La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka
trag aer adanc in piept si meditez la vremelnicia omului pe pamant, rostul vietii ...

ai ajuns la vreo concluzie pana in acest moment?

eu tocmai ce-am terminat de intins pleata, am desfacut o punga de pufuleti (sa traiesti Fragutzo) si m-am pus la cetit. ziceti, nu va sfiiti!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Am ajuns la concluzia www.youtube.com/watch?v=yH_CfkNUC_g" target="_blank">asta

Da pleci undeva dear? Sau e un obicei englezesc sa te faci pretty vineri seara? Ne www.youtube.com/watch?v=Kmv3WlKa6U8&feature=related" target="_blank">canti un pic ?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

[:)))][:)))][:)))][:)))][:)))]

m-am spalat pe cap si daca nu-l intind, sta ca naiba. si una trista...maine ma duc la parastas la matusa mea Diana. au trecut 40 de zile. sa nu va intristati va rog.

intrebare intrebatoare, copii vostri se trezesc plangand dupa o ora/doua de cand ii culcati? el incepe sa planga dintr-o data si dk nu ajung rpede se si da jos din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Ralukule mami ma gandeam demult så te intreb cu ce il imbraci pe pitic mic atunci cand iesiti afara cand e mai ploios asa.Stiu ca tu iesi f mult cu el si de aceea eu iti spun ce folosesc eu si sunt super multumita.

Avand in vedere ca si la gradi ii scoate de cel putin 2 ori afara chiar daca ploua (nu ploaie din aia urata) si chiar daca abia a plouat si e ud noi folosim www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60036786&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">pantalonasi .Ii trage pe deasupra la hainutele care el are si nu se uda deloc.
www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055776&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">Geaca este si din aia pt vant si are si captuseala calduroaså si manecile poate så le inchida bine ca så nu intre prin maneci mizerie sau så se ude.

De cateva zile este ff frig dimineata si ei cum ies o data la 10 dimineata inainte de somn am cumpårat si www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055798&colorid=2905363§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">overall de iarna.Este super.Astaa de iarna are la maneci asa niste mansete mai lungi in care ii bagi degetul mare si stau asmansetutele ca niste manusi si nu ii ingheata manutele.

Apoi toate hainutele astea de ploaie , iarna au un material de fas care nu se murdåresc f repede.Daca se baga si in noroi dupa ce se usuca se curata f bine si nu trebuie så le speli in fiecare zi.Eu le iau la sf de såpt le spål.

Ce e curios ca am intrebat pe sora-mea daca a gasit asa ceva pe acolo si mi-a pus ca nu a vazut.Acum poate nu acutat unde trebuia dar i-am trimis si ei un rand de hainute din astea pt anotimpuri mai nasoale.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Iulika da sa te pupe mama!

De asta ai lipsit tu de fapt, in ultimele mele postari pe blog lungi si plictisitoare, fara o compozitie bine pusa la punct . Ma si mir ca in tot amestecul ala de replici ai vazut-o asta cu hainele si cu bushilitul in noroi si pe betoanele ude . Dar ma bucur tare ca ai vazut-o! Superbe hainutele astea! Si sa stii ca il vazusem pe Bruculin in pozele alea de demult ce ni le-ai aratat cu gradinita, cu pantalonasi din astia!

Nu am vazut in oras la noi, dar asta nu e relevant, ca in oras la noi nu gasesc aproape nimic de copii. Daca nu vad pe net in ro, il pun pe Relu ca e maniac cu ebay. Are prieteni in Franta si Germania si comanda de pe ebay.de si ebay.fr la ei acasa .

Ce super idei! Multu mult! Parca dintr-o data sunt mai linistita!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulika sa stii ca nu te refuz, dar un site ceva intr-o limba mai inteligibila crezi ca imi gasesti si mie?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Hepi, pup pe Maia cea blonduta si dragalasa!
Dar ia zi, tu cum stai cu oole? Hai, ca vad ca fetele s-au infierbantat toate si au inceput sa dea din casa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

...cu oole? mai cristina stau bine, multumesc de intrebare . da' tu cum stai cu ele?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

da' sunt in cofraj din ala acoperit sau stau asa in bataia...luminii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

obelixo paginile cu hainele nu se deschid la mine pe laptop. si nici macar nu stiu de ce, ca am chiulit de la orele de Suedeza in liceu.

raluk castane cu struguri? wow...nu m-as fi gandit niciodata la o asemenea combinatie.

uka sigur nu te pot face sa te razgandesti...american beauty, american beauty...dar nu esti cam drastica? prea mult sange, ukule drag. ceva mai cu perdea ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

raluk da mami pe blog am vazut si am zis sa scriu aici så vada si fetele.

Ma bucur ca ti-am dat o idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara si scuze ca dau buzna peste voi aici in toiul distractiei...
Am doo cuvinte de adresate ptr UKA si RALUK...
Imi cer scuze ca am insistat cu "multumirile" la adresa voastra in legatura cu "frustrarea si prostia"...dar daca voi nu ati specificat nimic ci doar ati facut aluzii...eu fiind subiect de discutie la momentul acela m-am simtit vizata...
Va las...nu am intrat sa va stric petrecerea sau sa starnesc polemici aici...nu este intentia mea...
Tacerea voastra m-a facut sa cred ca nu am ce cauta printre voi... Va pup si doresc sa aveti zile si seri cat mai placute...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

intrebare intrebatoare, copii vostri se trezesc plangand dupa o ora/doua de cand ii culcati? el incepe sa planga dintr-o data si dk nu ajung rpede se si da jos din pat.

Mai, ce sa zic...eu n-am auzit in viata mea de asa ceva!! Nu se exista astfel de copii. Ce-o fi oare cu Aidan de face de-astea?? Daca descoperi sa ne spui si noua. Macar asa sa ne satisfacem curiozitatile.

Dar pot sa fac presupuneri...ca doar asta fac de aproape 1 an:
- ies dintii
- viseaza urat
- au gaze in burtica
- repeta ceva ce au facut peste zi si nu le iese

Altceva nu ma mai taie capul.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulika sa stii ca nu te refuz, dar un site ceva intr-o limba mai inteligibila crezi ca imi gasesti si mie?

Poate ne bagam impreuna

Maria al meu parca e ceas, la fix o ora dupa ce-l adorm se trezeste plangand si trebuie sa-l mufez la loc sa adoarma. Deja de cateva luni...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluk eu sters .se si pus .com si a aparut in engleza, deja navighez la greu, hai, ca ne vorbim noi cumva.

Mergi la inceput