La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
MangaGirl spune:
gagici, multumesc. maica-mea asta ma baga la idei. rpede ma trimite la preot sa=i citeasca. ceea ce, nu e nimic rau, dar nu e singurul copil care fix la o ora se trezeste urland. bine, el uneori se trezeste din ora in ora pana ma duc langa el. si apoi se trezeste numai la 3 ore.
dar e bine de stiut ca nu am unicat la comportamente din astea lacrimogene nocturne.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mami am intrat pe la toate site-urile magazinelor care au hainute din astea si nu au alte limbi
![](alcool.gif)
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](treintje.gif)
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Mami am intrat pe la toate site-urile magazinelor care au hainute din astea si nu au alte limbi ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
Mai, cred ca sunt foarte perspicace, ca am pus .com in loc de .se si e in engleza.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
----------------------------------------------
Alex, mami de
![](bunny.gif)
![](bunny.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
da' sunt in cofraj din ala acoperit sau stau asa in bataia...luminii? Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
Asta-mi aminteste de-o faza...nici nu stiu pe unde eram, si nu mai stiu cine punea ouale la bec sa le caute de banuti
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](punk.gif)
Vai, sa stiti ca-s obosita. Trimiteti-ma la culcare!!!
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Criss eu recunosc ca am crezut ca la tine se referea Uka, nu la Elle. Asa am crezut eu, na. Dar oricum, nu tin minte sa fi zis ceva de prostie. A zis doar ca e greu pe lumea asta cu atatea frustrari. Si eu am zis ca sunt de acord, ca intr-adevar mi se pare o viata grea sa aiba cineva atatea complexe.
Nici atunci nici acum nu am zis-o ca sa te supar.
Si recunosc ca spre deosebire de discutiile de acu vreo doua saptamani (sau cand au fost), cu Dana, care si alea te-au suparat, eu nu am adus nimic constructiv. Ea chiar a incercat sa te ajute atunci. Eu doar am rabufnit cand am vazut ca te-ai suparat pe fetele ce fac capitolele.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Eu va pup, noapte buna.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl gagici, multumesc. maica-mea asta ma baga la idei. rpede ma trimite la preot sa=i citeasca. ceea ce, nu e nimic rau, dar nu e singurul copil care fix la o ora se trezeste urland. bine, el uneori se trezeste din ora in ora pana ma duc langa el. si apoi se trezeste numai la 3 ore. ![]() dar e bine de stiut ca nu am unicat la comportamente din astea lacrimogene nocturne. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Mami ,Bruce face cam la fel.Daca nu o face dpå o ora o face dupå jumate de noapte.Asa ca oricum ar fi nu iegzista liniste si pace...INCÅ!Acusi.Mai lucreaza el asa la somn lin si fara intreruperi dar nu ii iese ca acum a si inceput sa mearga si se foieste mult si mi se pare ca vorbeste si in somn.
![](bibe.gif)
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](treintje.gif)
happy_uka spune:
...din vorba in vorba..mi-am regasit www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk&feature=related" target="_blank">o mare iubire..cautam muzica cu perdea pt maria..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl gagici, multumesc. maica-mea asta ma baga la idei. rpede ma trimite la preot sa=i citeasca. ceea ce, nu e nimic rau, dar nu e singurul copil care fix la o ora se trezeste urland. bine, el uneori se trezeste din ora in ora pana ma duc langa el. si apoi se trezeste numai la 3 ore. ![]() dar e bine de stiut ca nu am unicat la comportamente din astea lacrimogene nocturne. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Mai, daca reuseste treaba cu preotul sa-mi spui si mie. Super comic
![](icon_smile_big.gif)
Alex redeschid linkurile sa vad. Dar uite ce zice Iulika, pai intersport este si la Cluj. Si am vazut si un decathlon, poate ar fi si acolo... Vezi, noi cautam in magazine de copii, cand trebuie sa cautam in magazine specializate de sportivi!
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
liliac1 spune:
Transmite-i mamei tale ca eu o respect
![](japonez.gif)
![](popa.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri