La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

gagici, multumesc. maica-mea asta ma baga la idei. rpede ma trimite la preot sa=i citeasca. ceea ce, nu e nimic rau, dar nu e singurul copil care fix la o ora se trezeste urland. bine, el uneori se trezeste din ora in ora pana ma duc langa el. si apoi se trezeste numai la 3 ore.

dar e bine de stiut ca nu am unicat la comportamente din astea lacrimogene nocturne.

...hehehehe, ce chestie. am fost saptamana asta la Biserica si la un moment dat am intrebat-o ceva pe dna care vinde lumanari. ea, la randul ei, ma intreba daca am copii. imi zice ca e bine duminica cand e liturghia, cea mai sfanta si importanta slujba din saptamana, sa vin cu copilul la impartasit. la biserica asta, zice dna de la lumanari, duminica la ora 8 fara 10 (inainte de slujba) se strang cate 30 - 40 copii la impartasit. imi mai zice "e bine sa-l impartasiti, sa fie linistit, sa doarma bine...".

mi-am amintit apropo de ce zicei mai sus... am avut un deja vu .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

da' chiar, stie cineva pe unde e Dana ?

si carina are treziri inexplicabile ( ii cer dimineata sa-mi explice si nu stie ce a fost cu ea)...nu dese, dar are un plans de sar pana in tavan cand incepe, asa, ca sirena de pompieri

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Criss eu recunosc ca am crezut ca la tine se referea Uka, nu la Elle. Asa am crezut eu, na. Dar oricum, nu tin minte sa fi zis ceva de prostie. A zis doar ca e greu pe lumea asta cu atatea frustrari. Si eu am zis ca sunt de acord, ca intr-adevar mi se pare o viata grea sa aiba cineva atatea complexe.

Nici atunci nici acum nu am zis-o ca sa te supar.

Si recunosc ca spre deosebire de discutiile de acu vreo doua saptamani (sau cand au fost), cu Dana, care si alea te-au suparat, eu nu am adus nimic constructiv. Ea chiar a incercat sa te ajute atunci. Eu doar am rabufnit cand am vazut ca te-ai suparat pe fetele ce fac capitolele.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

M-am suparat fix aiurea ptr ca habar nu aveam cum se fac modificarile si ce se intampla pe acolo si am dat cu bata in balta..ce sa fac daca am fost ..mi-am invatat lectia..daca de acum incolo mai sunt mai bine tac draq din gura..
Dar hai sa lasam discutia asta si sa incercam sa ingropam securea,sa discutam despre lucruri mai frumoase...Aici este topicul voiosiei si a poantelor...
Distractie placuta in continuare...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

gagici, multumesc. maica-mea asta ma baga la idei. rpede ma trimite la preot sa=i citeasca. ceea ce, nu e nimic rau, dar nu e singurul copil care fix la o ora se trezeste urland. bine, el uneori se trezeste din ora in ora pana ma duc langa el. si apoi se trezeste numai la 3 ore.

dar e bine de stiut ca nu am unicat la comportamente din astea lacrimogene nocturne.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Transmite-i mamei tale ca eu o respect . Metoda cu pricina am incercat-o si noi, l-am cadelnitat, trecut prin altar, facut nu stiu ce cetire, impartasit si altele duhovnicesti dar se pare ca nu-i lucrare necurata la mijloc. De urlat tot urla. V-am spus, are 3 nopti de cand doar se trezeste, ii indes tzitzi-n gurita si nu apuca sa urle!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Ai schimbat dozatorul, poate.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

...din vorba in vorba..mi-am regasit www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk&feature=related" target="_blank">o mare iubire..cautam muzica cu perdea pt maria..

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

. ma simt cu adevart speciala 2nite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

da' chiar, stie cineva pe unde e Dana ?

si carina are treziri inexplicabile ( ii cer dimineata sa-mi explice si nu stie ce a fost cu ea)...nu dese, dar are un plans de sar pana in tavan cand incepe, asa, ca sirena de pompieri

_

Are scutire. N-am apucat a v-o dau, Doamna, ca sa nu puneti absente.
Cauta casuta. Speram ca deja se contureaza ceva-ceva.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Transmite-i mamei tale ca eu o respect . Metoda cu pricina am incercat-o si noi, l-am cadelnitat, trecut prin altar, facut nu stiu ce cetire, impartasit si altele duhovnicesti dar se pare ca nu-i lucrare necurata la mijloc. De urlat tot urla. V-am spus, are 3 nopti de cand doar se trezeste, ii indes tzitzi-n gurita si nu apuca sa urle!!

D'ale Andrei

Vremuri

Ai schimbat dozatorul, poate.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

sau doza ...eu te-am mai banuit azi odata

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

...hehehehe, ce chestie. am fost saptamana asta la Biserica si la un moment dat am intrebat-o ceva pe dna care vinde lumanari. ea, la randul ei, ma intreba daca am copii. imi zice ca e bine duminica cand e liturghia, cea mai sfanta si importanta slujba din saptamana, sa vin cu copilul la impartasit. la biserica asta, zice dna de la lumanari, duminica la ora 8 fara 10 (inainte de slujba) se strang cate 30 - 40 copii la impartasit. imi mai zice "e bine sa-l impartasiti, sa fie linistit, sa doarma bine...".

mi-am amintit apropo de ce zicei mai sus... am avut un deja vu .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Daca dorm bine doar duminica seara, as avea o explicatie, cu vinucul ala bun

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, cucoanelor!

Am ras de m-am spart de oo:))))))))))))

Desi n-ati intrebat de mine, io totusi va zic ce-am facut Mi-am luat sling fix, care este absolut minunat..super, super meserias! Apoi am fost la kfc si la mc...ce sa zic, I love junk food!

Hai, ca n-am glumele cu mine acum, mai trebuie sa mananc un hamburger, ceva:D

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ce simpatice sunteti.

hepi eu il impartasesc o data pe luna in londra si in fiecare sp (chiar de 2 ori daca sunt sarbatori) in Romania. si nu doarme mai linistit. duminica trecuta s-a dat cu capul de catapeteasma, pentru ca detesta sa i se indese lingurite cu orice pe gat. a varsat si vinul, a urlat. pana la urma l-a baut.

lilianne ai fost simpatica. deci Radu e deja invatat cu din astea.

iulika si uka explicatii cer si eu in fiecare dimineata. si chiar asa...el a inceput cu trezirile astea din ora in ora pe la 3 luni. la inceput ca sunt colici, mai apoi ca-i ies dintii, acum ca umbla prea mult? si next, ce-o sa fie next? of, of, mai, mai.

bine macar ca fac toti la fel.

Mergi la inceput