La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

da' chiar, stie cineva pe unde e Dana ?

si carina are treziri inexplicabile ( ii cer dimineata sa-mi explice si nu stie ce a fost cu ea)...nu dese, dar are un plans de sar pana in tavan cand incepe, asa, ca sirena de pompieri

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Dana a mers sa-si caute chirie intr-un orasel ce imi aminteste de carte Contele de Monte Cristo

Ai fost tare cu inexplicabilele alea

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cum doamna fram dar nu v-am pomenit io in seara asta cand mi-am deschis punga de pufuleti?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

cum doamna fram dar nu v-am pomenit io in seara asta cand mi-am deschis punga de pufuleti?

Asa, fara o dedicatie, fara o poezie...

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Hepi mi-am adus aminte...spuneai ca ai primit la servici sms in ziua in care am fost la eco cu marea veste si m-am gandit ca voi chiar sunteti minunate si va bucurati alaturi de mine ,desi nu ne-am vazut niciodata.Mare lucru!Si va multumesc!chiar m-ati facut så ma simt speciala.

Si m-am mai gandit la tine si imi imaginez ce a fost in sufletul tau cand a spus medicul ca nu o poate consulta pe Maia in conditiile alea.Sunt multe chestii la care probabil de astepti in Romania dar la asta eu nu m-am gandit ca poate un medic(mai ales de copii) så sun asa ceva.Imi pare tare rau!

Mary multumesc de explicatii.Am inteles eu ceva.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

sau doza ...eu te-am mai banuit azi odata

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mda, te-am ignorat...dar vad ca tu tot insisti, si insisti...Chiar vrei sa iti spun adevarul?? Asa ca la sora mea?? Doar ai vazut ca am luat supradoza. De maine fac detoxifiere...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, cucoanelor!

Am ras de m-am spart de oo:))))))))))))

Desi n-ati intrebat de mine, io totusi va zic ce-am facut Mi-am luat sling fix, care este absolut minunat..super, super meserias! Apoi am fost la kfc si la mc...ce sa zic, I love junk food!

Hai, ca n-am glumele cu mine acum, mai trebuie sa mananc un hamburger, ceva:D

Pentru puiul tau

Honey, acuma eram nervoasa ca uite ce super misto a raspuns Lili despre Dana si mie nu-mi ies poante din astea... acuma vii si tu . Imediat ma enervez si stau doar pe tusha sa rad .

Si eu sunt inamorata de slingul fix! Si eu mi-am comandat azi doo Le-am luat mai mari, sa-mi vina bine la iarna (ma voi imbraca, nu ma voi ingrasa! )

Parca imi ziceai ceva de junk food zilele trecute, ceva foarte comic, dar nu mai tin minte... hmmm vad ca daca nu pap junk nici nu ma tine memoria...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Citat:

Bun gasit, cucoanelor!

Am ras de m-am spart de oo:))))))))))))

Desi n-ati intrebat de mine, io totusi va zic ce-am facut Mi-am luat sling fix, care este absolut minunat..super, super meserias! Apoi am fost la kfc si la mc...ce sa zic, I love junk food!

Hai, ca n-am glumele cu mine acum, mai trebuie sa mananc un hamburger, ceva:D

Pentru puiul tau

Eu zic sa mai iei o portie de cartofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Citat:

Asa, fara o dedicatie, fara o poezie...

Pentru puiul tau

pai nu am vrut sa eclipsez oda lui Adi Minune scrisa de Uka. dedicatii, poezii, maine, la capitol nou

Mergi la inceput

Citat:

ce simpatice sunteti.

hepi eu il impartasesc o data pe luna in londra si in fiecare sp (chiar de 2 ori daca sunt sarbatori) in Romania. si nu doarme mai linistit. duminica trecuta s-a dat cu capul de catapeteasma, pentru ca detesta sa i se indese lingurite cu orice pe gat. a varsat si vinul, a urlat. pana la urma l-a baut.

lilianne ai fost simpatica. deci Radu e deja invatat cu din astea.

iulika si uka explicatii cer si eu in fiecare dimineata. si chiar asa...el a inceput cu trezirile astea din ora in ora pe la 3 luni. la inceput ca sunt colici, mai apoi ca-i ies dintii, acum ca umbla prea mult? si next, ce-o sa fie next? of, of, mai, mai.

bine macar ca fac toti la fel.

Dragostea, mami ..dragostea care stii tu ca e mai rea ca ..ciocolata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

hepi eu il impartasesc o data pe luna in londra si in fiecare sp (chiar de 2 ori daca sunt sarbatori) in Romania. si nu doarme mai linistit. duminica trecuta s-a dat cu capul de catapeteasma, pentru ca detesta sa i se indese lingurite cu orice pe gat. a varsat si vinul, a urlat. pana la urma l-a baut.

lilianne ai fost simpatica. deci Radu e deja invatat cu din astea.

iulika si uka explicatii cer si eu in fiecare dimineata. si chiar asa...el a inceput cu trezirile astea din ora in ora pe la 3 luni. la inceput ca sunt colici, mai apoi ca-i ies dintii, acum ca umbla prea mult? si next, ce-o sa fie next? of, of, mai, mai.

bine macar ca fac toti la fel.

Asta-i cea mai tare chestie pe care-am citit-o pana acum!!!!

Si el capos...dr si voi, mai ceva ca el. Al meu macar este docil. Cand il vedea pe abia astepta sa ia din vinut. Da' eu zic ca asta al meu tine la . Na, e moldovean...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput