Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi anaxena nu fi rea mami.......vrei sa nu mai pot manca de curiozitate???? eu maine o las usor-usor de tot cu mancarea ca ma cantareste nenea dr.... mamica fericita de printesa si baietzoi s20 |
la ce ora ai programarea?
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
catank spune:
sa vedeti ce burtica am eu in seara asta la 15 saptamini, maine le implinesc . Dimineata este lipita de spate
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+
roxy_s spune:
simona ma bucur tare mult ca l-ai vazut pe bebe si mai ales ca te-ai linistit si totul este bine
mai fetelor ce-i de capul vostru cu poftele astea? si eu atata am mancat ca nu mai pot. si bineinteles ca mi-am facut salata de salata verde si am mancat ca haplea.
am facut si baita si merg in pat la desene cu buburuza mea
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
bb_yasmi spune:
mesaj pt stefy!!!
uite aici un link cu un calculator de calorii (cel mai bun pe care l-am gasit si folosit!!) si ai si varianta sa introduci ca esti insarcinata. acesta este http://calorii.slabute.ro/calculator-necesar-calorii.html trebuie doar sa te inregistrezi ca sa poti utiliza calculatorul si vei gasi si multeeee alte informatii importante, precum meniuri, caloriile pt diferite alimente, etc. totul este multtt mai complex si nu stiu cu ce sa incep sa iti explic. primul lucru important este sa vezi de cate calorii are nevoie organismul tau/zi. al doilea lucru important este sa stii in mare nr de calorii pe care il consumi tu zilnic, sa vezi daca te incadrezi in cate ar trebui.
eu de ex la inaltimea si greutatea mea actuala + faptul ca sunt insarcinata ar trebui sa consum 2000 calorii/zi. eu ezi de ex am consumat undeva la 1800 cal.
nu stiu cum sa explic altfel...orice intrebare ai avea, nu ezita sa imi spui.
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
catank spune:
V-am pus poza cu burtica, acum fug la baie sa o balacesc, ..poate mai creste . Revin mai tirziu sa va spun ...noapte buna!
roxy Noapte buna! Eu ma uit la desene cu sirenele mele preferate. Le stii? Sau tu ce preferi? ca si eu sunt cu ochii pe desene ...
bb_yasmi spune:
anaxena la 18.30 am programare.. o sa merg fix la 18.30 ca sa nu aibe prea mult timp iasmi sa le ia la intrebari pe gravidele de acolo.,,..
eu nu ma simt prea bine...ma doare burta ciudat , asta micu' e asa agitat,zici ca vrea sa iasa afara....(doamne fereste!!!) ma loveste asa tare jos in fofo, parca scap pipi pe mine la fiecare lovitura :(((
sigur de la prea multa plimbareala mi se trage....
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
catank spune:
bb_yasmi sa fii maine numai zimbet la eco, ..cit despre printesa ta...cred ca va fi atit de nerabdatoare... Va asteptam cu vesti bune si cu impresii din partea micutei.
Burtici ma bag la somnic,Somnic pufos!
IONY_82 spune:
Simona felicitari ptr cuculetz
o sa fii soacra cu 3 nurori
Yasmi te asteptam maine cu vestile bune de la eco - sa ne povestesti cum a reactionat fetita
fericita 19+ cu
MsBB spune:
jur pe ce am mai sfant ca voi ma fugariti de-mi iese sufletu' din mine !
Ce prostii vb io ? Ce sa ma tin de voi? Rasar capitolele unul dupa altul - am mai frunzarit io asa, dar n-am apucat sa citesc tot ,insa cat am citit am aflat asa de multe informatii ... ca mi se invart toate in cap
Felicitari burticoaselor care au avut date cu bb ! Bun venit noilor si multa sanatate celor ce resimt dureri, ce au avut problemutze pana acum - sper curand sa scapati toate de greturi si sa va bucurati de sarcina asa cum trebuie.
Io-s ca un caine fugarit . Andra mea este inca bolnava si imi e mila de ei . O fugaresc de la prima ora a diminetii pt medicamente, picaturi de pus in ureche, aersoli, aspirat . Nici la gradi nu mai merge - sper ca de luni, vedem vineri dupa un nou control ORL - si saraca s-a si plictisit de stat in casa, s-a saturat de moacan mea cred, de chinuiala cu mucii si cu spray-uri si tot ... bleah! Avem deja 3 sapt de cand ne tot lungim cu raceala + otita asta afurisita .
Voi va faceti griji de calorii? Sa zica mandea ca in seara asta a fost sedusa la cumparaturi de un borcan cu dulceata de nuci si acu-si arata goliciunea in cosul de gunoi ? Mi se strepezisera dintii in gura de dulce ce era dar ambitioasa din fire ... nu m-am lasat .
Mi se cam rupe spinarea mie, obosesc extremmmmm de repede si am niste dureri de spate de-mi vine sa mor dar asta e...totul pt o cauza nobila, nu?
Aveam multe de comentat dar cine, Doamne iarta-ma, le mai tine minte ?
Cu voi ori mergi in marsh fortat ori te dai la fund
Poate apuc si io sa-mi afisez burtica sa vedeti ce minge de basket am papat la cina .
Va , ma retrag la ca maine .. iar ma asteapta o zi lunga si grea. Incerc sa va mai prind din urma si poate reusesc si eu sa nu mai fiu asa.... defazata
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
viss spune:
buna, fetelor.acum am reusit sa intru - fusei cu sotul la cumparaturi..robineti, coturi,tevi ptr instalatia de calorifere.nu are cine sa il ajute,mie imi era drag sa fac cumparaturi cu el in general, dar acum ma mustra constiinta ca pierd timpul in loc sa invatbine, ca mai am un pic, pe de alta parte.
roxy - tu intrebai de Rh. eu am fost o nesimtita- mi-am facut anticorpii cand eram pe stagiu la institutul de hematologie, ca avusesem o extrauterina si un avort la sapt. 8,si nu se formasera inca.acum..mi-am bagat piciorul, am zis ca nu ajung eu in sapt asa mare, si cred ca dupa ex.-ar veni in sapt 18, ma duc sa-i dozez.
miki1979- eu am hepatita B,de aceea treb sa fac cezariana, sa nu alaptez, ca riscul de transmitere sa fie mic,iar ca sa fie si mai mic, voi face niste imunoglobuline speciale,am inteles ca se aduc din strainatate,se gasesc greu..bla, bla..dar dr. infectionista, ma va ajuta, zise ea, sa ma indrume..nu stiu ce se gaseste sau nu i spitale, eu treb sa le procur pe astea singura. exista un program al ministerului sanatatii, dar e mai complicat acum..
15 SA+