Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
mandreeac spune:
[r ed]Simo felicitari pentru faptul ca bebe este bine! Ma bucur din suflet~
roxandra felicitari pentru cuculetul tau cel activ si sanatos!
kmy si picky multa sanatate va doresc si sa duceti sarcinile la capat cu bine!
Eu am racit cumpplit, imi vine sa il bat pe sotul meu intrucat de la el am luat raceala si imi curge nasul intr-o veselie, ochii sunt rosii, ma doare tot corpul, in schimb nu ma mai ustura in gat. Am adormit pe la 9 si jumatate si m-am trezit pe la 11 si jumatate si de atunci nu mai am somn,O sa ma duc sa imi fac un lapte cu miere si apoi dau drumul la televizor. AM luat si un paracetamol ca nu se mai putea, ma doare fiecare particica a corpului.
Ally nu mai dai niciun semn??????? Esti bine sanatoasa? Cand te duci la dr?
MsBb[/red] am tot intrebat de tine. Ma bucur ca esti cat de cat bine si multa sanatate fetitei.
tuturor si noapte buna va doresc, ca in afara de mine nu cred ca mai bantuie cineva la orele astea, numai eu cu micul meu printz care tot da din picioare.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
mandreeac spune:
S-a tampit forumul asta la cum imi arata mesajul postat, sper sa intelegeti, dar merge extrem de greu. Am innebunit cat a durat sa scriu un sg mesaj.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
simonacip spune:
Neata drage. Poftiti la ceva cald, ceai, cafea ce doriti voi...e tare frig afara
Anaxena n-am pozuca cu putica din pacate, cabinetul privat al dr e in renovare si ma primeste la policlinica, iar acel aparat nu e performant, nu are nici baterie si e in urma cu data (chiar se plingea dr la mine ca nici macar lucrul asta minor nu i l-au rezolvat) In ce priveste nasterea in masina...si mie mi-e teama sa experimentez metoda asta Chiar am stat la taclale cu drita si mi-a povestit intimplari " amuzante" cu mamici care au nascut in curtea spitalului in masina, in nu stiu ce WC de gara, etc. Ne-am amuzat noi, dar sincer prefer sa ma amuz cind aud la altii decit la mine.
Catank ce burtica discreta si finutza...ti se potriveste scumpa, ca asa esti si tu.
Miki, nu stiu daca am apucat sa-ti laud si burtica ta, dar am vizionat-o cu siguranta... e micuta si la tine, desi a mai crescut normal, dar arata foarte bine. Sa-ti fie de bine tunsoarea...te-ai aranjat la par sau mi s-a parut mie? Sa stii c anici drita mea nu era de acord cu provocarea, nu a vrut la prima nastere desi i-am propus...dar acum la a treia ma intelege...
ALina06 si mie mi-e pofta de salata orientala, uite sa stii ca-mi fac in weekend, dar tb sa-mi cumpar masline si castraveciori murati
Roxanda, felicitari si tie pt baietel, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el!
BB_yasmi pt azi la eco??? Hai ma, lasa emotiile.. esti mamica cu experienta deja. Sa stii ca si eu am inca greturi si gustul ala si uneori spaime cu mirosurile de mincare...dar sunt deja suportabile..
Anaxena, de ce sa nu ne spui kgmele?? Bai, eu sincer va admir pe voi astea ambitioasele cu programul de masa (tu, Lavi)...eu sunt doar cu gura, ca-n rest...
Iony, daaa, eu sunt soacra cu 3 nurori si-s tare fericita , sa stii
MsBB, of ce mai trageti si voi cu boala asta. Sper luni sa fie bine Andrutza, mindrutza sa poti sa te mai relaxezi si tu...Cit despre burtica, las' ca stiu eu ce soi slab esti si tu Dar pune poza ca sa-mi mai fac si eu nitel singe rau ...
Viss, un pic de pauza la invatat prinde numa bine, mai ales cind e vorba de cumparaturi pt casutza..
Andreea, ooof, suntem mai sensibile in perioada asta, nu-ti certa sotul. Papa fructe si legume multe pt imunitate si bea ceiuturi calde. Bai de picioare in apa fierbinte cu sare grunjoasa sunt f bune si acceptate (dar la picioare!)hai, sa aud ca esti bine!
Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Roxy....neata special ca te astept sa apari.
Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
buna dimi
simo, mami draguta!! eii nici chiar asa....ambitie-ambitie dar daca imi chioraie matele in ultimul hal seara tre sa bag ceva-n gura
msBB, multa sanatate printesei!!! asteptam pozici cu voi!!
am aflat de ce m a intrebat fii'mea ieri daca am scos bb din burtica ... a avut o discutie cu prietenul ei bogdi la gradi...
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
bb_yasmi spune:
mada voi cum mai sunteti?? a trecut raceala??
eu azi am zis ca nu fac nimic de papa....mancam ce mai este...dar ce sa fac toata ziulica???? ca am plicti daca nu....si uite asa mi s a lasat pe un paprikas de cartofi cu carne macra de porc si galushte .... langa cu castraveti murati!!! deci ma pun la gateala imediat sa fie gata pt masa de pranz.
roxy_s spune:
neata burtici
simona ca de obicei prima. o cafeluta chiar merge acum , asa pofta am. merg sa-mi fac una cu lapte. si la noi este un frig.
catank ai o burtica super frumoasa, se potriveste numai bine staturii tale, cu siguranta tie iti va creste burtica mareeee mai pe finalul sarcinii. ce inalt este nepotul tau eu prin la tv-ul ala destept din dormitor un post Boomerang(poate ai auzit de el), asta il prind in afara calblului(am cam 100 si ceva de programe care le prind in afara cablului, dar nu stiu cum asta) , si seara sunt desene cu Tom&Jerry, Tweety, popeye, Buggs Bunny....din astea faine de cand eram noi mici, ca pe programele noi de desene nu mai vezi asa ceva, numa' din alea naspa sunt de te si sperii.
bb_yasmi nu stiu cum ai tu chef sa gatesti zilnic ca eu sa nici n-aud.. inainte gateam mult si eu dar acum nici nu ma atrage deloc, pur si simplu n-am chef de gatit, totul de-a gata de s-ar putea, nu stiu ce-am patit
msBB ce-am mai ras de cum ai povestit. multa sanatate printesei tale mici si tie, ai grija de tine si de bebe mic
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
madutza_bra spune:
'Neata si de la mine!
kmy, iti urez sarcina usoara si un bebe voinic si sanatos! Nu am vazut postarile tale anterioare. te-am trecut acum in listuta, daca vrei ne poti spune si cu ce dr nasti si unde.
simo, matinala ca de obicei. Ce frumos suna soacra cu 3 nurori !
yasmi, suntem ceva mai bine, adik am ramas doar muciosi amandoi. In rest Cristi a facut febra doar luni, iar azi e musai sa iesim din casa, ca ieri m-a capiat rau de tot saracutul. Nu mai stia cum sa-si consume energia, iar acum doarme bustean
alina06, ce pofta mi-ai facut cu salata orientala , acum ma duc sa pun cartofii la fiert
Fetele, daca uit sa trec pe cineva in listuta sau vre-un carucior...sau trec gresit...sa-mi spuneti ca nu am tot timpul timp sa citesc din urma tot. iar daca vreti sa mai faceti si voi modificari, nu ma supar
..acusi s-a trezit Cristi. pupici!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
roxy pai n am ce face toata ziulica.....eiiiii cand vine mama acasa o pun pe ea mai mult... mai ales duminica mergem la ea la masa....eheeee de abia astept!!!! momentan nu are cine sa imi faca doar ec mai cumpar!
oricum vei vedea dupa ce creste bebe si incepi cu papica cum vei face zilnic apoi merge si la 2 zile
bb_yasmi spune:
mada ma bucur ca sunteti bine!! dute c u cristi in parc sau la un spatiu de joaca sa isi consume energia!!!