Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
mandreeac imi pare rau ca n-ai putut dormi si te-a prins raceala.si eu i-am zis la al meu sa nu-l prind ca raceste sa-mi dea si mie ca nu stiu ce-i fac.
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
roxy_s spune:
bb_yasmi da, sa stii. cand vine bebe vreau nu vreau o sa fac. dar o sa vreau sigur
madutza ma bucur ca sunteti mai bine
simonacip spune:
Hai ca s-au animat fetele. Asta-i muzica ce-mi place!
AM uitat sa raspund lui Antguess...Dc poti sa-ti trimiti pe PM datele medicului ar fi fain...sa stiu de unde incep si eu cind ma voi apuca de cercetat treaba asta cu burtica... Inca nu sunt 100% daca sa fac sau nu operatia, dar tare ma bate gindul...
Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada ma bucur ca sunteti bine!! dute c u cristi in parc sau la un spatiu de joaca sa isi consume energia!!! mamica fericita de printesa si baietzoi s20 |
la o plimbare sigur o sa mergem, la spatiu de joaca nu vreau ca n-am chef sa dea raceala si altor copilasi, iar in parc pe vremea asta e f curent, bare rau vantul - cel putin in IOR din cauza lacului.
Tb sa gasesc eu ceva sa obosim
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
madutza in perioada asta majoritatea copilasiilor sunt cu mucisori. si la gradi si la spatiile de joaca.
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
bb_yasmi spune:
heyyyy fetelor!!! ce e cu linistea asta????
mamica fericita de printesa si baietzoi s20
roxy_s spune:
eu acum am terminat de mancat. si mi-am facut si un ceai de tei.
kmy_black spune:
am vazut ca ai scrids k iti faci un ceai d etei! avem voie sa consumam in timpul sarcinii? k si mie imi este pofat dar nu am gasit nicaieri daca este indicat sau nu !
kmy