Fluturasi de martie-aprilie 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu acum am terminat de intins rufele la uscat.....cred ca o sa se usuce la primavara pr frigul asta...
ce ai papat bun roxy?

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

eu numai ceai de tei si menta beau. de ce sa nu fie voie??

Mergi la inceput

daca tot nu aveti chef de vb...merg si eu sa aspir si sa termin papica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

si eu tb sa bag o tura la spalat. Ce-mi place de tine yasmi sa desi e dimineata tu esti deja gata cu unele treburi. La fel e si mama, la 10-11 dimineta termina toata treaba. Mi-ar placea sa fiu si eu asa, dar rimtul meu e f lent dimineata. Seara in schimb am o energie de speriat: m-as apuca si de spalat geamuri.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

simona, de tuns m-am tuns in primavara si de atunci nimic, doar cate un vopsit acasa..nu eram nici aranjata, ba cred ca nici pieptanata am noroc ca parul meu e putin ondulat natural ( ce a mai ramas ca era cret odata ) si se aranjeaza singur singurel
msBB, multa sanatate andrei, greu e cu copilasii bolnaviori eu de frica i-am inceput un tratament de imunizare, sper sa mai sarim peste virozele astea, ca deja prin casa sunt unii virusati
viss, am inteles gresit..eu credeam ca te referi la vaccinurile obligatorii care se fac in maternitate..credeam ca stii info noi despre situatia vaccinurilor din maternitati ca stiu ca a fost o perioada cand nu se gaseau..dar mai avem pana anstem, la noi in tara se poate schimba situatia oricand
mandreac, sanatate multa, sa-i vii de hac racelii
bbyasmi, revedere placuta cu bb din burtica si la celelalte fete care mai merg azi, ca n-am mai retinut

va pup si sa aveti o zi minunata

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

kmy ceaiul de tei este bun in sarcina. nu are nimic. mai sunt cateva ceauri indicate in sarcina dar nu mai stiu care. fetele voi stiti ?
dar de tei poti bea linistita, oricum nu bem in cantitati mari. eu beau o cana la cateva zile daca mi-e pofta.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi azi am mancat 3 oute mici de prepelita prajite, branzica cu unt pe paine, sana si 2 feliute prajite de muschi file si un ceai. si as manca si o prajitura ceva dar de unde? o amandina

fetelor eu ies la o plimbare chiar daca este frig. m-am imbracat bine, bine si merg s-o aerisesc putin pe bebelina

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna dimineata fetelor

m-am trezit si eu de dimineata ca s-a dus copilu la scoala si de ceva timp ma tot documentez pe net pt ca ieri am primit o veste care nu stiu daca este chiar asa de proasta
sa va explic, poate ma puteti ajuta un pic pt ca eu nu pricep f bine

acum 8 ani, cand eram gravida cu primul copil. sotul meu de pe atunci, are grupa de sange B3 iar eu am 01
doctorul care imi monitoriza sarcina atunci, a zis ca exista o incompatibilitate intre grupele noastre de sange, si ca la fiecare copil pe care o sa il am cu sotul meu, complicatiile acestei incompatibilitati vor fi mai grave.
tin minte ca pe atunci m-au trimis la tot felul de dozari de anticorpi...nici nu mai tin minte f bine
ideea e ca fiul meu a fost galben ca lamaia vreo 2 saptamani dupa nastere.....si dupa aceea a tot fost mai galben ca restul copiilor, chiar si acum arata un pic mai..hepatic

Acum, insarcinata cu al doilea copil cu tata diferit....
i-am tot spus sa se duca sa isi ia sange sa aflam grupa de sange si ieri am aflat-o : B3 (nu stiu unde i-am gasit pe amandoi la fel

m-am speriat un pic amintindu-mi ce a zis dr la prima sarcina, chiar daca acest copil nu e facut cu fostul sot, cred ca se aplica chestia aia cu gravitatea incompatibilitatii pt fiecare copiul deoarece si el are b 3. voi ce parere aveti? ce stiti despre asta?

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

si eu as manca ceva dulceeee...auuu.,a....auuuu..cred ca in curand ma voi posta in magazinul de la colt sa imi iau un corn cu cioco....

roxy plimbare placuta!

miki, azi nu stiu daca mai merge cineva la eco. maine merge stefy si......tu!!! aha maine aveti si voi intalnire!!!! multa bafta!!

mada, pai daca ma trezesc la 8 sa duc buburuza la gradi am energie de dimi.....seara mai greu...

Mergi la inceput

antguess imi pare rau eu nu stiu sa iti raspuns. habar nu am ce e cu grupele de sange/compatibilitate....numai la Rh stiam ca sunt pb.

Mergi la inceput