Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
buna seara
mi-era tare dor de voi, dar din pacate timpul asta mi-a devenit un mare dusman...nu ma mai inteleg deloc cu el
Flavius creste...nu stiu ce greutate are, dar cred ca undeva la 10 kg tot a ajuns...e vioi, e sanatos..e chel in gura merge foarte bine, si-a dat drumul...merge bine ..bine de tot!!!
spune asa" mama, tata, papa, apa, taci
bubu, ba (in loc de bau-bau)
Va pup pe toate !!! poate mai reusesc sa mai intru!!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
La multi ani Mada
----------------------------------------
Marina7+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Moni, Vicky, Dana, Bobitamica, Gini, Violeta, Ana, Tecky, Marina multumesc mult de urari.
Eu am fost tare busy azi cu temele si curatenia, a venit si o colega pe la mine acuma seara, abia am facut baie la fete si le-am pus in pat si merg si eu la somn cas rupta si maine tre sa plec de la prima ora cu treburi.
Pupam gasca si ms inca odata pt urari.
![](images/user_woman.png)
Didi81 spune:
Cu scuze pentru intarziere:La multi ani Mada! Sa fi sanatoasa si tu si toti cei dragi, sa iti vezi visurile implinindu-se, sa ajungi acolo unde vrei tu si fizic si pe plan profesional!
Eu sunt cam zapacita, am aflat pe ultima suta de metrii ca sapt viitoare plec la San Francisco (bine, plutea in aer de vre-o saptamana dar era incert), asa ca Anka si Biri pazea ca o sa vin pe continentul vostru . E in interes de serviciu, asa ca nu o sa am timp de forumeala.
Didi de Aida Maria
(03.07.2008)
truli-luli spune:
Urez si eu cu intarziere
LA MULTI ANI MADA! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa si sa va ajute DD sa realizati ceea ce va doriti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Didi calatorie placuta, chiar daca e in intereses de servici!
Bobita, nu stiu care e programul vostru la botez, dar sa-ti spun cum as face eu (asa am facut de fapt in mai, acum e ok ca Maya poate sa nu doarma la pranz) : biserica era pe la 12h00, asa ca inainte i-am dat sa manance ceva ce-i placea ei, ca sa fiu sigura ca mananca atat cat sa-i tina un pic de foame. De la biserica la resto, Maya a dormit (am stat acolo un pic cu ea pana s-a trezit, si a fost ok), iar la resto a luat pranzul adevarat, pe la 2. Apoi joc de voie toata dupa-amiaza.
Fetelor, se apropie sarbatorile cu pasi repezi. Ia venitzi cu idei pliiz. Boti iesi din barlog, ca stiu ca tu ai idei bune .
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
GINI,MCOCA...multumesc mult pentru idei.
Da,slujba va fi la ora 12.30 asa ca pe la 10 cand papa ea micul dejun ii voi da ceva mai consistent sa nu i se faca repede fomica..Oricum Irina mananca putin...Si o sa stea sa vada si ea slujba de botez,apoi o voi duce sa doarma la mama pentru ca la ora 14.30 sau ceva de genul au si slujba de cununie...Si nu va avea rabdare...
Acum cu tinuta...vedem...inca asteptam sa vedem cum e vremea...avem 2 tinute pregatite
GINI...imi pare rau ca Irinuka e bolnavioara. Mie imi spusese cineva ca inainte cu 2 sapt.sa mearga fetitele ei la gradi,le administra niste propolis,si inca ceva naturist pentru imunitate. Si nu au fost niciodata racite.
DIDI...calatorie placta si zbor lin!!!
CAMY...stiu cum e cu timpul...zboara pur si simplu...
ma intorc la hartoage..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Biribu spune:
buna fete, a pup si eu in goana, nu puteam sa nu zic si eu un
LA MULTI ANI MADA!!!
sa traiesti si sa infloresti si sa realizezi tot ce visezi
Vick cu sarbatorile e grele iar, ca aici sunt si mult mai multe... acum ne gatim de Halloween, avem costumatiile, decoram si casutza...
avem dovlecii pregatiti si ii om decupa atunci si facem "lanterne", apoi placinta
de Craciun le aduc iar un Mos, clar, a fost atit de fain si i-a impresionat asa de tare ca va deveni traditie. anul asta cred ca facem si scrisori personalizate pt domnul mos..
Didi oau, San Francisco?? pacat ca nu vii mai pe aici pe coasta de est.. dar sigur o sa-ti placa, e minunat orasul... ia-ti haine groase insa, e umed si rece seara.
Tony al meu crek ca se face popa are o voce si il apuca niste cintari, mai ales in baie, de rasuna casa...
va pup, avem lectii de dans azi
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_filipas/dia_filipas.jpg)
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI FERICITI MADA!! SA AI PARTE DE MULTE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TASI SA REUSESTI IN TOT CEEA CE ITI PROPUI!
Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)