Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed nu eu merg la eco

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

alaptat...ce amintiri

eu am alaptat 1an si 7 luni,am debutat cu sfarcuri rupte si 3 mastite,dar nu m-am lasat plangeam si alaptam,m-am si muls ca aveam prea mult lapte,oricum curgeau sanii in prima luna intr-0 veselie,iar de alaptat alaptam pe te miri unde,nu mai conta ca stau cu tzitzi la vedere,Maria era fericita,eu linishtita,cui nu-i convenea sa nu se uite..dar avem timp sa vb de alapat!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Fetele care va indurati de mine si imi trimite-ti adresa si parola pt poze???

Eu inca recuperez,am ajuns la covrigii "calorosi" si am murit de ras!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

azi din motive de copil morocanos stam acasa amandoua!!si din motiv de frig afara si lene acuta a lui mami!

azi e ziua mea de masaj si leneveala!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

roxanda, bafta multa la eco! Poate vi si cu o culoare la carucior

Nu am facut ieri chec, asa ca ma apuc acum. Vin si ai mei in vizita sa vada baiatul si sunt si ei raciti, amandoi. O sa-i intampin cu masti chirurgicale . Sunt rea daca fac asa?

azi dimineata am citit aici pe forum povestea unei tipe care a nascut Vbac, acasa. Sunt inca marcata de ce am citit. Parca era si la noi cineva care naste natural dupa ceza...sau ma insel?

pupici!
Sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

azi din motive de copil morocanos stam acasa amandoua!!si din motiv de frig afara si lene acuta a lui mami!

azi e ziua mea de masaj si leneveala!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Enjoy !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neata!!!
ce mult ati scris.nu am reusit sa va mai citesc de mult...cred ca de vineri sau sambata dimi...
nu am o stare tocmi buna..am insomnii...am un fix ma trezesc pe la 2.30 si adorm tocmai spre dimineata uneori si 6fara. apoi la 7 fara trebuie sa ma trezesc pt a pregati fata de scoala...
dupa ce pleaca nu pot dormi la loc....doar ieri am furat vreo ora si ceva , dar cred ca daca nu apucam sa dorm la doctor ajungeam.ma durea capul rau, in ceafa, fundul ochiului stang de nu-l puteam tine deschis...imi amortise si pielea capului....eram dupa 2 nopti de nesomn...
azi m-m trezit pe la 4.30 si nu am mai adormit de loc...am fost mi-am facut si analizele cerute de doctora si la 9 am zis sa ma bag n pat....dar nu pot adormi caci ca infiecare dimineata il apuca pe bebe gimnastica...cum ma simte, probabil, ca atipesc, incep tumbele
am devenit nervoassa. nu mai imi arde sa fac nimic in casa sunt vesnic obosit si molesita
noaptea cand stau ma apuca tot felul de ganduri de imi e frica ca o sa cad in depresie.....
ieri am fost in oras cateva ore de i-am cautat lui fiimea ugg-uri ca ma inebunise...am crezut ca noaptea o sa rup patul de somn...de unde...beau ceai de tei...lapte cu mire si nimic
cam aste-s vestile despre mine...de aceea nu am mai scris nici pe aici ....desi mereu m-am gandit la voi...la cum a aterirzat Strumfy...daca Ally a venit in ro....ce au facut fetele la eco....bebeii sunt sigura ca sunt bine si sper ca nu si-au schimbat sex ul...ca tocmai ce am aflat de la o tipa ca ea tot stia ca are fata de pe la 12s si acum la 7 luni are baiat...ma incuraja pe mine ca am facut bine ca nu am fost asa curioasa sa ii aflu sex ul ca ea acum e dezamagita si nu isi explica cum i s-a schimbat bebele din burtica....cam nasoala situatia......

pupicei la toate burticutele....
si sa ne auzim nimai cu vesti bune

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor..neata!
Am avut un vis ciudat aseara...si m-am speriat.Am visat ca eram in brate cu un copil mic,o fetita si apoi eram cu acea fetita pe un camp plin de flori..Stiu ca daca visezi copil mic nu este semn bun..si mi-este asa teama..Oare o fi ceva cu bebe?Maine merg si la eco si sunt asa stresata...
A mai patit vreuna dintre voi asa ceva??

Eu in sinea mea simt ca bebelusul este fetita..oare subconstientul mi-a inserat asemenea vise..ciudate???

M-am trezit foarte speriata...

11+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

lalely nu te agita,probabil subconshtientul tau lucreaza si din cauza grijilor ai aceste vise
eu cand eram gravi cu Maria visam mereu ca uit de copil,ca-l gasesc mort...si uite ce fetitza mare si sanatoasa am!!!

cum stau eu acasa cum nu mai scrie nimeni!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

am o lene de ma doare!!!! am sa ma uit pe site-uri de bb-ei poate gasesc nishte hainute pt gradi mai ok la pretz,va tzin la curent!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput