Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
strumphitza spune:
Buna dimineata !!!
Frig si ploua la Londra, mi-am facut o cafeluta , ma doare capul rau de luni continuu, cred ca are legatura cu durerea mea de spate ce mi-am readus-o la loc de cinste dupa curatenia de luni Si aseara abia m-am ridicat de pe canapea in living sa ma duc sus ind dormitor la nani, sa nu mai spun ca dupa cina , mie la 8 jumate imi era un somn de imi picau ochii in gura dar am mai stat o ora si m-am uitat la tv cu sotu` pana am dat sa ma ridic si nah ..ridica-te daca poti eram lungita si cand sa dau sa ma ridic au auuu ..am cazut in fund inapoi ca un boboc(pui de gasca pentru cine nu stie ) si iar eu singura au auuu si nimic, m-a ridicat iar sotul si abia am urcat scarile ... e suparat sotu pe mine ca de ce am muncit atata luni sa fac curat ca facuse el sambata si duminica, dar nah... daca nu e facut de mana mea nu imi place
Felicitari fetelor pentru vesti bune de la eco, Pisuc si ailed...
Cine mai merge azi la eco sper sa revina cu vesti bune si sa treceti pe aici sa ne spuneti.
Deea imi pare rau sa aud ca te-au apucat si pe tine insomniile, stiu cat de rau si greu este... eu de cand am venit inapoi aici din ro am dormit dusa , nu stiu cum si prin ce minune... dar sper sa nu ma reintorc ever la noptile nedormite. Hai te pup si curaj , o sa treaca sau poate mai bine ai schimba si tu mediul pentru cateva zile, ia sotul si fata cu tine si tulit-o cateva zile la munte la aer curat sau undeva un weekend prin Europa , ce spui ? Poti sa vii si la Londra , eu te astept , numai ca aici dai de ploaie si frig si vant , dar in casa e cald si bine si iti fac cunostinta si cu vestitele matze pe care tocmai le-am scos afara in ploaie cand m-am trezit ca aseara mi-au scos peri albi...dar mai bine nu va mai plictisesc cu povesti
anaxena, sa iti fie de bine leneveala, meritam si noi din cand in cand cate o zi numai pentru noi Voiam sa iti spun de mult ca mi-ar placea ca fetita mea sa fie blonda , cu ochi albastri si carlionatat, exact ca Maria ta
Yasmi sa iti fie de bine shoppingul,vezi sa nu cheltui toti bani, s amai lasi si pe maine Si cand mai mananci fornetti mai bine nu mai spui ca imi ploua in gura de fiecare data, am mancat si eu cateva de pofta cand am fost in ro, cu telemea, buneeeee
Andreea te simti mai bine azi ?
Madutza, pup mare pentru un baietel scumpel pe nume Cristi dar si lui mami unu , sa va faceti bine repede.
Roxy, ia zi tu repede ce ai papat bun azi ? Eu mai am niste supica de aseara pe care o sa o termin la pranz si vreau sa coc niste vinete mai pe seara sa fac o salata de vinete si poate o salata de varza cu snitzel , mai ma gandesc.
lalely nu te mai gandi ca e ceva rau , asa am visat si eu inainte de a ajunge in ro sa ma duc acolo la eco, numai prostii , dar s-a adeverit totul fals si mintea asta ne joaca feste. Eu am citit ca e normal ca femeile gravide sa viseze genul asta ca s-ar fi intamplat ceva cu bebe pentru ca ne facem griji in legatua cu bebe mereu... deci linisteste-te si o sa vezi la eco ca bebe e super bine si face tumbe
georgyiuly, ai primit parola si userul ? daca nu , da-mi PM si iti trimit eu.
Apopo de asta, fetele care ati mai cerut user si parola (stiti voi care sunteti ), asteptam si de la voi pozici, ca nu cred eu ca in era tehnologiei nu aveti si voi ceva poze digitale, cat de putine dar tot aveti, ca nu se poate altfel. Scuza ca nu am poze ca nu am aparat digital era acum multi ani cand nu erau asa multe dar nowadays nu prea cred.
Gata , ma duc sa imi fac o clatita cu gem de piersici , micul dejun Revin dupa ce ma alimentez , sa imi termin si cafeluta
BB on board!!! 15+
scrish spune:
neata fetelor!!
lalely stai linistita, si eu am visat pana acum o gramada de prostii, e subconstientul care iti joaca feste!! bebe cu siguranta e ok!
eu de ieri am o problema. am baut aseara o ciocolata calda cu frisca si cand am ajuns acasa, pe langa faptul ca am vomitat imediat (a doua oara cnad vomit de cand sunt gravi) ma simteam cumplit de balonata si in partea stanga un junghi in stomac care nu ma lasa sa stau dreapta :( m am speriat si am luat un nospa si m-am bagat in pat sa stau intinsa, pana am adormit.
acum de dim, junghiul nu mai este, in schimb simt ceva ciudat tot in partea stanga a stomacului, ca si cum mi s-ar fi facut nod matele, nici nu stiu cum sa explic :(
si sunt speriata pentru ca e prima oara cand mi se intampla asa ceva si habar n am daca e grav sau e doar o prostie :( nici nu stiu ce sa fac :(
14+
wmagnolia spune:
Iar am vomitat si sunt in saptamana 16 deja. Ieri am avut greturi toata ziua.
Vad ca la unele dintre voi doctotul v-a controlat si colul. La mine nimic. Decat tensiunea si bataile inimii la copil. Nici macar greutatea nu mi-au luat-o.
Asteptand o minune 16+ weeks
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Fetelor..neata! Am avut un vis ciudat aseara...si m-am speriat.Am visat ca eram in brate cu un copil mic,o fetita si apoi eram cu acea fetita pe un camp plin de flori..Stiu ca daca visezi copil mic nu este semn bun..si mi-este asa teama..Oare o fi ceva cu bebe?Maine merg si la eco si sunt asa stresata... A mai patit vreuna dintre voi asa ceva?? Eu in sinea mea simt ca bebelusul este fetita..oare subconstientul mi-a inserat asemenea vise..ciudate??? M-am trezit foarte speriata... 11+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Stai fara grija. Si eu am visat copilasi si nu unul, iar bebe este bine. Subconstientul nostru lucreaza, e normal sa te gandesti la bebe si sa si visezi.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
IONY_82 spune:
Fetelor am intrat sa va salut si sa va trimit cate un la fiecare
Mereu va citesc ,dar cand sa scriu ceva deja uit cui voiam sa scriu, ce voiam sa scriu ... neuronul gravid
fericita 19+ cu
IONY_82 spune:
Felicitari celor care si-au vazut comorile
Multa bafta celor care merg la eco saptamana asta, asteptam doar vesti bune
fericita 19+ cu
mandreeac spune:
Neatza dragelor!
Yasmi si Strumphy multumesc de intrebare, ma simt putintel mai bine cu gatul, sper sa nu se agraveze mai tarziu.
Simo abia astept sa vii cu vestile de la eco. Sa stii ca si eu cred ca retin lichide, pentru ca , nu imi explic, nu mai dau iama in nimic si eu tot ma ingras. E adevarat ca si burtica imi creste vazand cu ochii. Nu ma mai stresez , ca nu am ce sa fac.
Ailed ma bucur pentru vestile de la eco, ca bebe e bine, la fel si pentru tine Georgyiuly.
Roxandra iti tinem pumnii azi la eco si te asteptam cu vesti.
Anaxena leneveala placuta. Adevarul este ca e cumplit de frig, juri ca vine iarna.
Miki voi ce faceti astazi, pe acest frig naprasnic?
Deea si eu am insomnii, ma culc pe la 12 si ceva, pana adorm se face unu si la 4-4 si ceva sunt cu ochii pe pereti. Sper sa treaca si perioada asta.
Scrish sa nu fie vb de o contractie, nu stiu ce sa spun, Suna dr si vezi ce iti spune si el.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
lauriciu_25 spune:
buna fetelor!
am reusit sa intru si eu azi un pic p net..am fost tot la servici si nu mai pot de obosita,cand ajung noaptea acasa pic lata.eu sunt tare ingrijorata,ca de obicei,pt burtica mea care nu creste mai mare,cred ca am innebunit deja ppe toata lumea cu asta,sotul meu cel putin e stresat,am deja 16 saptamani si la mine ,daca nu stii ca sunt insarcinata,nici nu ti dai seama,parca m am ingrasat un pic fata de cum eram inainte...si plus ca acum nu ma mai simt nici asa de rau ,singurul lucru care mi am mai ramas sa ma linistesc e faptul ca ma dor sfarcurile tare si am sanii mariti,ca de nu intram in disperare de tot
si plus ca am eco doar in 2 noiembrie ,ce mi se pare o eternitate,iar tieri am sunat la o clinica privata din madrid sa mi fac programare ca nu mai pot cu stresul asta ,deja e o luna de cand nu am mai fost la eco si mi spun ca de fapt nu mi pot face ecografia numai cu trimitere de la medic,ceea ce mi se pare o tampenie,ca doar o platesc si nu i vad legatura..dar na,o sa sun si in alta paret sa vad si daca e tot asa atunci renunt...
15 saptamani de fericire
IONY_82 spune:
Fetelor , voi il simtiti pe bb in fiecare zi??
Eu sunt ingrijorata ca de catevt pe zile nu o simt pe bebelina mea si deja sunt in sapt20
Nu stiu ce sa fac sa ma linistesc... dimineata sunt foarte agitata...
fericita 19+ cu
mandreeac spune:
Wmagnolia imi pare rau ca tot nu te simti bine, dar trebuie sa treaca si starile acestea candva.
Iony si de la noi.
Viss cum merge invatatul? 3pentru fiecare membru.
Monas tu cum te mai simti? pentru tine si bebici.
Alina.n . Cum te mai simti? Cand trebuie sa plece sotul tau, ca mi-am adus aminte ca e militar. Sper ca nu confund
Alina06 si sa stai cumintica in pat.
Roxy cum e vremea la voi?
Catank ce program ai azi?
Stefy azi ce pofte mai ai?
Dyazuza, Lauriciu, Stefana, Svetlana, Millie