Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
IONY_82 spune:
Lauriciu, te inteleg...incearca in alta parte sa faci eco asa te vei linisti
Si eu tocmai pe 2 noiemb am urmatoarea eco, dar mai astept cateva zile daca tot nu se face simtita bebelina merg sa fac eco
fericita 19+ cu
antguess spune:
Buna ziua fetelor
Repede mai scrieti doamne!!! nu apuc sa citesc tot ca mai faceti voi vreo 2-3 pagini...off...ce multe suntem :))
Eu am avut o seara frumoasa , am dormit ca un bebe si acu ma pregatesc sa ma duc la analize...cele torch si de secretie si cultura col. am avut o infectie, am tratat=o si acum doctora vrea sa repet analiza.
de asemenea trebuie sa isi ia si iubitul meu sange sa aflam grupa lui pt ca el, care mai e si doctor, habar n-are ce grupa de sange are si ii trebuie doctorei informatia. sunt chiar curioasa
fetelor trebuie sa va intreb ceva, eu am facut o operatie de abdominoplastie dupa primul copil si muuulte kg pierdute, burtica mea arata foarte creponata si plina de vergeturi. M-am operat anul trecut in decembrie pt a eu planuiam sa mai astept pana la venirea altui bebe dar....s-a intamplat minunea
Acum mi-e tare frica ca o sa imi plezneasca burta pt ca dupa operatie a ramas foarte dreapta si intinsa. Tot caut prin magazine cea mai grasa crema, cel mai bun ulei si nu imi dau seama care ar fi
aveti probleme cu pielea prea intinsa, uscata? folositi creme f bune? uleiuri? dati0mi si mie un sfat va rog ca nu as vrea sa repet operatia dupa ce se naste bebe
o zi frumoasa si succes fetelor care isi vad bebelusii saptamana asta
Mamica mandra a lui Dani si 14+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 Fetelor , voi il simtiti pe bb in fiecare zi?? Eu sunt ingrijorata ca de catevt pe zile nu o simt pe bebelina mea si deja sunt in sapt20 Nu stiu ce sa fac sa ma linistesc... dimineata sunt foarte agitata... fericita 19+ cu |
Eu il simt pe bebe al meu, dar numai cand stau fie culcata, fie in sezut, altfel daca fac treaba prin casa eu nu il simt. Chiar acum mi-a dat un piciorus. Poate trebuie sa stai si tu cum stau eu si o vei simti.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
IONY_82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Eu il simt pe bebe al meu, dar numai cand stau fie culcata, fie in sezut, altfel daca fac treaba prin casa eu nu il simt. Chiar acum mi-a dat un piciorus. Poate trebuie sa stai si tu cum stau eu si o vei simti. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+ |
Andreea, stau si culcata si in sezut si nimic
Abia astept sa scap de stresul asta, sa o simt si eu
Ma gandesc ca poate fiind mai grasuta , grasimea atenueaza puterea loviturilor si eu nu simt nimic(sa nu radeti...)
fericita 19+ cu
anaxena spune:
mai vreau sa stau acasa cu bombonica,am si uitat ce frumos e sa fim doar noi 2 si sa ne prostim,sa ne jucam,sa facem nani impreuna
acum ii scriu un DVD cu alba ca zapada ca sa-mi pot face masaj linishtita
vreau sa stau numai acasa..dar de unde sa vina banii??are cineva vreo idee?
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
lalely07 spune:
Va multumesc mult pt incurajari...sper sa fie doar inconstientul si sa fie bebe bine.
Am fost asa speriata..si inca mai sunt..parca ma urmareste visul asta..
Maine merg la eco si teoretic as avea 11 saptamani si 6 zile...sper sa fie totul ok..ma rog pt asta!
11+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
mandreeac spune:
Antguess eu ma dau cu ulei de la Dr. Fischer "pre-maternity oil gel" , care se gaseste in farmaciile City Pharma si pe care mi l-a recomandat o burticuta de la noi de pe forum, a carei cunostinta s-a dat cu asa ceva si nu a facut vergeturi desi a nascut 3 prunci. Este extrem de gras sa stii. M-am dat eu cu el in stare normala sa spun si asa, iar acum dupa dus in fiecare seara sau la 2 zile, depinde cum am chef, mi-l aplic pe pielea uda si apoi ma sterg usor cu un prosop.
Lauriciu te cred, si eu am programare tot pe 2 noiembrie si acum cand am fost la dr , fix in seara de dinainte, nu imi mai simteam sanii asa tari, si am inceput sa ma gandesc la tot felul de porcarii, si cand colo bebe al meu era bine mersi. Nici eu nu as rezista daca nu m-as duce la dr o data pe luna, as innebuni sincer.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
anaxena spune:
tocmai am recitit jurnalul de sarcina cu Maria,pai Maria la varsta mea de sarcina mishca cu putere si foarte frecvent,juniorul nimic domne,pe seara da si el un semn de viatza timid de altfel sa nu uit ca pe acolo...asha ca fiecare sarcina e diferita...dar ce pot spune cu siguranta este ca: cum e bb in burtica asha e si dupa nashtere!!adiq Maria a fost super energica,ea dormea doar noaptea in rest burta mea ziceai ca e din Alien si cand am nascut-o ziua urla si noaptea dormea,acum eu ma bucur sa ma un bb mai linishtit!!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
mandreeac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui IONY_82
Andreea, stau si culcata si in sezut si nimic Abia astept sa scap de stresul asta, sa o simt si eu Ma gandesc ca poate fiind mai grasuta , grasimea atenueaza puterea loviturilor si eu nu simt nimic(sa nu radeti...) fericita 19+ cu |
De dimineata pe la 6 jumate bebe nu facea nimic, motiv pentru care, am inceput sa vb cu el si sa il rog sa loveasca. Sa stii ca eu stau si cu mainile pe burtica, ca nu cumva sa imi scape din greseala micutza lui lovitura, ca nici ei nu au asa putere acum. Dormi sau mananca ceva, bea ceva si apoi stai cu mainile pe burtica in pozitie sezut si eu zic ca o vei simti. Al meu e mai voios dupa ce mananc sau beau ceva , serios. Am observat ca la scurt interval dupa ce beau lapte caldutz, da semne.