Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
lauriciu_25 spune:
andreea ce frumos cred ca trebuie sa fie!un mare pentru bebele tau activ!abia astept sa l simt si eu,desi intr o dimineata saptamana trecuta mi ss a parut ca l simt dar cum nu sunt sigura,parea un fluturas in burtica,dar de atunci nu am mai simtit,apai nu stiu daca o fi fost sau nu!oriucm ma rig sa fie bebele meu bine,asa sunt de paranoica in ultima vreme
yoni daca esti ingrijorata si poti,mergi la eco,eu ti am zis ieri am sunat aici si nu am reusit nu stiu ce le trebuie,dar nu ma las,tot gasesc eu o solutie ca asa nu mai pot sa stau
toate burticile
15 saptamani de fericire
strumphitza spune:
Hai ca am revenit..am bagat repede 3 clatite , una cu gem de piersici, una cu gem de visine si una cu dulceata de trandafiri Parca as fi gravida
Mi-am terminat si cafeaua si acum nu stiu ce sa fac , de ce sa ma apuc... cred ca ar trebui sa fac cum spunea bunica-mea cand eram mici si leneveam si o intrebam ce sa facem: sa ma prind de fund si sa sar in sus
Am inceput sa ma uit si eu pe amazon.co.uk si ebay.co .uk pentru tot felul de lucrusoare pentru bebe, mobila, paturici, pompa, biberoane, cadita... hainute, carucior.... trebuie sa aprofundez
IONY, tu ai spus-o mai bine decat mine , gravidute cu greutate , eu spusesem cu forme, dar suna mai bine cu greutate Deci cine mai intra in clubul nostru ?
BB on board!!! 15+
miki1979 spune:
Scrish, poate e vreo enterocolita usoara daca te dor intestinele sau ai discomfort. eu zic sa mananci azi mai de regim, o supica ceva si vezi cum te simti azi-maine
mandreac, pe acasa dar e soacra in vizita cred ca e normal sa luam in greutate chiar daca nu mancam, doar bebe creste.
azi sa nu va aud ca numarati calorii dam sampanie, tort, praji, piza si ce bunataturi mai doreste fiecare..e ziua sotului meu
mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu
kmy_black spune:
ma alatur si eu clunbului vostru, k eu i-au in greutate si pt o alta colega gravida kre nu a pus nici 1kf in 3 luni si jum de sarcina iar eu in 12 sapt am depasit 5 kg puse
12sapt+2zile
kmy
mandreeac spune:
Miki sa iti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa va bucurati de copilasi!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
kmy_black spune:
miki! am si eu o intrebare la tine,am vazut k ai deja18 sapt de sarcina, la cat ai simtit k a miscat bebetza ta!?
12sapt+2zile
kmy
antguess spune:
mandreac MULTUMESC
o sa ma duc sa caut uleiul azi sau maine si iti zic ce parere mi-a facut
Mamica mandra a lui Dani si 14+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac [ De dimineata pe la 6 jumate bebe nu facea nimic, motiv pentru care, am inceput sa vb cu el si sa il rog sa loveasca. Sa stii ca eu stau si cu mainile pe burtica, ca nu cumva sa imi scape din greseala micutza lui lovitura, ca nici ei nu au asa putere acum. Dormi sau mananca ceva, bea ceva si apoi stai cu mainile pe burtica in pozitie sezut si eu zic ca o vei simti. Al meu e mai voios dupa ce mananc sau beau ceva , serios. Am observat ca la scurt interval dupa ce beau lapte caldutz, da semne. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+ |
si al meu misca dupa ce bag cioco
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black miki! am si eu o intrebare la tine,am vazut k ai deja18 sapt de sarcina, la cat ai simtit k a miscat bebetza ta!? 12sapt+2zile kmy |
prima data la eco de 14 saptamani, apoi pauza vreo 2-3 saptamani, acum o simt dar f rar..nu cum povestesc fetele aici..