Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
kmy_black spune:
mikite mai deranjez cuo intrebare! avand o sarcna cu probleme am deja 6 eco, vroiam sa stiu daca acestea afecteaza bebele, mai ales k sapt viitoare treb sa mai fac una pt dublu test
12sapr+2zile
kmy
kmy_black spune:
knd mi-a facut acum o sapt ec in mernitate la sala de garda mi-a facut bebe-ul "zvarcolici"
12sapt+2zile
kmy
wmagnolia spune:
Lauricu stai linistita ca nici la mine nu se observa sarcina si eu tot 16 saptamani am. Cu ecografia eu tot pe 2 noiembrie ma duc dar nu ma stresez sa ma duc la privat. Ca daca e sarcina cu probleme pot sa ii faci si 15 ecografii ca tot nu schimbi situatia. Mai rau te stresezi. Ca cel mai bine e sa nu te stresezi si sa te odihnesti cat mai mult.
Anteguess eu am inceput sa folosesc uleiul de migdale de care sunt foarte multumita.
Asteptand o minune 16+ weeks
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip neata fete Andreea dupa serviciu, la 4.30 am eco, abia astept!!! Sa vad care-i treaba...nu cred ca s-a schimbat sexul lui bb intre timp, sunt sigura ca a ramas baiat!! Lavi, am mincat ieri la serviciu vreo 5-6 prajituri, ne-a adus o colega un platou urias cu multe feluri si am gustat din toateDimineata 62 de kg...acuma chiar sunt de speriat trebuie sa fac ceva, poate sa fi fost totusi si o retinere de lichid, am mincat cam sarat.. Alina, esti mamica eroina ca te-ai muls atita timp!!! Eu i-am alaptat pe amindoi un an si 2 luni, dar alaptatul la san e minunat, e o bucurie, pe cind pompa aia....un chin..decijos palaria pentru mamicile de genul asta... Madutza, jos palaria si pt tine... Simona, mami de baieti David si Matei si 18+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
multumesc simo dar ce nu facem noi pentru puiutii nostrii?
21+
strumphitza spune:
Miki dai de baut ? La multi Ani sotului si sa fie sanatos si fericit cu asa familie !!
Kmy, bine ai venit si o sarcina usoara si fara problema , dar vad ca spui ca ai o sarcina cu probleme si deja ai avut 6 eco. Nu te ingrijora, o sa fie bine, cat despre "Zvarcolici" si al meu la eco la 12 sapt numai tumbe facea si s-a chinuit doctorita sa il masoare , ca m-a intrebat de am baut cafea de dimineata, dar nu iti fa griji, ei se joaca si inoata pe acolo, ce altceva sa faca si ei ?
BB on board!!! 15+
cris85 spune:
buna dimineata fetelor
eu m-am intors acum de la spital, la 9 am fost programata ptr tamponul vaginal, iar la 11 trebuia sa scot si rezultatele de la analize. Deci am asteptat acolo in fata spitalului vreo 2 ore, pe o bancuta. Intre timp am luat si nr de rand.. Cand a sosit nr meu si m-am prezentat la chiseu, doamna aia a trecut mai departe cu un nr..o batranica in spatele meu imi face: "scuze draguta, da' tu ce numar ai ca te-ai pus inaintea mea?"... Nu stiu ce sa va spun, or fii hormonii astia care ma dau peste cap, o fi asteptarea de vreo doua ore acolo afara pe bancuta, sau durerea de cap, insa nu m-am abtinut si i-am raspuns urat: " am nr 5, dar si daca asi fi avut nr 50 tot as fi intrat inaintea voastra ptr ca sunt gravida si scrie clar pe usa ca dau prioritate gravidelor, in plus sunt aproape 2 ore de cand astept, deci va rog frumos..." Ma gandesc ca am ridicat tonul ptr ca toata coada se uita la mine offf...ce rai or devenit oamenii
--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 13+
lauriciu_25 spune:
miki la multi ,multi ani pt sotul tau si petrecere frumoasa azi!
w magnolia,multumesc ca m ai mai linistit un pic,daca nici la tine nu se observa,iar in legatura cu ecografiile ai mare dreptate,daca e vreo problema oricum nu schimba nimic,dar eu am ramas un pic ingrijorata de la ultima eco de acum o luna cand bebele meu era cu vreo 2 zile mai mic si pana atunci la toate ecografiile era mai mare cu vreo 4 zile si de aia am ramas cu paranoia de atunci ..si colac peste pupaza, daca nu imi creste nici burtica apai iti dai seama ce trece prin capul meu!
15 saptamani de fericire
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Eu il simt pe bebe al meu, dar numai cand stau fie culcata, fie in sezut, altfel daca fac treaba prin casa eu nu il simt. Chiar acum mi-a dat un piciorus. Poate trebuie sa stai si tu cum stau eu si o vei simti. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+ |
Da si eu il simt zilnic , incearca sa stai culcata sa vezi daca iti da de stire sau sa-i dai ceva dulce
21+
lauriciu_25 spune:
scumpicilor,va las,o sa intru diseara sa vad ce ati mai discutat pe aici,trebuie sa mi calc hainele pt lucru si sa plec ,iarasa m am saturat!
va pup pe toate ,fara exceptie!
15 saptamani de fericire
scrish spune:
miki multumesc pentru raspuns sper sa nu fie enterocolita ci poate o intindere a ligamentelor sau balonare extrema, sau orice e mai usor si mai lipsit de pericol :( am manct o ciorbita acum si deja ma simt mai bine...
apropo de boli, virusi, bacterii, eu toate analizele prenatale mi le-am facut inainte sa raman insarcinata. din cauza asta, doctorita mea nu mi-a luat nici o data sange, nici lama pentru analize, nimic de genul asta. eu momentan nu stiu care sunt valorile vitaminelor in organismul meu, nu stiu nimic...voua pana acum v-a luat sange pentru asta? ca acum incep sa imi fac probleme..
14+