Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

madutza- multumesc! s-a rezolvat.de, dc tot stau acasa, cand fac si eu o pauza la citit la 2-3 ore, mai deschid calculatorul.
mandreac- cititul merge struna.cred ca de la panica de luni, ca am si incurcat am zis ca examenele incep sapt viitoare, si ele sunt peste 2 saptasa ca citesc pe bune, pe rupte, vb aia- sa ingras porcul in ajunn, cat se poate. mi-a trecut si somnul, si tot..am un morcovel care ma tine in priza ieri am cumparat calorifere ptr casa soacra-mii, viitoare-jumate a mea, si cred ca urmeaza lustrele la sf. saptamanii..am atata treaba, dar mai stau sa treaca examenul: treb sa-mi fac si eu Ac. ptr Rh- ca e negativ, sa-mi procur injectii care se fac dupa nastere in primele 24 h- anti Rh, si anti-hepatita ptr bebici..
pisuc- felicitari, bebe e bine. de fapt observ ca pe forumul asta, spre diferenta de cel din iarna- cand s-a oprit sarcina in evolutie, ne merge destul de bine la majoritatea. pana acum cel putin. sper s-o ducem tot asa pana la sfarsit, sa nu ramana nici una pe din-afara..e o karma mai pozitiva poate

15 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Scrish, poate e vreo enterocolita usoara daca te dor intestinele sau ai discomfort. eu zic sa mananci azi mai de regim, o supica ceva si vezi cum te simti azi-maine
mandreac, pe acasa dar e soacra in vizita cred ca e normal sa luam in greutate chiar daca nu mancam, doar bebe creste.

azi sa nu va aud ca numarati calorii dam sampanie, tort, praji, piza si ce bunataturi mai doreste fiecare..e ziua sotului meu

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

La multi ani !! sa-ti traiasca sotul

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

gata, am venit si eu. am fost cu al meu in piata si am luat tot ce ne trebuie sa punem azi castraveti murati si sa facem zacusca si ardei iuti la otet. ca am o pofta de ardei iute de nu mai pot, l-as manca si gol

mandreeac la noi este frig, acum a mai iesit soarele dar tot frig este.

anaxena foarte bine ca azi lenevesti, mai trebuie din cand in cand. de fapt, acum ar trebui mai des

strumphitza vezi ce patesti daca exagerezi cu treaba? trebuie sa-ti treaca obsesia asta cu curatenia. asa eram si eu dar asa m-am calmat. fac dar nu ma fortez deloc. nu te gandesti deloc la tine si la bebelina?? eee....ce inseamna asta?

lalely si eu stiu ca visele astea sunt normale in sarcina pentru ca mereu suntem cu gandul la bebe si ne facem grji. stai linistita si nu te mai gandi la rau. bebe este bine

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

ma alatur si eu clunbului vostru, k eu i-au in greutate si pt o alta colega gravida kre nu a pus nici 1kf in 3 luni si jum de sarcina iar eu in 12 sapt am depasit 5 kg puse
12sapt+2zile

kmy

Bine ai venit Kmy! Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos si la termen! Nu ne dai datele tale sa le punem in listuta?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Fetelor , voi il simtiti pe bb in fiecare zi??
Eu sunt ingrijorata ca de catevt pe zile nu o simt pe bebelina mea si deja sunt in sapt20
Nu stiu ce sa fac sa ma linistesc... dimineata sunt foarte agitata...

fericita 19+ cu

Eu il simt pe bebe al meu, dar numai cand stau fie culcata, fie in sezut, altfel daca fac treaba prin casa eu nu il simt. Chiar acum mi-a dat un piciorus. Poate trebuie sa stai si tu cum stau eu si o vei simti.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Da si eu il simt zilnic , incearca sa stai culcata sa vezi daca iti da de stire sau sa-i dai ceva dulce

21+

Saru'mana de sfaturi

fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Kmy bine ai venit sarcina usoara in continuare
Miki sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti "LA MULTI ANI!"

fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, La multi ani sotului!!!
ANtguess, cit a costat, unde si a durut operatia asta??? Ma gindesc si eu serios la ea dupa ce nasc.
In rest va transmit pupici tuturor fetelor, sunt pe fuga sa-mi termin treaba la sv...ca la 3.30 plec spre doctor.

Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Roxy ce harnicuta esti??? muraturi..

fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Simona te asteptam cu vestile bune de la eco si poate ne spui si culoarea caruciorului

fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Viss ma bucur ca merge invatatul f bine si asa sa mearga si pe mai departe! Sa stapaniti sanatosi tot ceea ce achizitionati!

Roxy spor la pus muraturi!

Lauriciu spor la serviciu!

Mergi la inceput