Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

n-am chef acusi sa citesc din urma...
anaxena, da-mi si mie niste detalii: uscator de rufe cumparat separat? Cum arata? adik cat de mare este, cat costa si cat de repede usuca rufele?

yasmi,

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

este cat o mashina de spalat(se poate pune deasupra mashinii),costa intre 900-1500 lei unul care sa merite,trebuie sa fie model cu condensator si usuca o mashina de haine in 2h30min!!!face prosoapele pufoase ca-n reclama,nu au scame si sunt super ushor de calcat..pt mine e ceva salvator

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

bb yasmi am activat pm-ul.

mami de baietel si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Frig, frig bine
Catank , succes cu muncitorii azi. Da, eu la sv...multumim pt laptic. Copilasii bine, cel mic cam crizat ca e satul de umblat dupa gresie, faianta si parchet...Ce l-am mai laudat eu...mi-a facut ieri o criza in Dedeman, mi-a fost o rusine de nu stiam unde sa ma ascund...a urlat de a auzit tot magazinul...
Andreea, si eu am facut curat printre hainute, le-am aranjat, totusi dc nu -mi pregatesc de seara hainele dimineata dau din colt in colt si ma schimb de 10 ori(ca azi)...
Tb sa mi le aranjez altfel sa-mi fie mai usor, sa le am direct asortate si potrivite pe umeras..
Stefy, ti-am vazut si eu burtica , nu mi se pare deloc mare cum spui tu...e o burtica rezonabila dupa parerea mea
ANamiramerci. Tu cum mai stai cu greturile??S-au mai potolit?
Crish, nu mi-am dat seama ca esti in Italia, dar uite ca am rezolvat cu ajutorul lui Miki(merci Miki)...si e si doctorita...desigur voi ajunge abia dupa nastere, cind se mai aseaza lucrurile si la noi..
Roxy, Lavi pup fetele cucuietele. Hai, trezirea ca mi-e dor de voi!
Strumpfi, ai ajuns cu bine??? S_a emotionat tati cind a vazut bubulina mica?
Pisucmic, cum te mai simti??? A venit si iarna intre timp, sa mearga mai bine ceaiurile calde.
ailed_dota, e prea micut bb acum sa-l simti serios. Mai inca 2-3 saptamini si ai sa vezi diferenta
Anaxena, ma bucur ca ai mai scazut, e confortabil intr-adevar sa te vezi mai jos, chiar si cu putin. Eu in weekend am mincat ca vacutza, asa ca n-am indraznit sa ma sui pe cintar...

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

dar nu burtica-i mare....popoul e mare

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

BUNA dimineata!!!v-atzi trezit infometate nu gluma...eu aseara am mancat shaorma,asha de ciuda!acum stau si ma gandesc ce sa pap ,cred ca bag nishte cereale cu laptic cald

m-am apucat de curatenie,ufff cata lene,ideea e ca nu am terminat de calcat aseara si am un munte de haine ramas cocotzat pe canapeaua din sufragerie,de calcat n-am nici cel mai mic chef si ma intreb unde sa le ascund

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ce mai facut sa rad.. faci si tu ca mine vineri am avut o gramada de haine de spalat doar ca nu aveam chef sa le intind, dar nici nu le puteam lasa adunate acolo in cosul din baie, ptr ca era plin varf.. asa ca tot ma gandeam eu cum sa fac sa ma scap de ele si mi-a venit o idee..hai sa le pun in masina de spalat, iar atunci cand o sa am chef sa le spal o sa-i dau drumul si atat..

Sambata dupamasa, eu abia am adormit pe canapeaua din sufragerie, cand deschid ochii si il vad pe sot ce merge pe varful degetelor sa nu ma trezeasca cu un lighean gol in brate ca sa scoata hainele din masina si sa le intinda afara..saracul se gandea ca eram asa de obosita ca am adormit si am uitat sa intind hainele ce le-am spalat, m-am ridicat si i-am spus ca nu sunt spalate sa nu cumva sa intinda hainele murdare... noi gravidutele suntem toate cam la fel

roxy

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxanda ti-am trimis mesaj.

cris, ce figuri ati fost....

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, sper sa reusesc in continuare!!la sfarsitul saptamanii 20 (adica vineri) ar trebui sa am 61,5 kg ca sa ma incadrez in kg calculate iar eu am 60,5 kg! ceea ce ma bucura fff mult. nu reusesc chiar tot timpul, uite sambata seara de ex m a luat o foame asa tareee ca pe la 22.30 cred ca era (nu mai stiu exact) mi-am curatat un castravete mic si o rosie si am pacalit foamea.

roxy, eu nu iti doresc sa iei 25 de kg!! nu e bine, nu e sanatos! cum a spus si simo, si eu cred la fel, oricate ai lua le vei da jos imediat . mama ta cum e? eu zic ca vei lua destule kg (nu 10-12 cum a spus simo) dar la tine nu e pb.

vreau si eu calculatorul asta de il fol tu..pt fiecare perioada cate kg ar trebui sa iei..il ai de pe vreun site sau de la dr??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:

simo, sper sa reusesc in continuare!!la sfarsitul saptamanii 20 (adica vineri) ar trebui sa am 61,5 kg ca sa ma incadrez in kg calculate iar eu am 60,5 kg! ceea ce ma bucura fff mult. nu reusesc chiar tot timpul, uite sambata seara de ex m a luat o foame asa tareee ca pe la 22.30 cred ca era (nu mai stiu exact) mi-am curatat un castravete mic si o rosie si am pacalit foamea.

roxy, eu nu iti doresc sa iei 25 de kg!! nu e bine, nu e sanatos! cum a spus si simo, si eu cred la fel, oricate ai lua le vei da jos imediat . mama ta cum e? eu zic ca vei lua destule kg (nu 10-12 cum a spus simo) dar la tine nu e pb.

vreau si eu calculatorul asta de il fol tu..pt fiecare perioada cate kg ar trebui sa iei..il ai de pe vreun site sau de la dr??

aici este: http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html?ctype=metric&pstage=18&twins=0&cheightfeet=5&cheightinch=6&cpoundbefore=120&cheightmeter=169&ckgbefore=56&x=82&y=15
e super ca e pe saptamani.
vezi ca in josul paginii trebuie sa introduci datele. spor la calculat eu il am prins cu magneti de frigi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:

aici este: http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html?ctype=metric&pstage=18&twins=0&cheightfeet=5&cheightinch=6&cpoundbefore=120&cheightmeter=169&ckgbefore=56&x=82&y=15
e super ca e pe saptamani.
vezi ca in josul paginii trebuie sa introduci datele. spor la calculat eu il am prins cu magneti de frigi

multam..

Mergi la inceput

cu placere stefy.

mada, sa va faceti bine repede! ia oscilum, la mine a functionat de fiecare data. si propolets.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

mersi mult,bb yasmi.prompta ca intotdeauna.

mami de baietel si17+

Mergi la inceput