Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy_s spune:
cris nu-ti mai fa griji. asa este, ne mai preocupam cateodata si ne gandim daca totul este bine....
o sa vezi, cand o sa miste bebe, intr-o zi o sa miste mai mult, intr-o zi mai putin si iar o sa te gandesti ca de ce nu misca la fel de mult ca ieri...si tot asa.
asa am patit eu
. atat de tare si mult miscase cateva zile, apoi a urmat o zi in care a miscat mai putin. dar imediat m-am panicat. si nu trebuie sa ne panicam pentru ca bebe nu misca la fel in fiecare zi.
asa ca stai linistita ca bebe este bine

S-a intamplat minunea mult asteptata
19+
anaxena spune:
BUNA dimineata!!!v-atzi trezit infometate nu gluma...eu aseara am mancat shaorma,asha de ciuda!acum stau si ma gandesc ce sa pap ,cred ca bag nishte cereale cu laptic cald
m-am apucat de curatenie,ufff cata lene,ideea e ca nu am terminat de calcat aseara si am un munte de haine ramas cocotzat pe canapeaua din sufragerie,de calcat n-am nici cel mai mic chef si ma intreb unde sa le ascund ![]()
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
roxy sa iti fie de bine.....
anaxena, si eu am calcat aseara...acum am aspirat, ma puns a sterg praful si am un morman de vase in chiuveta 
. eu ma trezesc infometata pt ca nu mananc seara ....sa me vezi ce meniu imi fac in minte seara pt dimi.....
si dimi imediat execut....![]()
acum astept amiaza (ora 13) sa mananc ciorbica. apoi mai o masa la 16 si un mar pe seara sau iaurt mic. asta e meniul pe ziua de azi....
aaaaa si neaparat o punga de pufuleti...ca imi e o poftaaaaaaaa....
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
anaxena spune:
bb yasmi pai stai bien cu meniul!! eu nu-mi fac griji de vase ca am primit cand am facut cununia civila(a 2a
) de la a mea mama iubitoare o mashina de spalat vase...o minunatzie!!!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
anaxena si eu am vrut/vreau masina de spalat vase...dar nu am unde sa o mai pun si pe aia...probabil cand ne vom muta la casa......in schimb acum cu 2 copilasi voi vrea neaparat masina de spalat hainele cu uscator incorporat.
madutzaaa ce faci????? esti bine???? 
nu intri pe la noi sa ne saluti? ![]()
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
madutza_bra spune:
Neata fetele!
In week-end am fost la cules de vie si bagat mancare ca sparta
.
Am racit destul de serios..de fapt cred ca am prin un virus..ceva. partea mai nasoala este ca a luat si Cristi de la mine
. Azi suntem consemnati la domiciliu. Nu vreau sa ies cu el afara din casa , mai ales ca e asa frig. Are nasul infundat, tuseste destul de rau si aseara mi-a facut si temperatura destul de mare, am reusit sa i-o scad, azi dimineata nu mai avea deloc, dar nu vreau sa ma joc cu asta.
problema este ca nu avem paine asa ca am pus sa fac in casa
, sa vedem cum o sa iasa. e prima data cand fac paine in casa.
Alfel la mama e fost f bine, am petrecut frumos cei 6 ani de casatorie, si am baut si pentru voi cate o gurita de must.
Nu am citit din urma, dar merg acusi.
Pupici!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
20+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anaxena si eu am vrut/vreau masina de spalat vase...dar nu am unde sa o mai pun si pe aia...probabil cand ne vom muta la casa......in schimb acum cu 2 copilasi voi vrea neaparat masina de spalat hainele cu uscator incorporat. madutzaaa ce faci????? esti bine???? ![]() nu intri pe la noi sa ne saluti? mamica fericita de printesa si 19+ baietel ![]() |
nu cu uscator incorporat ca am studiat problema si nu e ok asha,eu mi-am luat separat si nu-ti pot spune ce investitzie a fost!!!eu l=am pus pe balcon
Ana-Maria mami de
16+
bebe mic Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
Muuust...eu am baut azi noapte 2 pahare,imi era sete
si apoi m-am culcat la loc
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
madutza_bra spune:
n-am chef acusi sa citesc din urma...
anaxena,
da-mi si mie niste detalii: uscator de rufe cumparat separat? Cum arata? adik cat de mare este, cat costa si cat de repede usuca rufele?
yasmi, 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
20+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
se vede ca stau acasa,nu ma dezlipesc de calc..asha ca hai sa fac ceva curatenie ca dc nu fac azi nici ca mai am timp
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori