Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

mersi mult,bb yasmi.prompta ca intotdeauna.

mami de baietel si17+

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

imi e somn...si as manca un cozonac cu nuca si rahat...pufos si cald..... am laborator unde fac in zona...dar....mai bine aleg prima varianta....'
so...ma pun la nani.... pranzul o sa il iau iau dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

imi e somn...si as manca un cozonac cu nuca si rahat...pufos si cald..... am laborator unde fac in zona...dar....mai bine aleg prima varianta....'
so...ma pun la nani.... pranzul o sa il iau iau dupa...

si io

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Bunan dimineata dintr-o Londra gri, rece si ploioasa!

Am dormit ca valiza in gara , am fost foarte obosita si oricum patul de acasa e mai bun decat oriunde, stiti voi, home sweet home. Abia asteptam sa ma intorc, chit ca imi parea rau ca plec si nu mai stau in Ro ca tare bine mi-a mai fost , dar voiam acasa la mine si la ale mele si la barbatul meu

Aseara am plecat cu intarziere de pe Otopeni ca vremea la Londra era nasoala, ploaie si vant puternic si ne-au mai tinut la sol vreo 40 min ca sa nu stam sa ne rotim deasupra Londrei daca ajungem mai devreme din ce a spus pilotul. Desi am stat la sol 40 min am ajuns mai devreme si inca ploua si batea vantul rau si am facut vreo 2 rotocoale deasupra pana au avut permisiunea de aterizare . Sotul nu mai putea de cat ma asteptase, desi eu ii spusesem ca vezi ca plecam cu intarziere , el nu mai avea rabdare sa vina sa ma vada si sa ma ia de la aeroport.. cand am iesit cu valiza, el era acolo nu stiu in ce directie se uita , cu un buchet mareeee superb de flori in mana si se gandea credca la ceva, poate ca i se ofliesc florile pana apar eu ???, ii fac semn din mana ca il vazusem de departe si el nimic, ii mai fac semn odata si abia atunci ma vede, sare bara aia de ii tine pe oamenii de astepta si imi sare in brate de ma gandeam ca ma da pe spate(nu ca deja nu as fi pe spate dupa el ) sau il turteste pe Smithy si imi intinde ditamai buchetoiul cu flori si ma pupaaaaa si ma strange tare tare in brate
Ajunsi acasa va dati seama cum a reactionat cand am scos eu cd ul si pozica cu bebe sugandu-si degetelul si auzind ca e fetita ? Sa va mai spun?

Cam atatea povesti de la mine, sper sa imi revin din oboseala, desi am dormit dusa toata dimineata dupa ce a plecat sotul la munca, era asa cald si bine si tot patul era al meu

Barbatul asta al meu a facut curat ieri si spalat si schimbat lenjerie , dar de facut ceva cumparaturi nu a facut si frigiderul e cam gol , am baut o ceasca cu lapte cu nesquik cu niste biscuiti, diseara il trimit la shopping, eu nu ies ca e nebunie in oras... greva la metrou si nu am curaj sa ma bag in nici un autobuz acum ca ma fac conserva si mai prind si nu stiu ce virusi de raceala sau alte minuni, deci mai bine stau cuminte acasa. (Mi-am cumparata si eu homeopate din ro, multe tare ... de tot felul pentru raceli , plus garmastan si alte mici chestiute de ma gandeam ca o sa imi deschida astia valiza ca poate se gandesc ca transport droguri ) plus mutle pliculete cu leustean si cimbru si alte ierburi pe care aici nu le gasesc , ahh si bors magic si alte minuni, mi-am facut provizii pentru pana la anul in vara cand o sa merg iar in Ro )

Va pup pe toate si de acum ca-s acasa o sa am timp sa raspund la fiecare in parte , Yasmi si simonacip, cate un pupic in plus, stiti voi de ce

Bafta la eco fetele de aveti saptamana asta si sa veniti numai cu vesti bune

BB on board!!! 15+

Mergi la inceput

mie somn si nu reusesc sa adorm....
strumphy...ce sot romantic ai....

Mergi la inceput

am mancat si incerc din nou sa dorm...poate de asta nu reuseam sa adorm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza bine ca ai ajuns cu bine acasa. acasa este cel mai bine, orice ar fi. si mai ales langa sot.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

in urma calc inca ma incadrez!!!

gata,am plecat la munca!!!va pup

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am o leneeee... de ma doare

Am pus sa spal niste rufe si am bagat altele la uscat, asta apropo de uscator...am si eu unul separat de masina de spalat, in 40 min ies gata uscate si parfumate bonus glumesc... dar sunt foarte faine ca la ce vreme avem aici daca ar fi sa astept sa mi se usuce pe sarme afara pai nici la primavara nu le-as usca

Vreau sa fac multe treburi azi ca mi-am pus in gand sa fac curat , chit a facut sotul ieri , tre sa fac eu ca nu e la fel cum fac eu cu mana mea , stiti voi cum e cand ti-o cauti cu lumanarea, lucru manual

Mi-e pofta de o supita, cred ca o sa fac una mai tarziu... una mai acrisoara asa dar nu stiu cu ce ? ceva idei ???

BB on board!!! 15+

Mergi la inceput

strumf pai aia acra e ciorbica, nu??

Mergi la inceput