Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Fetelor nema intalneala cu Ella, a luat-o pe alt traseu si nu ne-am vazut

Sa nu zici ca Bucuresti - Targoviste - Sinaia!?!?!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

unde-s poze cu asteropi?

supa pot sa mananc fara fideaż

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA te linisteste un pic faptul ca Albert, la aproape 7 luni nu se intoarce de pe spate pe burta deloc si invers ocazional?
Cand doarme langa mine, se mai agita, ca doarme pe burta si nu reuseste sa se intoarca, asa ca eu il iau si il pun intr-o parte, ca mai nou asa ii place sa doarma!
Deci stai linistita, asa sunt unii copii, unde-i pui acolo ii gasesti!

Eu mi-am dat seama ca am un copil comod, tocmai pentru faptul ca am fost tot timpul langa el.
Acum incerc sa-l las sa se descurce si singur, dar nu-mi iese, deocamdata, ca mai nou vrea doar in brate si si acolo plange

Cred ca acestor copii le-ar prinde bine un grup de joaca cu alti copii de varste apropiate, asa cum spunea FREEDELIA.
Dar unde gasesc eu mamici dispuse de asa ceva?

RAMY eu pun vanish pe pata, las vreo 10 minute, frec si apoi pun la spalat.
Am vazut petele de morcov si piersica ies greu.
Am sa incerc si fairy profesional, de care zice GABY.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

STANUCEL ti-am ramas datoare cu un raspuns vis a vis de intrebarea cum fac fata la treaba???
pai...nu fac fata, incerc si fac cat pot, cat nu ...nu si gata.
fiimea e mult mai importanta decat toata treaba din casa.in ultimele 2 luni, ca sa nu ma mai spetesc eu si sa ma rup de spate...o data la vreo 3 saptamani aduc o fata pt 2 zile , cate 4 ore/zi si facem curat luna, incercand sa pun accentul pe ce nu reusesc eu sa fac bine din lipsa de timp.
de gatit, imi place si prefer sa gatesc decat sa papam de afara, dar nu am timp intotdeauna, mai ales daca e maraita fiimea iar sotul nu poate ajunge mai devreme acasa sa o tina, asa ca atunci comandam diverse tampenii.
ca sa pot gati trebuie sa am pe cineva care sa tina fata, sau daca reusesc sa o adorm si nu ma bag si eu cu ea in pat , reusesc sa fac ceva, dar asa pe mute, ca sa nu o trezesc

nu stiu ce o sa fac cand o sa am si bb2, pt ca atunci chiar va trebui sa gatesc pt Asteropi, macar...cred ca o sa fiu cu amandoi de gat pt ca eu nu as putea sa las pe bb sa planga...mai rau ma stresez si enervez de la plansul lui decat daca l-as tine in brate.vedem...cu Dumnezeu inainte...macar sa mai putem face, sa ne dea DD inca un bb.

mai ANCA tu nu mai ai acum iepuras...ai omulet in toata puterea cuvantului...auzi, tu...atatia dintisori sus...wowww...dar saracul cat l-au chinuit :(((
Bravooo, Codrin baiat mare...

AMI84 pt vizionarea pozelor...ce mai face Irinuca???saracutza...imi inchipui cat de speriata esti:(((( eu eram asa speriata in sarcina din cauza toxoplasmozei, si citisem ca nu se taie legume sau altceva cu cutitul cu care tai carnea, ca asa poti transmite..Doamne ajuta sa treaca repede .un milion de pupici
imi e f draga Irinuca, mai ales ca e nascuta in aceeasi zi cu Asteropi a mea.
ELIZA si FELIX nu v-am uitat si pe voi va iubesc

Apropo de iaurt Danone ...si mie imi place..insa nu i-as da lui fiimea-oricum aici nu se gaseste
AZI MI-A PAPAT ASTEROPI IAURTEL CU MAR SI BANANA pt prima data si i-a placut la nebunie...era disperata dupa el..a papat aprox tot borcanasul de 150 gr, au mai ramas 3 lingurite mici pe care le am lins eusuper bun...scria pe cutie ..de la 6 luni...

si i-am dat si pruna care a fost BLEAHHH incercam si maine...
ieri a papat supa crema + pui de la mami...a papat binisor

gata am laudat-o destul

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

IRENE mersi, deocamdata suntem bine, nu mai tuseste

JENI insanatosire grabnica

DENISA mersi pt com poze.
fato, lasa copilul in pace , ca e super ok...nu te mai stresa degeaba.eu te inteleg ca si mie mi se intampla des doar daca ma gandesc ca i se poate intampla ceva rau-apropo de ce ai scris cu masina.e normal , suntem mamici si ne e teama sa nu pateasca ceva puiutii nostri, dar mai rau ne facem...si emotional si psihic..
am citit ca bb au perioade de evolutie...adica..2 sapt iti gangureste..dupa care se opresc brusc si evolueaza la alt capitol..de ex..la apucat cu manutele sau intors pe burta-spate sau tipat sau topait...
si cel putin la Asteropi am observat ca asa este...
o perioada imi gangurea in veselie..dupa care s-a oprit si a inceput cu rostogolirile , iar vb + tipat vreo 10 zile, iar ridicat in 4 labe..
si sa fac haz de necaz...si mie mi-a cazut din pat...cei drept , pe perna intai-multumesc lui DD -care a mai atenuat, iar apoi a dat cu capatana de gresie SI TOTUSIII de atunci se ridica ffff bine in 4 LABE
DANAYARA a punctat f bine...e vb si de PRACTICA
las-o undeva , sa aiba loc sa se desfasoare, pune0o tu pe burta si las-o sa munceasca.
Asteropi pana la 2 luni se linistea pe burta, dupa vreo 2 luni nu mai vroia deloc pe burta, plangea isteric.apoi pe l a4 luni jumate , am pus-o si iar a inceput sa ii placa si de atunci tot asa o tine.
si ea s-a chinuit vreo 2 sapt pana sa reuseasac sa se rastogoleasca, pt ca nu isi putea scoate mana, si ii tot faceam eu lectii
ii bagam manuta pe sub burtica si o ajutam sa se rastogoleasca ...si a invatat iubita mea.
hai curaj, ca ai fata desteapta si frumoasa care se dezvolta fff bine, in ritmul ei.

Mergi la inceput

MIHAELAGROSAN bravo, Angelei ca papa pireutul
si fiimea are aceeasi greutate si credeam ca e cea mai slaba dintre toti iepurasii si e si mai lunguta are 72 cm...dar mie mi se pare ca arata bine...nu e grasa dar nici slaba.
las' ca avem fete frumoase si fotomodele

ANDRA mersi chiar ca zici ca e gata de atac, dar sa o vezi si cum se leagana fata-spate...te spargi de ras...zici ca da la buci:))))))))
saracul copil, ia uite cum vb de el
imi pare rau ca nu ai reusit sa te vezi cu ELLA :((

DANAYARA cum??????nu ai vz ppozele cu fiimea -calutul in 4 labe rusinica:))))) glumesc
le gasesti la semnatutra...
azi m-am hotarat sa le pun iar acolo:)

gata ca m-am lungit destul in 3 posturi mari si late
daca nu aveti chef sa cititi , va inteleg

va pupik
nb
merg sa hranesc puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

denisa daca ai sta mult in pat cu ea, cu jucarii pe langa ea , dar nu in bumbo ci in patul mare langa tine, sa aibe mult spatiu de desfasurare? zic si eu...

Si mai bine e sa-i pui paturica pe jos si sa o lasi sa se miste in voie!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
Si pt ca a apus soarele transmit aceleasi urari si pt maine Alexiei [/b]

La noi e deja maine si le primim cu multumiri! Nu-mi vine sa cred ca are deja jumatate de an!

Mergi la inceput

Inca una si ma duc:
legat de plansul dupa mama si de tinutul in brate - bebelusii au acum 'criza despartirii', plang cand dispare mama si plang dupa ea pentru ca deja o recunosc de mama, fac diferenta dintre ea si straini si ajung si sa se cunoasca pe ei insisi, deja isi pipaie bine corpul, isi sug degetele de la picioare, isi cunosc limba, stiu sau invata deja unde se tremina ei si unde incepe mama si vor sa fie cu ea tot timpul. Eu nu cred ca la 6 luni copii se alinta sau santajeaza adultii. Ei au nevoie acum de alint si de siguranta din bratele mamei, ai nevoie sa realizeze cu mama acea legatura care ramane toata viata si eu va sfatuiesc sa-i tineti in brate cat vor ei, cat mai mult cu putinta. Profitati si dati-le siguranta ca vor fi protejati toata viata acolo unde le e mai bine, in bratele mamei. Treburile casei nu pleaca nicaieri, copilaria lor insa trece atat de repede! (si nu va spun ca parca a trecut taifunul pe la noi prin casa, dar asa bine ma simt cand imi tin in brate ba unul, ba celalat dintre copii...Ei se simt asa de bine si de linistiti...cel mare nu prea mai sta locului, dar ne mai dragalim din cand in cand.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel
imi este teama cu scoica in fata,dar la drumuri scurte am pus scoica in fata si era fata mea atat de fericita,radea la mine, imi chiuia pana a adormit....

azi am fost si noi putin afara la cumparaturi,a stat cumintica in spate si nu a plans deloc...

gata s-a trezit am fugit....o seara buna....

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Buna dimineata,
scoica se poate pune pe scaunul din fata doar in conditiile in care masina nu este prefazuta cu airbag!
Directia este inversa celei de mers!
Atentie!

castelana mami fericita

Mergi la inceput