Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby :)))) mi-a trecut cheful de cearta am dat-o in depresie dea binelea. Asta mai rau de ieri cand mi-a taiat unul fata si m-am dus pe frane cu scartait de roti 2 metrii.
Stau si ma intreb ce se intampla cu Maya daca eu patesc ceva, daca am accident si nu pot sa ies din masina sa o ajut etc etc etc...
Cred ca iau nu ma mai urc in masina 2 luni....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - Eu mai merg sigur peste o luna si iau si pentru vara atunci, adica de 2 ani. Merg atunci pentru ca vor aduce marfa multa si noua. Dupa ce onoreaza comenzile raman cu ce au ca si acuma, deci vreau sa vad bunaciunile.
De cumparat oricum va trebui sa-i iau, asa ca prefer acuma. Si pentru ca stiu din timp o sa mai dau deoparte niste bani, ca sa nu mi se para enorm atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare iepurime!
Noi suntem in vacanta toata trupa. Acum suntem la ai mei in Baia Mare si sambata plecam la 1 mai langa Oradea pt 1 saptamana. Sper sa nu ne prinda si pe noi ceva virus sa ne putem distra. Ce sa facem daca tati al nostru nu si-a putut lua concediu vara.

Angela a inceput sa pape si ea pireutul de legume, chiar ii place mult, dar pana acum numai cu laptic in el. Face intr-un fel foarte ciudat, asa parca geme de placere. Azi i-am dat pt. prima oara fruct, i-am dat putina para ca asta aveam de la tara si mammaa cum facea. Tare mult i-a placut. Ma bucur pt. ca dupa cum incepuse ma gandeam ca poate a manca si ea ceva pe la 1 an, insa vad ca repede s-a dat pe brazda.

Ca dimensiuni nu e mare, dar mie mi se pare foarte bine. La 6 luni avea 6550 g si 67 cm, iar ca achizitii e ok.

Denisa te rog si eu sa nu te mai stresezi. Maya se vede de departe ca e un copil foarte normal, daca pot sa zic asa. Stiu ca nu o sa te poti linisti de tot pana nu creste si o vezi ca e ok, dar pls incearca. Eu sunt convinsa ca nu are nimic. Elena nu s-a rostogolit de pe spate pe burta decat pe la 7-8 luni, iar de pe burta pe spate nici nu-mi amintesc, a stat in fund la 7 luni, a mers de-a busilea la 9 luni, iar apoi a mers singura la 1 an. Deci cam toate le-a facut mai tarziu. In schimb la 1 an deja zicea f bine maio multe cuvinte si facea ca toate animalele domestice. Mama a zis la 8 luni. Copiii sunt foarte diferiti si din pacate pe net si in multe carti se cam scriu aberatii. Unii autori sunt foarte rigizi.
Sa stii ca din anturajul nostru, sunt cam 5 copii si nici unul nu a stat in fund la 6 luni.
No, sper sa te mai linistesti.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- pana acum ea statea in canapea. Am inceput s-o pun in patul nostru ca am zis sa nu o incurce patratelele de la canapea.
Ea sta acolo 2 ore dacao lasi, ia o jucarie o intoarce pe toate partile, o zdrangane, o suceste ,cand se plistiseste ia alta si tot asa. De intors nu-i trebuie, ei ii este foarte bine pe spate.
Daca o pun pe burta daca din maini si din picioare non stop , dar cu ele in aer cumva. incerca ea sa se intoarca pe spate dar nu-i iese pt ca isi tine mana pe spate si nu poate. Odata a reusit, cum nu stiu, ca am lasat-o pe burta si am gasit-o pe spate.
Nici nu stiu exact cum se intorc ceilalti copii ca sa-mi dau seama unde nu face bine.
PArca muchii de la spate sus nu sunt destul de puternici ca sa-si ridice suficient trunchiul si sa se intoarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, asa facea silvana isi prindea mana sub ea, leo mi.a strigat ca isi rupe mana:)) de cateva ori apoi s.a intors, acum cu sac cu tot se intoarce noaptea, cred ca practica e totul nu tine de evolutie, parerea mea
si cand vor fi mai mari unii vor merge inainte , altii vor vorbi primii etc, normal ca nu te linistesti si te inteleg, dar o sa vezi cu timpul sau cand vei merge la control de rutina sau cum vrei tu ca e totul bine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Of DENISA, ti-ai gasit motiv de stres! Nu gandi ca Maya nu face toate aceste miscari pentru ca nu poate ci mai degraba pentru ca ii e mai comod asa cum sta. Mara mea se plictiseste rapid indiferent cum ar fi asezata si-si cauta/gaseste alta pozitie; in acest mod a inceput seriile de rostogoliri de pe burtica pe spate si invers. Acum, pozitia preferata de somn este asezata pe-o parte, cu piciorusul de deasupra usor indoit... dar asta nu o facea acum cateva saptamani (probabil cand era de varsta Mayei). Vei observa progrese de pe o zi pe alta! Sunt de acord cu ceea ce zicea Roxi, sa o lasi sa stea cat este treaza in patul vostru, mare, ca sa-i oferi spatiu de desfasurare. Incearca sa o indrumi sa faca acele intoarceri (de pe burta pe spate pare mai usurel); la inceput va cadea "in bloc" pentru ca dupa aceea sa efectueze miscarea lin. fii pozitiva, ii vei transmite starea!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Child - nu se intoarce pe burta si nici pe spate. Cam asta e marea mea problema.
Pana sa cada se intorcea, nu des, poate odata pe zi dar se intorcea. A cazut si pt ca ea se introcea numai pe dr, unde era si hematomul nu s-a mai intors pt ca o durea. A trecut hematomul intr-o luna si am tot astptat ca o sa se intoarca dar nu o face.....

Nici Justina nu se intoarce pe burta, nici invers. Nu prea ii place cand o pun..sta, dar putin. Nu ma stresez, pt asta.
Ba m mult, o las in pat si eu am iesit in camera alaturata, sa vad ce face, tot acolo o gasesc.
In schimb azi nu mi-a papat deloc..2 lingurite cu chin.
Mai incerc si maine , daca nu o las o perioada.
Stiu ca sunt dintii de vina, si nu are rost sa o chinui.
Isi inclesteaza gura, de parca cine stie ce ii dau.
Dar cand simte gustul, mm, ii place..dar cum sa-i dau daca nu cu lingurita, cu biberonul nu vreau ca de aia e diversificare.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

ivan a stat in fund, s-a ridicat, intors etc mult mai repede decat silvana si decat alti bebelusi, insa el a fost foarte agitat, a plans mult, nu statea in nici-un loc, asta a dus la multa miscare vrand nevrand, se incorda , poate de aici i s-au intarit muschii mai repede, in paralel cu el aveam o prietena cu o fetita, foarte linistita , la 6 luni nu statea in fund deloc...si altele care nu le facea, normal ca acum sunt amandoi la fel de dezvoltati, ea mai mult fiind fata

POZE

Mergi la inceput

azi i-am dat silvanei sa manance, a mancat tot borcanul, e din ala mic de inceput de 130 de gr parca...a mancat nu de foame ci de noutate cred:))
era de legume, fasole verde cartof orez, maine fructe, apoi la pranz pui cu cartofi , eu nu mai stau cu cate un aliment pe zi ca n.am timp si cheful imi lipseste :)))

fetele maine ma duc la o proba si n.am voie sa mananc 6 ore! asta da pedeapsa...cica lichide, in afara de suc de fasole si compot de vita ce pot sa mananc, am senzatia ca voi muri 6 ore

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Fetelor nema intalneala cu Ella, a luat-o pe alt traseu si nu ne-am vazut

La multe lunite pt sarbatoritii de azi: Briana, Eduard si Sara! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Si pt ca a apus soarele transmit aceleasi urari si pt maine Alexiei

Anca 6 dintisori, WOW, felicitari! Ianisu' e tot baba la 8 luni si jumatate aproape

Niki Codul Muncii din Romania asta prevede, obligatia angajatorului de a te primi inapoi pt minim 6 luni, dar sunt su exceptii : desfintarea postului ca urmare a restarangerii activitatii, reorganizarii firmei, etc, sau in caz de faliment, dar in acest caz dupa cei 2 ani de CIC se intra automat in somaj. Cat despre schimbari, am auzit la TV ca in cel mult o luna vor schimba Codul Muncii si una dintre propuneri este aceea de a permite angajatorului sa concedieze oricand, fara motiv un angajat

Ina de ieri Ianis a intrat in sapt 36+ nu tin cont de sapt, dar am fost curioasa si-am numarat
cat despre carne, mie mi s-a spus clar, cand incep sa dau piure de legume, in max 10 zile bag si carnita in el, altfel masa este f saraca comparativ cu LM pe care l-am substituit

Alina am vazut-o pe Asteropi in 4 labe, gata de atac frumoasa foc, pe cuvant

Miria ca si Ami si eu cred ca vor schimba matritele/sabloanele dupa care se confectioneaza hainele pt bebei, la adulti s-au schimbat in primavara parca, cica ne-au crescut bustul si soldurile cat adevar si burta, si fundul, si coapsele in unele cazuri

Jeni multa sanatate !!!

Child la mine Vanish a fost fix-pix ... si eu vroiam sa intreb fetele de ceva eficient pt pete, daca aveti timp sa ma sfatuiti ar fi perfect, danke

Ramy eu n-am pat pliant pt pishti, e din lemn, da' nu mi se pare rece, de fapt nici nu pot proba ca nu ma tine

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput