Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
child spune:
DENISA hai ma, ce ganduri iti mai trec prin cap!
Ce crezi ca ar trebui sa faca Maya si nu face?
Nici Albert nu face multe din ce citesc pe aici la alti bebelusi si nu ma panichez.
Fiecare copil are ritmul lui de crestere!
De scos petele eu folosesc vanish, bunicel.
Si noua ne trebuie bavetica-salopeta, dar nu cu gluga, ci cu manusi
ANCA felicitari pentru iepuras!
Iar cu dieta, ma dai gata cu ce gatesti, eu sunt mai comoda si mai nepriceputa.
Maine incerc un sufleu de dovlecei.
Dar ce ma fac, ca as manca continuu .
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ramy77 spune:
Buna seara,
Fetele care aveti patut pliant si ati scos "etajul" nu vi se pare ca e prea rece pentru bebei asa? Eu nu sunt linistita deloc, cu toti cei 10 cm ai salteleimi se pare ca e prea rece. Acum, d-apoi la iarna? Si sa schimb patutul acum parca nu-mi arde...
JENI multa sanatate!Felicitari pentru evolutia Sarei!
HONEY, nu te mai stresa! Nici Briana nu face tot ce face un copil de 8 luni,dar asta e, fiecare copil e altfel si evolueaza altfel.
Acum, la intrebari...
1. De ce nu? Cum pui scoica pui si scaunul,zic eu...
2. Eu nu sterilizez feederul,il spal doar bine cu apa calda/fierbinte si gata.
3. Eu folosesc Vanish roz pentru hainele colorate si alb pentru cele albe. E destul de ok, dar nu zic ca pe bavetici mai ramane cate o idee din pete. Stie cineva ceva mai bun? Ma intereseaza si pe mine...
Ma duc ca ma striga,revin mai incolo daca ma lasa...
honeybaby spune:
Marina - poate in Spania e facut din LP, la noi e facut din plastic
Jeni si restul trupei care sunteti cu muci, sanatate multa
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
rmkristine spune:
Denisa eu am mai spus: fi-mea era foarte in urma fata de copiii de varsta ei: nu se intorcea pe burta, nu s-a ridicat pe marginea patului, nu a mers decat tarziu, a vorbit si mai tarziu, dar asa a fost ea! E super-ok acum, nu a avut nicio problema! Nu-ti mai face ganduri rele! Nu ai de ce!
dayanara spune:
marina se numeste "mi primer danone" e facut din lapte de continuare cum ii zice aici la nr 2 si se da de la 6 luni, eu am incredere si nu ma iau dupa toate ce circula pe net
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
uite asta e
http://www.clubpadres.com/index.php/clubpadres/home/es
POZE
GabyHila spune:
Eu pt pete am un spray de la Fairy Professional. L-am luat de la Metro. Duce orice fel de pete inclusiv cele de afine.
Denisa mi se pare ca esti intr-o stare de agitatie. Cauta-ti un element de balanta. daca nu gasesti, da-mi un tel ca ma cert cu placere:))))
honeybaby spune:
Child - nu se intoarce pe burta si nici pe spate. Cam asta e marea mea problema.
Pana sa cada se intorcea, nu des, poate odata pe zi dar se intorcea. A cazut si pt ca ea se introcea numai pe dr, unde era si hematomul nu s-a mai intors pt ca o durea. A trecut hematomul intr-o luna si am tot astptat ca o sa se intoarca dar nu o face.....
Ramy- Briana e prematur, e normal.
Marina- tu poate nu aveai si alte motive de ingrijorare dar mai noi mai sunt si astea in plus....
Mie personal Danone chiar mi se pare ca are gust de textolid. Acum muuulti ani, cand eram in liceu era super bun, dar cum la romani orice minune tine 3 zile ....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa daca ai sta mult in pat cu ea, cu jucarii pe langa ea , dar nu in bumbo ci in patul mare langa tine, sa aibe mult spatiu de desfasurare? zic si eu...
POZE