Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aici e greva si ivan n-a mers la cole asa ca am stat pe afara:) si prin magazine, imi caut chicco polly

eu cumpar haine de 9-12 luni din HM care dau destula talie, cele din zara, kiabi etc sunt mici, nu pt a mea ci pt majoritatea copiilor

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu i-am dat lui ivan danone si-i voi da si silvanei un iaurt danone facut cu lapte praf nr2 de la 6 luni bun

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Salutare,

n-am mai intrat prea des pt ca "raportez" sunt oficial mucioasa . Ma tot sacaia o durere in gat dar....vu tot tratamentul local si luata din prima clipa cand am simtit-o, tot am ajuns si la stranuturi dese si nas curgator . Mi-e frica sa nu-i dau si Sarei, deja vad ca a inceput sa stranute cam des. Acum, ce-o fi o fi!

Ieri am fost la pediatru pentru o evaluare. Am vrut sa vedem cum ia in greutate si daca sunt "probleme" aparute in evolutia Sarei. Suntem foarte bine!!!!! A luat in greutate 640gr fata de luna trecuta si a mai crescut 1cm. Asa ca acum are 7.760gr si 67cm.=7 luni

cam atat, merg sa mai bag niste ceai si lamaie, vitamina C si niste paracetamol.
Va pup si ne mai auzim noi, curand sper sa fiu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

noi mancam mueller.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Am ajuns acasa, m-au capiat astia cu manifestatia lor, am facut 2 ore pana acasa

Cristina30 multumesc pt raspuns, la fel ma gandeam si eu, o sa le zic la cresa sa ii introduca si lui carnita in legume. Fructe ii dau dupa-masa acasa insa compot, cele crude tare le regurgiteaza dupa.

Iliraluca noi avem Quinny Buzz 4 si reusesc sa il pliez, cu un picior tin apasat pe bara ce uneste rotile mici si cu mainile trag in jos de cadru sa se plieze . sincer nu se pliaza usor si imi si ocupa aproape tot portbagajul dar asta e...

nu mai stiam ce mai vroiam sa zic, am o durere de cap cat m-am stresat sa ajung acasa, gara si metroul erau inchise, ia-o la pas...

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

jeni sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

jeni sanatate multa!

merci iubita

cand ne vedem? poate bananaim prin Auchan sau prin Mall? Dar sa-mi treaca raceala si poate se mai indreapta si vremea. Te pup , acum inchid si merg sa stau la caldurica in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Roxana cum adica iaurt Danone facut cu lapte praf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mai trec si eu pe aici desi am o stare de-mi vine s-o iau la fuga fara a ma uit inapoi.
pe scurt sunt suparata ca bebeluna nu face ce ar trebui pt varsta ei si mie teama sa nu aiba vrea legatura cu cazatura sau cu petele

Acum revenind la oile noastre, pardon iepurasi.
Lista cu intrebari

1. Se poate pune scaunul de masina in fata cu spatele la directia de mers. Adica e legal ca de pus stiu ca-l pot pune.
tot vad in cartier unul pus intr-un smart....

Stanucel- nu are de ce sa-ti fie frica de politie, ai voie cu scoica in fata . Eventual plimba cu tine in masina o carte de la scoica unde scriwe ca o poti pune in fata.

2. Feederul ala in care se pune bucatele de fructe/legume se sterilizeaza ?.
I-am dat azi piersica o jumatate, atat a incaput acolo si cand a vazut-o disperare!!! Statea in bumbo cocosata cu feederul sprijit pe picioare si cu gura pe el sa suga mai bine. Am incercat s-o indrept dar nimic, maraia ca un catel cand ii iei osul.
Dupa ceva timp s-a mai plictisit si la aruncat la mine pe laptop si pe toata masa din bucatarie. Ba si la pus si in cap. Dupa vreo jumatate de ora cand i l-am luat am vazut ca nu mai era mai nimic in el, l-am desfacut si mai ramasese din piersica decat niste "ate"
Chiar daca a avut baveta cu maneci si destul de lunga nu a fost suficient , cumva a ajung pe gat si pe sub baveta pe body, a ajuns si pe pantalori si in nas si in cap.
Bavete tip salotepa nu exista , eventual cu gluga cu tot?

3 cu ce scot petele de mancare dupa haine ca presimt o sa am ce scoate
M-am uitat in magazine exista 1001 produse pt asta dar vreau unul probat sa stiu ca merge ca sa nu mai dau banii degeaba.

Mai aveam intrebari dar nu-mi mai amintesc

Miria- poate mai facem si la vara o comanda comuna . Daca ne stangem mai multe nu e asa greu sa ajungi la 500.
Eu vb care am luat hainute pt 1, 2 si chiar 3 ani.
Azi am primit o invitatie la un botez pt 7 nov ,deci mai trebuia sa mai iau ceva , plus ca a mai aparut un bebe mic in cercul de prieteni care trebuie si el cadorisit. Poate imi ziceti si mie cand va duceti voi..

Asteropi- lungana fi-ta. Fotomodela in toata regula si va ca deja de ocupa atenta de modelarea corpului si s-a apucAT DE sport.

Marina - si noi tot asa pitici suntem , si cred ca mai sunt si altii. La noi nici nu are cu cine semana mare , dar nici mica nu mi se pare.

gata mi-a expirat timpul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

asa am facut si eu nu i-am mai dat nici un medicament pentru mucisori,ii voi curata nasucul mai des...

honeybaby imi este teama cu scoica in fata,dar la drumuri scurte am pus scoica in fata si era fata mea atat de fericita,radea la mine, imi chiuia pana a adormit....

azi am fost si noi putin afara la cumparaturi,a stat cumintica in spate si nu a plans deloc...

gata s-a trezit am fugit....o seara buna....

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput