Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
Buna dimineata!
Piciulika, sanatate tie, lui tati si lui Alex! Micha tine-te tare sa ramii i forma in continuare!!!
Roxana,deseori ma intrebam oare de ce nu putem ca macar inainte de nastere, inca din burtica, sa le transmiem copiilor nostri toate momentele de bucurie si incintare, toate experientele noastre de dinainte...
Iti intelg tristetea pentru diparitia insulelor, pina si litoraul romanesc va disparea in citeva zeci de ani-asta din nepasarea si neglijenta noastra...
Ce se va alege de lumea aceasta?!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
alinkav spune:
Neata!![]()
Rox, ce de poze non conformiste!!!!Tine-o tot asa, si zambareata, si aratoasa, si fericita!
Mi-au placut toate!!!
Super ptr decizie, sigur ca totul va fi OK!
10 ore...deja e o floare la ureche!
Si se simte rezultat deja, avem un vocabular substantial!
Da, ce frig s-a facut, ieri am iesit in parc, si am inghetat bine de tot, noi adultii
, ca aia mici, nu aveau nicio treaba!
Sanatate tuturor, e cam perioada virozelor, din pacate.
Trimit si eu cateva poze pe mail comun, de ieri si de we trecut.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Roxana,deseori ma intrebam oare de ce nu putem ca macar inainte de nastere, inca din burtica, sa le transmiem copiilor nostri toate momentele de bucurie si incintare, toate experientele noastre de dinainte... Ce se va alege de lumea aceasta?! |
Pentru ca atunci le-am putea transmite si momentele de tristete...mai bine sa le aiba pe ale lor...?!? Oricum, bucuria noastra poate nu e si bucuria lor.
Se va naste una mai buna? Cine stie...mie asa imi place sa cred!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Wow...Roxana, te-am vazut zambind in poze!
Deci de aia aveai nevoie pentru a zambi!
Tine-o tot asa!
Am vazut si petrecareata Miruna!
Sanatate multa Piciulicai si companiei! sper sa va reveniti repede! Brrr...gripa!
Sa aveti o saptamana buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mandarinutza spune:
Wow, Roxana, m-am delectat cu pozele tale, Maldive este intr-adevar un colt de rai, absolut superb!
Yaia, mult succes cu diversificarea!
Piciulika, multa sanatate pentru intreaga familie!
Danuta, Miruna e o scumpa si dragalasa, ma bucur ca ati petrecut frumos.
Erina, multumim de linkul cu Japonia, eu sunt o admiratoare infocata a literaturii japoneze: Yasunari Kawabata, Yasoushi Inoue, Yukio Mishima, etc dar si Haruki Murakami.Am o prietena la servici care a studiat engleza-japoneza si a fost cu o bursa in Japonia, si ea a ramas la fel de impresionata de Japonia ca si tine, si tare imi placeau povestirile ei.
Poze
Gabriela77 spune:
Danuta, minunata sarbatorita voastra

Roxana, trebuie ceva parola ca sa vad pozele? Ca mor de nerabdare sa vad fata radioasa

Erina, la voi toate bune? Cum e cu gradi? Sarei ii lipseste, tot imi spune ca vrea si isi prgateste hainutele.
Maine mergem la control, poate reusim sa scapam odata de operatie. Sa vedem cand ne programeaza. Mai tuseste f putin. Sofia mananca extraordinar de bine, falcutele se contureaza tot mai tare
, e un mic C
. Am trimis poze pe mail. Si cu tunsoarea mea
Alina, ti-am admirat copilasii si pe voi, parintii tineri
Yaia, poze cu Alexia cand mai vedem? Si cu Tudor, evident/
Anaaaaaaaaaaaaaaaaa????
Nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???
Si am plecat, va pup!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Draga cuscra, ma doare sufletul, zau, cand citesc...Gripa? Si Alex cu asa febra mare...Offf!
Noi am scapat relativ usor, Sofi vad ca e la stadiul de muci, dar Sara a tras tare. Trimit cater voi toate gandurile noastre bune si 1000 de imbratisari
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxana_G spune:
Un
mare si multa multa sanatate familiei de ursuleti elvetieni! Piciulika, tare imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sper sa va refaceti rapid. Eu sunt ceva mai bine azi, dar nu debordez de sanatate. In plus sunt non grata in birou, toti ma arata cu degetul pe post de sursa de infectie. ![]()
Pozele le-am mai lasat putin publice, v-am dat si PM-uri. Ma bucur mult ca v-au placut si v-au relaxat. Gabriela, nu iti trebuie parola, inca sunt la liber.
Erina, am vazut si eu la stiri despre litoralul nostru. E tare trist, lumea se schimba si pierdem lucruri frumoase. Dar pana la urma e o evolutie a planetei, sunt lucruri pe care nu le putem controla. Citisem de curand cateva articole despre incalzirea globala, a carei cauza se pare ca nu e numai poluarea si efectul dezvoltarii, ci pare sa fie o evolutie ciclica sa sistemului solar. Pana la urma suntem doar mici atomi ai unei lumi necunoscute, nu sta totul in putinta noastra sa controlam.
Yaia,
cu siguranta acolo am fost cu adevarat fericita, dar imi trebuie mult mai putin sa zambesc (din pacate altele au fost circumstantele care mi-au rapit zambetul o perioada).
Cat despre zambet, sper sa o tin tot asa, dar cu calatoriile cred ca e nevoie de o pauza pana la sapa de lemn.
Alina, sunt tare incantata ca am cazut la unanimitate cu alegerea scolii, am interogat in continuarea mamicile si cred ca am luat decizia buna. Si Alex se va bucura, pentru ca prietenele ei au inceput deja acolo de anul acesta si cred ca asa se va simti mai in siguranta. Daca stiam ca tot aici ajungem mai bine o dadeam de acum. Insa la cealalta variant am cam ezitat.
Sabina, ce faci, cum mai esti?
Annisia, te intorsesi pe meleaguri locale? Totul bine?
PS Piciulika, nu stiu cat te au incalzit dimineata pozele mele, dar sper ca nu te a speriat romanul de ieri. 
Erina spune:
Bunaaaa, scriu rapidddd!
Am vazut pozele Gabrielei! Frumoase si dulci fetele!!! Sara cu fustita si Sofi cu bentita. Sunt un vissss!
Super noua tunsoare iar pozele cu voi 4 fericiti sunt foarte frumoase!
Azi trebuia sa am si eu ora la coafor... vreau sa fiu bruneta si slaba. Cu a doua parte va fi mai greu!!!
Astazi discutam cu buna mea prietena din Italia despre tonsilectomie. In Itlaia se cosnidera caz de operat doar daca are 5 imbolnaviri consecutive in sezonul rece iar cu polipii la fel recomanda prudenta si rabdare. Se pare ca cu cit se dezvolta copilul cu atit se mareste orificiul nazal si nu mai deranjeaza. E demonstrat cica ca formatiunile acestea adenoide se pot reface.
Eu am scris daoar ca sa vezi care e tendinta in Italia.
Astept sa se incarce pozele cu Luca si David.
Mandarinutza si eu iubesc literatura japoneza. Pina acum am citi doar in engleza, am sa caut si titlurile traduse in romaneste.
Roxana, da se pare ca asa numita energie neagra din univers va duce la sfirsitul Pamintului. Sper sa se intimple cit mai departe...
Cit despre litoralul nostru se putea preveni prin lucrari de ndiguire corecte...asta e, altii cistiga pamint in defavoarea oceanului noi il pierdem...
Yaia, incarca si la mamicile de dulcetel;e poze cu Alexia sa vada ce dulce e!!!
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Frumoasa si familia din Constanta!!! Luca a crescut mult , ii sta tare bine in rosu!!! Fratorul zimbind e tareeee dulceeee! David il saluta pe tizul lui ochios! Mamai si tati la fel frumosi!!!
Alina, super pozele cu Olivia!
II sta tare bine in fustite si se vede ca are un caracter super vesel! mamai si tati tineri, in forma si frumosi!!! L-am admirat si pe fratior!
Erati in Herastrau?
Ma bucur sa vad familiile acestea frumoase si fericite!
mamica Dariei
si a lui David