Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Wau, vazut pozele Roxanei! Superbe, si ele, si tu .
Eu nu prea am cu ce ma lauda - prinsa intre cursuri de germana si munca la crea lui Daniel .
De vreo saptamana Daniel se trezeste de vreo 2-3 ori pe noapte, in tipete groaznice. Daca nu-l iau in brate cum vrea el, urla pana vomita. Nu prea imi dau seama de unde vine asta, ca la TV nu se uita, si pana si Eliza a inceput sa se poarte frumos cu el .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Opaaa, acum e randul meu sa ma delectez cu poze. In primul rand cu scumpicul pitic Daniel de Mariana pe care o intreb aiurita cum sunt ce e cu lucrarile acelea? Pe Eliza nu o vedem?

Pfii, l-am vazut si pe scumpul suporter Ferrari. Tare dragute poze!

Gagicile de la Cluj m-au dat pe spate, care mai de care mai cocheta si frumoasa. Ptiu ptiu! Surorile par ca se inteleg de minune. Nu stiu daca pozele de la party erau mai vechi sau le a pus Gabriela acuma, dar sunt de vis!

Apoi m-am indragostit de zambetul Oliviei. Cine e gagica lui Alex? Si despre ce weekend e vorba de sunteti asa subtire imbracati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Acuma recuperez din urma cu pozele. Am ajuns la frumusica Irina a Luizei, este minunata, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Piciulika, sa iti fie rusine ca ai tinut atata timp ascunsi ursuletii cei frumosi. Sunt absolut minunati, in poze par ca se inteleg de minune, cel putin asa pozeaza a fratii perfecti. Iar Alex are intr-adevar pe vino incoace, m-a terminat cu zambetul larg si senin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Seara buna fetelor!

Super poze am vazut Roxana, de vis locurile pe care le-ai vizitat, esti o norocoasa.

Danuta am vazut-o pe Mirunica la aniversare, si ce tort.....

Am avut si noi petrecerea aseara a fost foarte frumos, Adelina a plans foarte mult cand s-a terminat, nu vroia sa mai plecam. Azi nu am dus-o la gradi pt ca s-a culcat foarte tarziu aseara, era foarte agitata. Azi mi-a povestit toata ziua despre aniversarea ei, a fost incantata de tot, de prietenii ei, de locul de joaca, de tort, de cadourile primite (azi a probat tot), de confetti si baloane.

Apropos maine nu mergem la gradi, cica e greva.

Va pupam!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Seara buna fetelor!

Super poze am vazut Roxana, de vis locurile pe care le-ai vizitat, esti o norocoasa.

Danuta am vazut-o pe Mirunica la aniversare, si ce tort.....

Am avut si noi petrecerea aseara a fost foarte frumos, Adelina a plans foarte mult cand s-a terminat, nu vroia sa mai plecam. Azi nu am dus-o la gradi pt ca s-a culcat foarte tarziu aseara, era foarte agitata. Azi mi-a povestit toata ziua despre aniversarea ei, a fost incantata de tot, de prietenii ei, de locul de joaca, de tort, de cadourile primite (azi a probat tot), de confetti si baloane.

Apropos maine nu mergem la gradi, cica e greva.

Va pupam!

nu neaparat e greva, este ziua mondiala a educatiei si din cauza asta nu se fac ore, e adevarat ca s-a suprapus cu mitingul....eu nu sunt asa"norocoasa" la noi se invata, asa ca maine Cristi este elev de liceu

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, minunate pozele si locurile pe care ai avut sansa sa le vezi. Mereu am spus ca e tot ceea ce ramane. Amintiri si clipe de unice, locuri speciale. Au avut dreptate fetele, radiezi in poze, esti frumoasa

Erina, am studiat mult problema, si iti multumesc pentru orice sfat si sugestie, sunt foarte binevenite. Instinctul imi spune ca e cel mai bine pentru Sara in momentul asta sa facem interventia. Toti doctorii la care am fost au remarcat amigdalele exagerat de mari. Am tot amanat sa faca Sara 3 ani, dar la ea deja e adenoamigdalita cronica acutizanta. Asta e diagnosticul, si dr mi-a zis ca nu e de amanat, vor fi consecinte si la nivelul urechilorAm incredere ca e un profesor bun, cu mare experienta la copilasi, si cu rezultate foarte bune. Decat sa tragem toata gradinita cu amigdalite si antibiotice...poate avem norocul si se vor rari si bolile dupa.

Greieras, felicitari pt petrecerea reusita a Adelinei

Unde e Ceamica si frumoasa?

V-am pupat, o seara buna!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast,inca o poezie(mi-a spus-o azi afara), nu stiu cand a invatat-o...sper ca am retinut corect...

Batista mea e mica
Si nasul mititel
Voi fi copil cuminte,
Sa am grija de el.
Nu vreau sa zica lumea
Uite-l pe "Murdarel"
Eu vreau sa zica lumea
Uite-l pe "Curatel".

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am pus poze mai recente si de la petrecere pe mail-ul comun, cele de la petrecere nu sunt prea reusite se pare ca trebuie sa schimbam aparatul.

Cecilia stiu ca e ziua educatiei sau ce o fi, noua ni s-a spus ca e greva, deci..... Frumoasa poezia, Adelina mi-a cantat ieri "Spune-mi iubite coplilas, cum doarme micul greieras, cri cri cri, asa doarme micul greieras" binenteles insotit de gesticulatii, am ineteles ca e mai lung cantecelul, mi-a cantat vreo 3 strofe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

doamnelor, avem capitol nou

Mergi la inceput