Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Danuta, pupici multi sarbatoritei zambarete! V-ati distrat de minune si ce tort frumos si cu siguranta delicios ati avut. 
danuta36 spune:
Multumim Roxana,intoarcem si noi pupicii
Am vizionat si noi pozele voastre,prin ce locuri minunate a-ti fost 
Erina spune:
Buna seara!!!
Roxana m-am imbatat de turcoise!
Nu trebuie sa mai spun ca mi-au placut cel mai mult pozele din Maldive!!! De fapt pe locul 1 e zimbetul tau in ultima poza din Singapore.
Locuri minunate, multumim ca ai impartit cu noi!!!
Daca poti lasa link pe e-mailul comun sa ma delectez pe indelete cind o sa pot.
P.S. Arati fantastic!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Danuta, sa va traisca fetita dulce cu strungareata!!! Me bucur sa va revad in poze.
Dariei i-a placut mult ortul cu Barbie. A remarcat-o si pe Minnie. Sa va fie de bine iesirea, vad ca e rece si la voi.
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G [ Erina, am pus si Japonia pe lista de vizite. Sa vedem cand ajungem si pe acolo. Oricum primul lucru cand am ajuns in Singapore m-am gandit la tine si la admiratia pentru Japonia si pentru prima data cred ca am inteles-o. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
La mine e nostalgie crincena...pentru locuri, oameni, respect, siguranta... politetea si blindetea lor...Imi place totul!
Va pun acest blog minunat:
http://japonia-departe-aproape.blogspot.com/
Aseara plingeam
la melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=uMN3SVTsW_g SabinaY

mamica Dariei
si a lui David
Roxana_G spune:
Erina, foarte frumos. 
Pentru link la poze da mi te rog PM cu adresa ta de mail si iti trimit invitatie. Oricum nu le voi lasa publice prea mult, ca deh, ai vazut ca mai sunt si unele non-conformiste.
Cat despre admiratia pentru Maldive, sa stii ca e o povara greu de dus acum. Oriunde as umbla acum, orice as vedea, nu gasesc nimic sa egaleze in sufletul meu trairea aceea intensa, mirosul, caldura, incantarea ochiului, inima batand, cerul instelat. Ma intristeaza ultimele previziuni legate de disparitia insulelor in urmatorii 10 ani. As fi vrut candva sa pot sa le arat copiilor mei paradisul.
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Pentru link la poze da mi te rog PM cu adresa ta de mail si iti trimit invitatie. Oricum nu le voi lasa publice prea mult, ca deh, ai vazut ca mai sunt si unele non-conformiste. |
SANATATE si tie! Si fa-ti mila si pomana (PM) cu un suflet chinuit! Vreau o pauza frumoasa, superba, cu tine!
... probabil abia la dimineata, ca acum ar fi intelept sa dorm.Al' mare (de tot, Radu)
Ma stradui sa beau cat pot sa fac lapte, ca macar asta vrea cate un pic.
O noapte linistita tuturor!

cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
SANATATE si tie! Si fa-ti mila si pomana (PM) cu un suflet chinuit! Vreau o pauza frumoasa, superba, cu tine! ... probabil abia la dimineata, ca acum ar fi intelept sa dorm.Al' mare (de tot, Radu) Ma stradui sa beau cat pot sa fac lapte, ca macar asta vrea cate un pic. O noapte linistita tuturor! ![]() Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) |
sanatate multa
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
'Neata si o cana mare de 
Roxana am vazut si eu pozele, nu am mai apucat sa scriu aseara...frumoaseeeeeee...
O zi minunata
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
bernix spune:
Rox, si mie PM la poze ,pls, ca nu le pot vedea de la scarbici si nu vreau sa ratez sa vad paradisul macar prin ochii tai.
Sanatate celor bolnavi, mari si mici!
La multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi!