Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
Buna, fetelor!
Nu am apucat sa citesc mai nimic din urma, ultimul mesaj a fost unul al Inei () in care ma striga si pe mine la apel, alaturi de alte fete (asta era chiar cu cateva minute inainte sa ies pe usa pentru un weekend la o cabana mai in nord alaturi de ceva prieteni).
Ei bine, eu sunt intr-o fuga continua, abia am timp sa respir. Am sarbatorit sotul si o prietena la cabana, fac pregatiri pentru ziua lui Tudor, am primit pasapoartele (acte depuse in aprilie ) si va trebui sa mai fac ceva drumuri pe aici sa o inregistrez pe Alexia, am inceput diversificarea Alexiei (merge asa si asa, ok in mare parte) si lipsa de timp e si pentru ca Alexia a ajuns la doar 2 somnuri pe zi, unul de la 11-12 si care tine vreo 1,5-2 ore (dar isi scapa suzeta mai mereu si trebuie sa urc sa i-o pun in gurita, gand rau suzetei dupa ce sparge si dintele no. 2, any day now) si unul dupa-amiaza, pe la 5-6, care tine vreo 30-45 de minute, rareori o ora.
Cu diversificarea merge asa si asa pentru ca nu prea deschide gurita, impinge cu limbuta si scuipa, inca nu stie sa mestece, suge cu limbuta ca si cum ar fi san. Spre deosebire de Tudor care manca mai binisor, dar care nu bea apa deloc, in timp ce Alexia bea din canita cu cioc, dar putintel, sa nu se inece, in schimb ii place apa mult. Se pare ca zilele astea 2 a mancat mai bine, la cabana dandu-i din borcanel, morcov cu cartof. De fapt si la Tudor a fost la fel, a mancat mai bine dupa ce i-am dat si din borcanel, mancarea aia e mult mai fin pasata, ca oricat as incerca eu, nu-mi ese asa perfecta ca la borcanel. Dar ii dam inainte, testam diverse (cu ulei, cu lapte adaugat in piure, dat prin sita de sticla, toate trucurile pe care mi le aminteam sa o fac sa pape legumele).
Din capitolul asta am spicuit cate putin:
- am vazut o mamica noua din EAU - Bun venit, Irene!
- am vazut ca Cezar & co sunt in Singapore - Castelana, e noua casa temporara?
- am vazut ca Floricica e mai cumintel - Bravo!
- si ca Gaby voia sa-i dea lui Joy gutuie - ai incercat sa o coci in cuptor? Doar o coci in cuptor, taiata in doua sau intreaga si e delicioasa. Dar eu nu am dat la bebe, asa imi placea mie sa o mananc acasa. Aici nu sunt gutui, dar imi e mereu pofta de ele si mai cer din tara.
Gata, m-am lungit, fug sa despachetez bagajele ca aseara am ajuns tarziu si am picat de oboseala!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carmickey spune:
am vazut putin pe forum discutii despre "in unul sau doi mergem mai departe"...
chiar nu ma intereseaza,nu vreau decat sa raman si sa discut aici cu voi despre copilasii nostri...minunea vietii noastre...imi concentrez atentia asupra educatiei copiilor,si imi sustin baiatul ca nu ii va fi usor nici lui...
acum plecam in parc la plimbare....cam frig dar iesim putin..:)
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
LAlexandra spune:
Stanucel, te asteptam atunci cu discutii despre poznele puiutilor nostri
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
child spune:
Buna fetelor!
OANA chiar ieri am vazut la cineva un carucior cum ai luat tu, mi-a atras atentia ca era foarte fain! Sa-l folositi sanatosi!
Intr-adevar, merita un carucior usor, eu la asta m-am uitat de la inceput. Mie si asa mi se pare greu
STANUCEL multa putere sa treci peste greutati!
Ieri i-am dat pentru prima data lui Albert carnita de pui, aoleu...s-au batut turcii la gura lui!
A mancat cum nu a mai mancat niciodata, vreo 150 gr. de legume cu carnita.
Meniul de azi:
- para cu cereale
- piure legume (dovlecel, morcov, cartof, gogosar)
- pentru prima data iaurt (am luat ceva bio, am mancat si eu, mi se pare foarte bun si nici nu mi se pare scump).
Fetelor, pe mine ma stimuleaza pozele fetelor slabe, va rog sa mai puneti poze ca pe mine ma ambitioneaza sa slabesc .
De azi am grija ce si cat mananc!
INA sanatate multa lui Robin
ALINA sanatate printeselor!
Sunt diverse remedii pentru stimularea imunitatii: oscilococcilum, imunogrip...mai vezi pe la magazinele naturiste.
Ma uit acum pe kanal D, vorbesc despre alimentatia bebelusului.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
irene26 spune:
Salutare tuturor!
Nafi, imi pare rau ca trebuie sa-i faci miniclisma lui Ricky, bietul bebit! Imi plac expozitiile de mobila, pt mine sunt o adevarate delectare. Aaah, da, noi suntem blonde, dar eu ma mai vopsesc si alte culori, nu de alta, dar ca sa nu se plictiseasca sotul de mine. Am citit ca ai 34 de ani si te consideri in varsta, pai eu ce sa mai zic???
Alina, insanatosire grabnica micutelor! Doamne ajuta!
Vladimirescu, multumesc de primire! Si tin pumnii sa iasa analizele bune lui Floricel mititel! Si mie imi place sa te citesc. Nu stiu de ce, dar mereu mi te imaginez suita intr-un copac, probabil acest fapt se datoreaza peripetiilor tale din tinerete.
In legatura cu statul in picioare, copiii nostri ar trebui sa se ia de mana, a mea acum invata sa stea in fundulet. Intamplator, ieri am primit un premergator de la rude si am descoperit ca Dianei ii face o deosebita placere sa stea in el, ieri nu a vrut in ruptul capului sa stea in pozitia culcat, a vrut sa stea numai in pozitia sezut. Deci eu voi folosi premergatorul pt o invata pe fetita sa stea in fundulet.
Rebiana, bine ai facut ca nu ai sters din pozele mai vechi, ca pot sa le vad aproape pe toate. Sunteti frumosi cu totii, iar opinia mea este ca iti seamana copiii foarte bine.
Elanik, departe de mine sa-ti fac in ciuda (stiu ca ai glumit), eu sunt slaba pt ca ma misc enorm si nu mananc dulciuri. Si probabil este vorba si de mostenirea genetica, arat exact ca mama mea. Iar tu arati foarte bine si nici grasa nu esti. Geo iti seamana izbitor! Frumos bebe ai facut!
Asteropipan, multumim de complimente, ai perfecta dreptate, arabii sunt innebuniti dupa blonde cu ochii albastri si nu stiu de ce. Te astept si pe tine cu drag aici.
Si din pacate, eu nu pot sa-ti vad pozele, acest site, flikr, este blocat aici. Poate pui pe contul comun cateva poze!
Castelana, mult succes in procesul diversificarii! Si multumesc de cafeluta, ca eu acum o beau.
Nibi Niki, pune cateva pozici de la botez si pe contul comun. Te roooog!
Oana, sa stapaneasca Eric caruciorul sanatos! Eu am cumparat din prima carucior Chicco, care are tot ce-i trebuie, toate accesoriile; il utilizezi de la 0 luni pna la 5-6 ani! Este si foarte comfortabil.
Andra s, ce frumos ai descris starea ta de fericire, intr-adevar, este cea mai mare implinire pt orice femeie, aceea de a fi MAMA. Succesul in cariera, banii, faima echivaleaza toate zero, palesc! Sunt o bucurie de moment, pe cand a avea un copil este o bucurie si implinire pt tot restul vietii. La Multi Ani sanatosi si fericiti cavalerului tau!
Stanucel, iti doresc multa putere pt a trece peste aceasta grea incercare a vietii! Eu sper ca doar uitandu-te in ochii copilului tau vei gasi energia si fericirea necesara pt a trece mai usor peste aceasta drama. Te imbratisez cu drag!
Michelle sf, te invit si pe tine in Dubai. Iti fac cinste cu o plaja si un cocktail! Pofta buna lui Andrei! Si la cat mai multe aniversari si de acum incolo!
Ami 84, multumesc pt reteta de biscuiti, o voi face si eu.
Jeni, super haioasa esti! Nu trebuie sa fii slaba bat, eu zic ca cel mai important lucru este sanatatea. Suntem pierduti atunci cand nu suntem sanatosi.
Ate 9, multumesc si tie de primire si de vizionarea pozicilor. Esti o draguta, ca de altfel, ca toate fetele de aici!
Ina, multa sanatate lui Robin. Aaaah, am vazut pozele cu voi, eu zic ca Robin seamana si cu tine!
Lara, te anunt cand vin, vrem sa stam putin mai mult, pt ca vrem sa aflam toate preturile estimative pt o afacere in Marea Britanie.
Yaya, multumesc! Si multa rabdare in procesul diversificarii! Si multa odihna! Vad ca ai mare nevoie.
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it how good you want to be.
irene26 spune:
Child, am uitat sa scriu despre Albert, iti seamana mult de tot! Zici ca este fetita, asa de dulce este, mai ales in poza 7!
Irene
It's not how good are, it's how good you want to be.
briza_marii spune:
Hai ca mai devreem nu am apucat sa scriu: pe cuvant de nu m-am trezit si eu azi cu sentimetul ala de fericire maxima. MA uitam afara pe geam cum ploua, si in loc sa fiu deprimata, il strangeam pe bebe in brate si ma simteam asa de fericita. Si noi stam in fiecare seara si ne uitam la bebe cum doarme in patut si ne minunam cum de am putut noi sa face asa minune de copil. A..si inainte de a ne baga in pat ne ducem sa il mirosim pe bebe. Pana acum cateva saptamani ma duceam asa pe furis sa il miros pe bebe, ca ma gandeam ca dc ma vede sotul o sa zica ca am luat-o razna. Pana intr-o seara cand l-am prins si pe el facand acelasi lucru..bine inteles tot pe furis, sa nu rad eu de el . Nu suntem zdraveni, nu-i asa?!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
irene26 spune:
Briza marii, (ce frumos pseudonim, ma face sa ma gandesc la aer racoros cu parfum de mare), nu suntetii singurii, si noi suntem ca si voi, o mirosim pe bebita in permanenta, inclusiv cand doarme. Si parca tot nu este suficient! Imi doresc ca timpul sa stea in loc ca sa ne bucuram cat mai mult de dulceata ei de bebelus!
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Ina_3040 spune:
Vladimirescu multa sanatate si rezultate cat mai bune la analize! Si eu as zice la fel ca si Lara sa ii cumperi lui Floricica o chestie gen bouncer care sa il invete sa isi foloseasca si piciorusele, sa vezi ce repede se prinde el care e rolul lor.
Irene multumim! Am vazut pozele voastre, sunteti o familie tare frumoasa. Si daca imi permiti are sotul tau niste ochi, o la la!
L-am vazut si pe Geo cu niste poze haioase rau! El e tot timpul pus pe pozne sau pare asa doar din poze?
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 Vladimirescu multa sanatate si rezultate cat mai bune la analize! Si eu as zice la fel ca si Lara sa ii cumperi lui Floricica o chestie gen bouncer care sa il invete sa isi foloseasca si piciorusele, sa vezi ce repede se prinde el care e rolul lor. Irene multumim! Am vazut pozele voastre, sunteti o familie tare frumoasa. Si daca imi permiti are sotul tau niste ochi, o la la! L-am vazut si pe Geo cu niste poze haioase rau! El e tot timpul pus pe pozne sau pare asa doar din poze? Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
acu toate fetele s-au dus sa vada ochii sotului lui Irene.
Normal ca si eu.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...