Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Ina_3040 spune:
hehehehe Oana pai asa as fi facut si eu! Si am avut dreptate sau nu? nu mai intind coarda sa nu se supere Irene pe mine. Jur ca am spus-o cu admiratie nu cu ganduri ascunse
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 hehehehe Oana pai asa as fi facut si eu! Si am avut dreptate sau nu? nu mai intind coarda sa nu se supere Irene pe mine. Jur ca am spus-o cu admiratie nu cu ganduri ascunse Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
Pai normal ca asa e. Chiar sunt foarte frumosi.
Irene daca ne citest mai de mult, stii ca suntem zuze cand e vorba de barbati aratosi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
irene26 spune:
Ina, multumim pt vizionarea pozelor! Hai ca am rearanjat pozele de la semnatura, pt a-l vedea pe sotul meu mai repede. Dupa aceea, modific iar aranjamentul pozelor.
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
Oana, va citesc de la inceputul inceputului! Va stiu destul de bine, mai ales pe tine! Ai venit la aspirante imediat dupa ce nu am mai scris eu!
Vaaai, ce mult am scris azi, am recuperat pt tot anul! Ma duc la treaba. Intru mai tarziu.
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Ina_3040 spune:
hehehehe hai ca e super ma bucur suntem aici numai fete de comitet! Irene nu numai ca nu se supara ca admiram ochii frumosi ai sotului dar ne si pune pozele in asa fel incat sa il gasim repede sa stii ca m-am mai uitat o data. Ah si ce mi-a placut la una din pozele de la piscina aceea exotica de ziua ta parca e ca citeai o revista romaneasca. Te-ai abonat prin posta sau ti le trimite de acasa?
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irene26 Oana, va citesc de la inceputul inceputului! Va stiu destul de bine, mai ales pe tine! Ai venit la aspirante imediat dupa ce nu am mai scris eu! Vaaai, ce mult am scris azi, am recuperat pt tot anul! Ma duc la treaba. Intru mai tarziu. http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community Irene It's not how good you are, it's how good you want to be. |
Irene Sa inteleg ca si voi ati asteptat ceva minunea.
Ca bine zici, mai am un pic si fac 3 ani de forum.
Roxi unde esti, ca vorbim de barbati?????
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
LAlexandra spune:
INA, mi-am belit toti amanpatru ochii si eu nu am vazut revista...hai acum zi-ne unde sa ne uitam, ca ne faci curioase, nu de alta, dar barbatul deja l-am vazut
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ina_3040 spune:
LAlexandra in pozele de la semnatura Irenei, albumul "Dubai beaches" poza 9 am vazut ca citea ceva romanesc
rmkristine spune:
Vladi sa stii ca si fi-mea era tare lenesa la cap stat in picioare, mers, ridicat pe marginea patului. Mamicile se laudau ca le merg copiii, iar a mea n-avea niciun gand. A mers abea la un an si 4 luni, a vorbit tarziu, dar este un copil foarte istet si n-am avut probleme cu ea. Acum nu-i mai tace gura si e prima la alergat. Asa ca nu-ti face ganduri si lasa copilul sa fie unic. Apropo superb articolul pus de Ami!