Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
ohoooo, pai numele pt fetita il stiam dinainte de casatorie: Catalina Ioana Catank, Cristinelu' nu intelege mare lucru, i-am spus ca e bebe mic la mami in burtica, si ii face mai-mai bebe, dar cateodata cand il intreb unde e bebe, arata burtica lui , adik i se pare normal sa fie cate un bebe in ficare burtica, de ce sa fie numai la mami . Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
felicitari pentru printesica Catalina Ioana..f frumos numele, si eu tot nume romanesti imi doresc pt copii mei..doar ca n-am picat de acord inca cu sotul
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
madutza_bra spune:
miki, multumesc. Mai e timp sa negociati. La noi numele de fata nu a fost dicutabil, la cel de baietel, la Cristi am negociat
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
madutza si Maria spune la toata lumea ca ea are bebe in burtica,seara ma pune sa-l pup pe bb al ei
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena madutza si Maria spune la toata lumea ca ea are bebe in burtica,seara ma pune sa-l pup pe bb al ei Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
draga de ea. e un copil tare dulce
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
acum ma uit la nume de fetita...parca nu gasesc un nume care sa-l egaleze pe Maria.eu de mica shtiam ca am sa nasc o fetita si o sa o cheme Maria,nici n-am conceput altceva...nu vroiam 2 copii,mereu era doar o fetita,dar dupa ce m-am maritat am ajuns la concluzia ca e bine sa fie 2 desi sotzul e gica-contra
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
catank spune:
anaxena nu mi-ai raspuns la intrebare, sau ai evitat, ca nu avea logica din pct tau de vd?
Te intreb daca tu, personal, te ocupi de infrumusetarea fetelor, de ce intreb? pt ca, mi-a fost destul de des sa vad ca cea care era patron la salon, se ocupa numai de partea manageriala.
Nu de alta, dar daca tot vin sa stiu daca voi fi pe mina ta sau nu
p.s. numele romanesti, sunt nume frumoase, so... ne putem mindri.
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+
miki1979 spune:
slabuta activitatea pe aici...
yasmi, cat te tine dr asta ?....
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
roxy_s spune:
madutza ma bucur tare mult ca este fetita 100% si mai ales ca totul este bine.
dinora foarte frumose pozicile. cand mai vii la Brasov?
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
stefyapost spune:
multumesc mult fete
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa 90% 14+
alina06st spune:
Madutza, felicitari pentru caruciorul roz
Simona, abia acum am vazut ca tu esti din Sibiu... ce frumos.
Anaxena, si mie imi place Maria ca nume de fata. Plus ca e si numele Fecioarei Maria, care ne-a ajutat sa avem aceasta minune. Asa ca noi, daca avem fetita, sigur ii vom pune numele Maria.
Catank, sa vezi ca s-a deschis si noul mall din centru, Trivale Mall. Sa-ti faci timp si pentru el . Eu n-am ajuns inca.
6+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!