Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
alina06st spune:
Stefy... am vazut pozele . Frumoasa burtica si lucrusoarele, care mai de care mai dulci!
6+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AllyLaur spune:
Buna seara burtici!!!
Madutza_bra, felicitari....ma bucur pt ”realizarea” voastra!
Yasmi, te asteptam si pe tine cu vesti.
Roxy, cum a fost plimbarica?
Simonelu, cam ocupata astazi parca sau iti este iarasi rau??
Andreea, tu ce mai faci? Vre-o prajiturica de casa ceva???
Strumpitz, gata cumparaturile? Am fost in Franta acum 2 ani...intradevar, divin. Am fost la Disneyland, Turnul Eiffel si am mai vizitat ceva dar chiar am uitat. A fost super....neste cozi de metrii pt a parcurge intrgul turn Eiffal...nici nu ne-am riscat. Iar la Disneyland, am ramas fara cuvinte....este lumea copiilor...si a noatra////a tuturor..era cam scumpa intrarea...parca 58 de euro, dar, s-a meritat. Am vazut multe rau...
Deea, sa ne spui cum a fost la cununie.
Eu am mancat 2 feliute de pizza si acum bea al 2-lea pahar de suc natural de mere cu morcov si kiwi.
Maine neaparat vreau sa fac o varza ca am o mare pofta...
Va
Ally , 11 bebe
ama22 spune:
Buna seara burtici dragi!
In primul rand felicitari Madutza pentru 100% Ma tot uit in album la burticile voastre cat sunt de frumusele. Abia astept sa creasca si la mine! ;)
Eu maine am programare la doctor, maine seara. Am facut o intelegere cu mine ca daca si maine va fi totul ok incetez cu gandurile negre si nu ma mai stresez. Ca acum iar m-au apucat emotiile, desi am citit ca riscurile sa pierzi sarcina cand ai greturi e de doar 4%, fata de 20 si ceva pentru cele care nu au.
Vroiam sa va mai intreb daca voi ati avut intepaturi usoara la ovare. Eu am simtit uneori asta, azi un pic mai tare. Dureaza un pic, nu este o durere mare, mai degraba un disconfort. Eu tin minte ca e normal, nu?
Lalelyce vesti ai? :)
8+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ama22 Buna seara burtici dragi! In primul rand felicitari Madutza pentru 100% Ma tot uit in album la burticile voastre cat sunt de frumusele. Abia astept sa creasca si la mine! ;) Eu maine am programare la doctor, maine seara. Am facut o intelegere cu mine ca daca si maine va fi totul ok incetez cu gandurile negre si nu ma mai stresez. Ca acum iar m-au apucat emotiile, desi am citit ca riscurile sa pierzi sarcina cand ai greturi e de doar 4%, fata de 20 si ceva pentru cele care nu au. Vroiam sa va mai intreb daca voi ati avut intepaturi usoara la ovare. Eu am simtit uneori asta, azi un pic mai tare. Dureaza un pic, nu este o durere mare, mai degraba un disconfort. Eu tin minte ca e normal, nu? Lalelyce vesti ai? :) 8+ http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
da ama, sunt normale intepaturile
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
strumphitza spune:
citat din mesajul lui roxy_s strumphitza ce frumos, mergeti la Paris sa ai grija cu efortul si cu mersul mult pe jos. zi, azi ce treaba ai mai facut, ai?? fetelor voi daca mergeti mult pe jos sau stati in picioare nu va doare spatele si mijlocul? ca pe mine da si imediat vreau sa stau jos. S-a intamplat minunea mult asteptata15+ |
Nimic treaba mai Roxy , nu ti-am spus ca am fost sa obosesc portofelul prin oras ?!! Am obosit eu portofelul si cardu` dar sa vezi ce obosita-s eu ???
Dupa ce am colindat vreo 2 ore prin magazine am fost si am mancat , apoi iar alte 2 ore de shopping si "lins vitrine" , apoi o inghetata , dar pe la vreo 5 asa cand e ora de varf aici cand iese toata lumea de la muunca nu voiam sa ma bag la metrou ca e super super aglomerat , iar m-am bagat la ceva cascat gura dar nu a mai mers faza ca m-a taiat de cateva ori prin spate de am spus ca pic din picoare , si mai si faceam mutre cred ca se uita lumea la mine , dar deodata as ama taia de nu stiam de ce sa ma stapanesc ... am coborat din magazin si direct la metrou sa vin acasa m-am bagat, dar super aglomerat si a trebuit sa stau ca in conserva si in picioare ... abia astept sa imi creasca burta si atunci o sa am loc rezervat in metrou si autobuz, e lege. Mai bun motiv de asteptat de crescut burta nu am gasit
Ma duc sa ma schimb si fac un dush si apoi sa ma intind un pic ca nu mai pot ... tot ma doare Poate imi iau laptopul in living si mai vorbim.
BB on board!!! 11+
Deea99 spune:
bau....
m-am intors de la cununie...pe la 18.30....concluzia...imi cam priesc cununiile si m-am gandit sa imi fac veacul pe langa starea civila sa ma tot lipesc de cate una
pai cand am plecat de acasa am plecat asa gretoasa ca imi pusesem niste spuma in par si mi se parea ca miros oribil....imi era asa de rau de ma lua cu calduri....
am ajuns acolo fix cans sa intre insurateii si sa isi jure ca se iau in casatorie....
greatza imi trecea ca prin farmec....servesc si o mini sampanie....ajungem la restaurant....bag repede o chiflutza ca ma lua cu lesin dupa bautura si astept greturile...de unde ca nu au mai venit...dar a venit un platou taranesc mare cu de toate pe el...am servit 2 portii cat palma de friptiura de porc +3 castraveciori+cartofi taranesti....si u suc....si in incheiere am zis...acum , ori la bal ori la spital cu mine....dar de unde si pana in momentul asta sunt ok...ok cu exceptia noadei sau ce o mai fi ca ma doare spatele de nu pot sta nici jos nici in picioare
oare pot sa ma masez cu niste spirt????????
Madutza ma bucur tare pt printzesica ta?
de scurgerea aceea ce ti-a zis?
concediu placut iti doresc!
a, unde ai fost tot la cmpanduri?
scuze ca te -am pus sa o intrebi pe amica de dr. mea...imi amintesc ca ai zis de cab. lui marinescu....dar credeam ca stie tipa si de celalalt cabinet unde cica ar da ea acum consultatii.
azi am vrut sa sun si eu , dar intaii am sunat la cmpanduri dupa DT si puii mei cica sa mai sun marti seara sa vad daca mi-a iesit.....
voua in cat toimp v-a dat raspunsul ca eu azi am o saptamana de cand l-am facut si mi-a zis tipa de la receptie ca sa sun dupa fixo saptamana
asa ca daca sunam la vulturica nu stiam cand sa ma programez
imi faci si mie cont pe picassa ...te rog
mai vroiam sa zic ceva cuiva dar nu mai stiu
Ama lasa gandurile negre deoparte...
Strumphitzama bucur tare ca te-ai linistit...o sa iti priasca vacanta
of sanatate Anaxena...in farmacie se gasesc niste chestii homeopate pt tuse ...vezi poate ai voie sa ei...
pup celalate burtici si ma bucur ca v-am gasit bine....
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12
Deea99 spune:
Strumfi da esti curajoasa nu gluma...doamne eu deja merg ca o rata din aia cracanata si imi e groaza de cand o veni vremea sa umblu dupa tot ce am nevoie
ieri am crezut ca ma despic in doua si nici nu am stat mult la shoping.....
am luat un cadou din auchan pt cununie si ceva de papa si o jucarie de la magazinul de jucarii din complex....nu a durat mai mult de o ora si ceva si eram terminata....
si apropo de ce intrebai Roxy, pai eu si daca stau intinsa in pat..dupa o perioada abia ma ridic si pana la usa ma tot tin de sale si ma indrept
initial am zis ca-i de la saltea si s-a intamplat sa dorm vreo 2 nopti la fiimea in camera si la fel ma urnesc din loc
dar cand mi-o mai creste burtihanul
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12
anaxena spune:
citat din mesajul lui catank anaxena nu mi-ai raspuns la intrebare, sau ai evitat, ca nu avea logica din pct tau de vd? Te intreb daca tu, personal, te ocupi de infrumusetarea fetelor, de ce intreb? pt ca, mi-a fost destul de des sa vad ca cea care era patron la salon, se ocupa numai de partea manageriala. Nu de alta, dar daca tot vin sa stiu daca voi fi pe mina ta sau nu p.s. numele romanesti, sunt nume frumoase, so... ne putem mindri. Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+ |
nu am vazut post-ul cu intrebarea
eu am fost 3 ani doar manager iar din martie lucrez la coafor
scuze
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
citat din mesajul lui alina06st Madutza, felicitari pentru caruciorul roz Simona, abia acum am vazut ca tu esti din Sibiu... ce frumos. Anaxena, si mie imi place Maria ca nume de fata. Plus ca e si numele Fecioarei Maria, care ne-a ajutat sa avem aceasta minune. Asa ca noi, daca avem fetita, sigur ii vom pune numele Maria. Catank, sa vezi ca s-a deschis si noul mall din centru, Trivale Mall. Sa-ti faci timp si pentru el . Eu n-am ajuns inca. 6+ Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
la Trivale nu e Mall e o alta Fortuna in varianta mai jalnica
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
bb yasmi te cinsteshti??
Maria,povestea nashterii
Maria in culori