Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
alina06st spune:
Ama, ai aparut! Asa-s si eu cu gandurile negre. Dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire. Ba chiar ma rog la Doamne, Doamne sa ma ierte ca gandesc asa. Ce bine ca mergi maine la control. EU am fost sapt trecuta cand am implinit 6 sapt si ma mai duc la 10 sapt. Dar ma gandesc ca trebuie sa gandesc si eu ca si medicul. M-a chemat atunci pentru ca totul merge bine.
Deea, sa stii ca ai dreptate cu petrecerile. Si eu am niste greturi dupa-amiaza, de mama, mama. Si totusi sambata am fost la un botez si pe la 5 si jumatate au inceput sa puna mancarea. Mai, ca un facut nu mai aveam nicio greata. De toate am mancat toata dupa-amiaza si toata seara. Drept e ca nu am reusit sa dau gata niciuna din fripturi, dar am mancat cam jumatate din amandoua.
6+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina.n spune:
pup burticutele, ce mai faceti?
vad ca unele ati aflat deja ce aveti ,felicitari la noi ultima data nu s-a vazut ceea ce ma duce cu gandul ca e fetita..noi am fi vrut baietel dar asta e sanatos sa fie ca asta e cel mai important
in rest bebe mare este racita speram sa ii treaca cat mai rapid,
va pupacesc
_
alina06st spune:
Anaxena, chiar asa naspa a iesit noul mall din Pitesti? Eu n-am ajuns inca, doar ce am citit in ziare, mai acum vreo saptamana, ca e mare deschidere mare a mall-ului Trivale, ca nu stiu cate magazine si restaurante... Chiar eram curioasa sa merg si eu sa vad. Dar pur si simplu n-am avut cand. Ma rog, noi nici pe la Euromall nu mergem decat sa mancam la kfc Avem amandoi o slabiciune legata de kfc-ul asta...
6+
alina.n spune:
alina si eu sunt maaare fan KFC mmmm,,,chiar de cand nu am mai ajuns a trecut ceva timp yammmy ce bune sunt aripioarele alea
_
alina06st spune:
Da, Alina. Eu nu cred ca la mine au inceput deja poftele, ci mai degraba ca n-am mai fost de ceva tim. Stati asa ca va spun sigur si ziua, ca eram pe la Sibiu... 29 iulie. Oricum de vreo saptamana ma tot gandesc la neshte chestii de pe la kfc, dar cu sambata trecuta botez = haleala multa, duminica asta iar botez = haleala multa, sambata viitoare iar botez... Probabil abia in ultimul week-end din septembrie. Pana atunci testez sa vad: e intr-adevar o pofta din aceea de sarcina? Ca daca e, inseamna ca n-o sa rezist atat. Dar cred ca e cam devreme pt pofte.
6+
alina.n spune:
:) posibil sa nu fie pofta...dar poti sa faci o vizita cine stie poate iti vine pofta
17+
ama22 spune:
Alina pe mine doctorul m-a mai chemat pe 7 octombrie, dar i-am zis ca luand in vedere ca am pierdut o sarcina eu nu rabd atata vreme fara sa stiu ce si cum. Si a zis ca daca eu vreau ma mai vede pana atunci :D m-am programat acum ca eu saptamana viitoare imi iau sange pentru DT si am zis sa fiu pana atunci sigura ca totul e ok. Acum am impresia ca e o eternitate pana maine la 5! :)
8+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
alina06st spune:
Alina, pai numai sa trec cu masina prin fata restaurantului si sigur m-apuca poftele
Ama, te cred ca ti se pare o eternitate pana maine la 5, dar apoi o sa te linistesti.
Apropo, parca yasmi avea azi eco? Pe la 6 jumate pe seara...
6+
dyadyazuza spune:
fetele si pe mine ma doare tare rau spatele cand ma ridic din pat, cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta sau pur si simplu cand sunt in picioare, simt asa ca parca imi baga cineva un cutit in spate. dureri din astea mai aveam si cand aveam ciclu
13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
alina.n spune:
dyadya tu ai durerile pe tot spatele ? ca si pe mine a inceput de sambata sa ma doara dar numai mijlocul insa destul de tare,eu am zis ca o fi de la vremea asta schimbatoare...
fetelor va astept cu vesti bune de la eco
17+