Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetele cucuietele

Am luat laptopul in brate si m-am intins pe canapea in living si il astept pe sot, inca e la munca

Andreea , nu te mai plange de kg ca tot slaba esti daca pui si 5 kile pe tine

Dyadya, felicitari pentru rezultat

Catank, se pare ca te-a bagat cineva in priza azi si pe tine si vorbesti cat nu ai vorbit pana acum, sa nu obosesti Glumesc, sper ca se intelege Gogonele mai ai ca vin la tine, sau poate un compot bun ?

Ally, zici ca ai auzit inimioara lui bebe ??? Felicitari!!! Sa vezi saptamana viitoare ce frumos o sa fie cand il si vezi

Yasmi, da tu ce faci? Bei sampanie si mananci tort , sau te0ai apucat de cumparat hainute de bebe pentru fetitza?? hai te asteptam cu vestile bune

Dinora, te-am admirat , 2 frumosi

Viss, asteptam poze cu tine si burtica

Roxy, ia spune tu reteta aia buna de mancat ce si cum vrea muschiul tau si deloc pus kilograme nicaieri, poate prin buzunare?

Salo_sama, super ca mergi la inot.. as vrea si eu balenele nu au loc in piscina

anaxena , pup mare sa treaca tusea si poate incerci sa iei ceva homeopat ca am auzit ca dau roade

Madutza_bra, felicitari pentru Catalina Ioana ! Frumos nume, eu inca sunt in negocieri cu sotu, pentru ambele variante ... fata sau baiat

Stefya, super hainute... abia astept si eu sa dau iama in magazine pentru shopping pentru bebe

alina06st , Maria voiam eu pentru fata daca o fi dar sotu nu vrea , ca asa o chema pe fosta lui cumnata si cica a fost o scorpie

ama22, da ce mai spui ca faci bun? sau mai bine nu intreb iar de bucatarie ca vad ca sunt multe pofticioase pe aici pe la odisee... Ti-au trecut greturile??

deea , si zi asa, te-ai distrat si nici o greata, bravos natiune... de stiai tu mai inainte zau de nu te duceai in fiecare zi la vreo petrecere ceva Ti-am admirat fitzoasa in poza de ai pus-o dimineata, seamana cu mami

alina.n ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, chit ca numai sa ne faci pofta de KFC

Cam atat imi aduc aminte acum, daca am omis pe cineva zcuze, fara intentie.

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

EDUARD LUCHIAN

mamica fericita de printesa si 15+ baietel

Mergi la inceput

si acum mai multe detalii: cum a pus dr eco pe burtica in partea stanga cum i a tras un sut.... a ras si dr.... apoi s a facut un lenes mic, l-am filmat si nu a vrut nicicum sa se miste. bine ca ne-a aratat cuculetzul din prima fara rusine.... nu e pudic flacaul lu' mama , avea 154 batai/min (in caz ca mai vrea cine sa faca comparatie) si e mai mare cu 4 zile. se vede ca nu ma hranesc cum trebuie....iasminica era mai mare cu o saptamana in perioada asta...
in rest misuna intr-una prin burtik, ba ma tupaie in stanga ba in dreapta si mai nou si pe mijloc.....aaa si uneori incep sa il simt mai sus. am o pozica dar nu e asa clara si un filmuletz care e pe iphone si trebuie sa instalez un soft sa il pot descarca :(( o sa pun pozica pe cont.
astazi am facut si TT. sapt viitoare am rezultatul.

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

nah ca iarasi sunt singurica pe aici.....
merg sa citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

felicitari yasmi deci e baiat superr!!!

strumphita incerc sa nu mai fiu asa rara avis promit dar mai intai tre sa ma pun la curent cu noutatile si prima care mi-a iesit in cale a fost aia cu KFC

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

nu nu nu esti singurica am aparut la fix dupa cum vezi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

buna seara fetele
ce faceti? vad ca aveti spor la vorbe Eu stau in bucatarie si ma uit la sotul meu cu gateste...el e bucatrul familieimancal-ar mama!
si ma bucur ca am scapt de bataita. Imi tot luam afine sa mananc ca toti ma bat la cap ca e bine sa mananc multe si nu reusesc sa le mananc repede pe toate ca nu prea atrag. Si azi a dat peste ultima tura in frigider si ma intreaba" ce cauta aici" si am zambit frumos si mi le-am pus in bol si astept sa imi vina poftaDa... nu stie ce sa-mi mai faca, sa-mi fie bine

madutza felicitari ptr buburuza voastra sa fie sanatoasa si voinica
alina06..cred ca am uitat ceva din numele tau..da sunt din sb, ma tot uit si eu la numele voastre din dialog sa vad din ce oras sunteti si nu la toate apare, nu prea stiu de unde sa va iau noroc ca ma mai prind din conversatii

catank..la sibiu nu stiu sa fie innot ptr gravidutze, eu fac pe cont propriu, dar vorba doctorului cand simt ca obosesc fac pauza, numai ca de la 60 de bazine cat faceam io intr-o ora acum fac doua ture de bazin si ma opresc, dar ce sa-i faci revenim noi la forma initiala

strumphy felicitari pentru eco, ma bucur ca te-ai linistit

ufff.de cate ori ma apuc de scris vreau sa scriu ptr mai multe fete si mereu uit, neuronii astia gravizi!
da imi mai vin mie idei..deocamdata mi-i foame, astept sa termine sotul saganaki si bag la ghiozdan

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +

Mergi la inceput

madutza eu nu aveam nici un dubiu ca e fetita 100% la tine! felicitari!

alina in sfarsit ai mai aparut pe la noi!! nu ai aflat inca ce se ascunde in burtik???

eu am iarasi o greataaaaaaaaa...... si cica trece cand simti bebele ca misca....

Mergi la inceput

am pus pozica de azi dar nu se prea vede mare lucru.....sper sa reusesc sa pun si filmuletul.
mada nu ai pozici???
mai megea cineva maine la eco....cine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

Yasmiii felicitari si tie , sa fie sanatos si norocos
uf cand te aud ca spui ca-l simti deja si io nu simt nimic pfff, si eu simt ca o sa avem baiat, o fi mai puturos..numa ca nu are cu cine semana asa
hm.... de abia astept sa-l simt si eu pe bebic

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +

Mergi la inceput