Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
alina.n spune:
yasmi nu stiu inca ce am cred ca sapt viitoare ajung la dr poate aflu as vrea baietel dar ma gandesc ca daca nu s-a vazut pana acum e fata, auzisem ca la baieti se vede mai repede
tu inca nu l-ai simtit pe bb? ca pe mine ma bumbaceste de zor
17+
bb_yasmi spune:
madutza sa stii ca si eu am contractii...momentan nu ma deranjeaza. au trecut scurgerile??
ally ce frumos ca ai auzit azi inimioara bebelusului!!1
salo cel mai probabil eu il simt asa tare fiindca sunt la a doua sarcina. la prima tot la 15 sapt am simtit bubulina dar mai finut. stai pe spe cu mana pe burtica jos si vezi daca simti ceva. oricum de scum il poti simti in price moment.
sa va mai pove ca fii'mea in fiecare zi imi ia burta la verificat si pupacit sa vada daca a mai crescut!!! data viitoare o iau cu mine la eco.
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n tu inca nu l-ai simtit pe bb? ca pe mine ma bumbaceste de zor 17+ |
ba daaaa!!!! tocmai asta povesteam. ca ma tupaie de zor de vreo sapt. si eu am inteles ca putzica de baiat se vede mai repede si e mai usor de vazut la eco. am vazut diferenta dintre data trecuta cu fetita si de data asta cu baiat.
alina.n spune:
Fetele eu ma duc la somnic va doresc vise placute si promit ca o sa apar mai des.
17+
bb_yasmi spune:
alina noapte buna.
andreea, 52 kg??? parca spuneai ca simti ca ai slabit... las, bine de voi ca aveti unde pune!! nu ma plang nici eu.....dar tre sa stau cu ochii ca pe butelie sa nu sar iarasi calul cu kg...
strumphitza spune:
yasmi, felicitari pentru baiat Sotul acum trebuie sa fie tare fericit
alina.n , somn usor ... si eu cred ca ma duc acusi ... mai stau la povesti pe mess cu o sora
cine mai e online ??
BB on board!!! 11+
bb_yasmi spune:
strumfule eu mai sunt pe aici......pt mine e cam devreme sa dorm....am dormit vreo 2 ore la amiaza.....
da e fericit sotzul.....desi el nu se agita, era sigur ca e baiat.,... stia el ce a "lucrat"....
dyadyazuza spune:
alina.n nu ma doare tot spatele ma doare fix intr-un punct un pic mai jos de mijloc cam in drepul uterulu si acum am si o durere la burtica in partea stanga parca mi-ar plesni ovarul asa ca ma bag si eu in pat si nu mai intru in seara asta stau cumintica in pat ca azi am stat cam mult in picioare si am facut un gemulet pt iarna si un borsulet de cartofi...yaaammmiii ce bun a iesit numai bun ca nu e cu carne ca parca imi e greata can mananc carne
yasmi felicitari pt 100% cuculetz sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el
noapte buna tuturor si somnic pufos si vise dulci
13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
strumphitza spune:
yasmi, sigur eh? al meu nu stie nika, eu tot ii spun ca e o fetitza si el zica ca eu-s the smart mummy eu tot ii spun detalii despre teste si eco cum ar trebui sa fie si alea alea, ca doar am mai citit una alta, el nu stie nimic... desi s-a laudat ca o sa citeasca, si-a si cumparat o carte cum sa se pregateasca sa fie daddy dar ofcourse nu a citit-o el numai istorie citeste non stop , daca te uiti in biblioteca numai carti de istorie gasesti
BB on board!!! 11+
bb_yasmi spune:
dya pana la nastere nimic nu e 100% sigur
strumf ce figura e al tau sotz....