Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy sa foloseasca printesa sanatoasa hainutele cumparate. cuma aspus si mada cumpara body cu capse in fata, salopetele/pantaloni cu capse intre picioare ca sa iti fie mai usor la schimbat.

eu am stranse cateva plase de hainute de baiat. am cumparat si body-uri si paturici si papucei asa frumosi...

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

yasmi mai stau asa cu mana pe burtica, dar nu am stimtit nimic... tot ce e posibil sa-l simt mai tarziu, am 15 sapt si o zi deci..cine stie de acum incolo

ma duc si io la somnic imediat
va pupacesc pe toate si vise frumoase si linistitoare
bye

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +

Mergi la inceput

daaa salo ai rabdare. pe la 15 sapt si un pic l-am simtit si eu.

Mergi la inceput

as mai palavragi dar n-am cu cine :))
Ma retrag la tv.
somnic pufos.

pt simo: buna dimi daca esti prima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multam fete mumoase!!!....acum am ajuns acasa...am fost o haimana astazi....m-am plimbat prin magazine sa ne facem idei pt carucioare,patut si ce mai tre...si apoi m-am dus sa barfesc si eu un pic cu pretenara
darrrrrrrrr...cu altceva vreau eu sa ma laud...am facut comenzi serioase azi..si nu eu ci ,iar, bunica cipriota...so...rezervaram carucior cu carry coat si car seat,patut,
relax si baita...si am cumparat o servanta care se foloseste si ca masuta de schimbat...asta pt ca sa avem unde pune hainutele...luv u bunica ciprioata
si maine pe la 11 dim va dau cu anuntul daca caruciorul este 100% roz...cu toate ca-l luam verde

noapte buna fete..poop burticile

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa 90% 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

EDUARD LUCHIAN

mamica fericita de printesa si 15+ baietel

bravooo! felicitari! fericit sotul,nu ?

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete. pt toate.

v-am citit, am admirat si pozicile lui Stefyapost (super burticutza!!!), dar nu mai apuc sa conspectez nimic. La munci e de lucru cit pt 7...iar acasa stau cu copilasii..plus greturile astea care sper sa treaca mai repede.
BB_Yasmi,bravooooo, felicitari pt confirmarea baietelului. Sa fie cuminte si frumos ca mami lui! In ce priveste kg...uite de 3 zile maninc salata verde cu ton si porumb seara...si poate un mar sau o piersica si atit...si nu scad sub 60. Am 60 in cap..Bine, nici nu mi-am luat milchzucker sa vad cum mi-ar merge cu el....si sunt in continuare Un gem d enuci as minca si euMor dupa el!
Ally, ma bucur c-au iesit bine analizele, vezi stiam eu ceva despre ziua ieri, dar credeam ca faci si eco...
Cami, ne descurcam ca n-avem ce face. CUlmea e ca dc sunt 2 e mai usor ca se joaca intre ei, vorbesc intre ei si nu mai au nevoie de companie. Dar eu stau pe linga ei si-i giugiulesc ca mi-e drag de ei..E mai bine fata?
Stefyapost, felicitari pt atitea cumparaturi...La primul bb intr-adevar e cheltuiala mai mare, e bine ca aveti ajutoare
Catank, pai cum faci de scazi in greutate acasa??Zi-mi si mie, pls

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata

bb yasmi felicitari...la ce dimensiuni avea the cucu nici nu ma gandeam ca nu-i baiat

eu sunt intr-o depresie groaznica si nu shtiu cum sa ma mobilizez, va povesteam eu ca am probleme cu unul din saloane: 2 fete cu care de fapt am inceput afacerea s-a hotarat fara sa anuntze pe nimeni sa plece,si-au luat lucrurile si au plecat,eu am gasit dimineata salonul gol,in fine le-am intors cu cele 15 zile de preaviz,ieri s-au terminat desi imi promisesera ca stau inclusiv sambata ,dar din nou au plecat fara sa-mi spuna;ideea este ca eu am 2 saloane in unul lucrez eu si 2 angajati in altul cele 2 fete o fata pe manichiura si una la receptie,acum am ramas cu un salon gol,cu o chirie de platit,cu rate la banca pe inca 8 ani,cu rata la CAR si nevoita sa o dau afara pe fata de la receptie pt ca nu am nevoie de ea si nu shtiu de ce au plecat si dupa 4ani in care am fost mai mult decat prietene de ce mi-au facut asha ceva?aveau salarii mari,adiq luau un medie peste 5000lei/luna,sunt platite la procent,nu s-au gandit o clipa ca eu am facut eforturi mari sa fac al 2lea salon si m-au lasat vai de capul meu
asha ca sunt in depresie,ideea e ca vreau sa-l inchiriez ca salon ca nu mai am puterea sa angajez altzi oameni,dar pana il voi inchiria am sa stau cu grija banilor
nu shtiu cum sa-mi revin,ma comport ciudat cu Maria,plang aiurea...am sa fac un bebe depresat

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata burtici :)

Aici la Timisoara e o bezna si o ploaie de nu mi-a venit sa ma ridic din pat. Al meu a plecat de la 6 nu stiu de pe unde si eu am adormit apoi si acum sunt intrata in viteza ca e tarziu si nu imi vine sa ies din casa ca pana la masina ma fac ciuciulete ;))

Strumphi ieri am facut rata pe varza in vas roman (sper sa apuc sa pun azi pe blog reteta). A fost o nebunie! :) Mi-a picat asa de bine, nu mi-a fost deloc greata nici cand l-am gatit, nici cand l-am papat. Si apoi stai sa vezi, ca m-o luat un rau de abia m-am tarat in pat :((

Azi imi soseste pachetul de la mama cu ciorba mea de fasole boabe :) va fac poza sa v-o arat, ca e o minune! :))

Yasmi felicitari si tie pentru confirmarea baietelului. Ce dragut si la tine si la Madutza ca aveti pereche!

Anaxena imi pare tare rau pentru probleme cu salonul. Din pacate tot mai des am vazut si eu ca nu te poti baza pe nimeni si oricat de bun esti cu cineva, oamenii nu au in general probleme sa iti intoarca spatele. Trebuie sa fii puternica pentru cei doi copii, pentru ca apoi lucrurile sunt convinsa ca se vor aranja. Trebuie sa privesti momentul doar ca pe un hop in drum, o incercare de care vei trece!

8+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza,

Vroiam sa va servesc dar vad ca Simo a fost mai rapida ca mine . Sar'na , Simo!

Ah, draga mea colegutza,Simo, daca n-ash stii ca ai 2 cavaleri acasa nici n-ash zice ca esti la a 3-a sarcina. Si fetelor, va zic, ca am avut ocazia sa o admir live pe Simo - este o cocheta si o frumoasa ! Primesc si eu un pt reclama?
A dat D-zeu si am admirat si eu pozele de botezul Ilincai si mi-am zis " cand voi fi mare vreau sa fiu ca Laura si Simo"

madutza_bra FELICITARI pt coditzele confirmate 100% De acum iama prin magazine dupa rochitze pt Catalina Ioana . Tare frumoase mai sunt rochitzele mici de fetitze . Eu nu ma pot abtine sa nu ma uit mereu la rochitze de bebeline mici si mereu suspin si zic ca tot cele mici-mici sunt cele mai frumoaseeee.

mandreeac ce conspect frumos ai facut ! Tare mi-ash dori sa am timp si memorie sa pot raspunde la toata lumea - am imbatranit, m-am rablagit si timpu-mi e cam chinuit ( ce poeata is ) .
Ieri am disparut ca magaru' in ceata - am fost rapusa dar lasa ca ma fac io cat Nikkita sa vad io atunci ce durere se mai pune cu mine, ha!. Poate apuc sa povestesc ce s-a intamplat ieri.

bb-yasmi pt EDUARD LUCHIAN . N-am mai apucat ieri sa-ti spun ca am si eu nr. de sapt trecut la semnatura, numai ca lenea ce ma caracterizeaza , mi-a dictat sa pun un ticker si asa-mi iert neuronu' cel ametit de update saptamanal la semnatura . Asa ca, voila, acolo sunt trecute cele 15 sapt implinte de mine astazi hihih

catank - vb de celule stem? M-am trezit si io dar am vazut la finalul cap trecut ca mentionezi de CORD BLOOD CENTER. Si pe mine m-ar interesa. Ai luat legatura cu ei deja?

antguess - imi pare tare rau sa aud ca ai astfel de probleme. Mai bine tai raul din radacina, acum , si-ti vezi de viata ta. FELICITARI pt curajul de a spune stop si de a merge mai departe. Un om care face astfel de acuzatii nu promite nimic bun pt viitor.
O noua viata fericita iti doresc!

salo_sama - ce fain ca ajungi la inot,vleau si eu ...Daca nu l-am batut la cap pe al meu dupa ce am nascut-o pe Andra ca vreau sa mergem la bazin, sa ma si eu ...Pana ne-am invartit, sucit , pana am facut mii de planuri si combinatii cum sa o lasam pe Andra ...cand sa mergem, sa ne convina la amandoi,am ramas cu buza umflata. Cand ne-am dus cu colacu la sub brat, cu prosopu' cu pinguini gata sa ne balacim ...tanaaa intrase in reparatii bazinul Io si bafta mea

Strumpfy - Paris zici? Pot sa-ti cant ceva? Hmmm " ia-ma si pe mine cu tineeeeee, prin bagajeeeeee, pe undevaaaaaa, si-n America, si-n Asia ...si-n Paris "
Cam asa e insa cu oboseala . Acum in vacanta, cand am fost, imi venea sa ma insir pe fiecare buturuga, bordura ( si no , nu erau ispititoarele borduri puse de Videanu ), pe fiecare banca intalnita in cale. Nu mai zic ca dupa ora pranzului puteai sa ma pui pe sarma as fi stat cuminte ca o rufa la uscat. Mai trageam eu de mine cate un pic dar dupa ce bagam ceva la ghiozdan parca pica toata greutatea in chicioare si-mi venea sa shed ca Buddha in mijlocu' strazi.

DECIIIIIIIIII io de Craciunnnn ... anu' asta...imi dorescccccc, mult de tot ....o bunica Cipriota . Pliz, o pliz, moshule, am fost o fata cuminte . Ops - am zis asta cu "voce" tare ? hihihi
Mai, stefyapost, sa o tii bine pe bunica ciprioata ca deja pe mine ma ispiteste .
FELICITARI si tie pt coditzele . Sa foloseasca sanatoasa toate lucrusoarele!

anaxena imi pare tare rau sa aud ca ai probleme . Te inteleg ca esti super dezamagita si suparata - cu atat mai mult cu cat ai avut si o relatie mai stransa cu ele. Din pacate asa sunt oamenii - de multe ori iti intorc spatele cand iti e lumea mai draga si te lasa cu ochii in soare chiar daca stiu ce inseamna pt tine.
Sper sa gasesti rpd un chirias, sa scapi de stresul ratelor .

Hai ca dau send si revin ca daca mai suna odata tel imi fug de tot neuronii

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput