Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
buna dimi
va multumesc pt felicitari!!
simo, eu vreau salata verde..... se opreste ploaia si merg sa caut... cum o prepari?? si faptul ca nu scazi sub 60 kg e un lucru bun.....ca te mentii. nu e important acum in sarcina sa scazi ci sa te mentii si sa iei constant in greutate, cate putin. uite iti dau eu lectii tie.....tu la a 3-a sarcina.... am luat-o razna, cred....
anaxena, te imbratisez cu drag. imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. alta fata nu gasesti sa o inlocuiasca???
ati vazut pozica de ieri de la eco??? v ati dat seama ce e in ea???
eu am fost in pana de idei cu papa....si sotzula profitat sa ii fac lui o mancare care mie nu imi place.....tocanita de pipote si inimi :(
voi ce pregatiti azi?? ama am inteles primeste la pachet ciorbica de fasole ......eu pt mine nu stiu.
ama aseara am facut din nou sandwich-uri calde la cuptor cu multaaa branza topita....m-am gandit la tine.
eu am o greataaaaaaaaaaaaa.........nu mai rezist!!!
stefy te asteptam dupa 11 cu vesti bune de la dr.
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
bb_yasmi spune:
MsBB o placere ca de obicei sa citesc post-urile tale.... pacat ca sunt asa de rare!!! la cat mai multe sapt inainte, pana la 40!
ama, imi poti trimite un Pm, sau aici daca nu deranjam fetele cum faci tu varza la cuptor cu afumatura???
bb_yasmi spune:
hi hi.....tre o sun si eu pe bunica italianca sa mai trimita ceva banuti la nepot'su ca are masa pofta de ceva shoping.....
fetele care ati facut/faceti TT in cat timp va ajung rezultatele???
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip neata fete. pt toate. v-am citit, am admirat si pozicile lui Stefyapost (super burticutza!!!), dar nu mai apuc sa conspectez nimic. La munci e de lucru cit pt 7...iar acasa stau cu copilasii..plus greturile astea care sper sa treaca mai repede. BB_Yasmi,bravooooo, felicitari pt confirmarea baietelului. Sa fie cuminte si frumos ca mami lui! In ce priveste kg...uite de 3 zile maninc salata verde cu ton si porumb seara...si poate un mar sau o piersica si atit...si nu scad sub 60. Am 60 in cap..Bine, nici nu mi-am luat milchzucker sa vad cum mi-ar merge cu el....si sunt in continuare Un gem d enuci as minca si euMor dupa el! Ally, ma bucur c-au iesit bine analizele, vezi stiam eu ceva despre ziua ieri, dar credeam ca faci si eco... Cami, ne descurcam ca n-avem ce face. CUlmea e ca dc sunt 2 e mai usor ca se joaca intre ei, vorbesc intre ei si nu mai au nevoie de companie. Dar eu stau pe linga ei si-i giugiulesc ca mi-e drag de ei..E mai bine fata? Stefyapost, felicitari pt atitea cumparaturi...La primul bb intr-adevar e cheltuiala mai mare, e bine ca aveti ajutoare Catank, pai cum faci de scazi in greutate acasa??Zi-mi si mie, pls Simona, mami de baieti David si Matei si 14+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, ai grija sa nu exagerezi cu tonul, eu stiu ca nu prea e indicat in sarcina ( parca limita admisa era de 2 conserve/saptamana ). si lasa kg ca se topesc pe urma..
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
ama22 spune:
Yasmi am trimis PM :)
eu am fugit! ne auzim mai pe seara, dupa doctor! ;)
8+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bb_yasmi spune:
ama multumesc. stiam eu ca trebuie sa mearga cineva la eco azi. deci dimi merge stefy si diseara merge ama. sa veniti cu vesti bune!!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui anaxena buna dimineata bb yasmi felicitari...la ce dimensiuni avea the cucu nici nu ma gandeam ca nu-i baiat eu sunt intr-o depresie groaznica si nu shtiu cum sa ma mobilizez, va povesteam eu ca am probleme cu unul din saloane: 2 fete cu care de fapt am inceput afacerea s-a hotarat fara sa anuntze pe nimeni sa plece,si-au luat lucrurile si au plecat,eu am gasit dimineata salonul gol,in fine le-am intors cu cele 15 zile de preaviz,ieri s-au terminat desi imi promisesera ca stau inclusiv sambata ,dar din nou au plecat fara sa-mi spuna;ideea este ca eu am 2 saloane in unul lucrez eu si 2 angajati in altul cele 2 fete o fata pe manichiura si una la receptie,acum am ramas cu un salon gol,cu o chirie de platit,cu rate la banca pe inca 8 ani,cu rata la CAR si nevoita sa o dau afara pe fata de la receptie pt ca nu am nevoie de ea si nu shtiu de ce au plecat si dupa 4ani in care am fost mai mult decat prietene de ce mi-au facut asha ceva?aveau salarii mari,adiq luau un medie peste 5000lei/luna,sunt platite la procent,nu s-au gandit o clipa ca eu am facut eforturi mari sa fac al 2lea salon si m-au lasat vai de capul meu asha ca sunt in depresie,ideea e ca vreau sa-l inchiriez ca salon ca nu mai am puterea sa angajez altzi oameni,dar pana il voi inchiria am sa stau cu grija banilor nu shtiu cum sa-mi revin,ma comport ciudat cu Maria,plang aiurea...am sa fac un bebe depresat Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
anaxena, imi pare rau ca ai probleme..dar nu poti sa gasesti mai bine 2 fete in locul celor care au plecat ? la salariile astea, sigur gasesti..poate chiar de la concurenta ? si mult curaj, nu te lasa doborata usor..
anaxena spune:
fetelor multumesc de incurajari,nu vreau sa mai angajez deoarece e mare bataie de cap si acum in sarcina nu mai vreau,simt ca nu mai pot,vreau linishte
ideea e ca ma afund intr-o depresie ca ce v-am povestit s-a intamplata acum 2sapt si eu din ce in ce sunt mai depresiva si mai nervoasa si mai panicata
oricum sa revenim la burtile noastre
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi va multumesc pt felicitari!! simo, eu vreau salata verde..... se opreste ploaia si merg sa caut... cum o prepari?? si faptul ca nu scazi sub 60 kg e un lucru bun.....ca te mentii. nu e important acum in sarcina sa scazi ci sa te mentii si sa iei constant in greutate, cate putin. uite iti dau eu lectii tie.....tu la a 3-a sarcina.... am luat-o razna, cred.... anaxena, te imbratisez cu drag. imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. alta fata nu gasesti sa o inlocuiasca??? ati vazut pozica de ieri de la eco??? v ati dat seama ce e in ea??? eu am fost in pana de idei cu papa....si sotzula profitat sa ii fac lui o mancare care mie nu imi place.....tocanita de pipote si inimi :( voi ce pregatiti azi?? ama am inteles primeste la pachet ciorbica de fasole ......eu pt mine nu stiu. ama aseara am facut din nou sandwich-uri calde la cuptor cu multaaa branza topita....m-am gandit la tine. eu am o greataaaaaaaaaaaaa.........nu mai rezist!!! stefy te asteptam dupa 11 cu vesti bune de la dr. mamica fericita de printesa si 16+ baietel |
mmm, mie tocanita asta imi suna f bine..
bb_yasmi spune:
miki intr-adevar e ffff gustoasa...dar mie numai ideea de a manca inimi si pipote :( eu mananc din sos putin. tu cand mai mergi la eco??? cuma dormit flacaul aseara??