Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
catank spune:
anaxenaMultumesc mult, imi spusese si alina. Cu siguranta ca voi ajunge, abia astept. Zici ca stai toata ziua la salon?!asa ba bate un gind sa vin la tine sa ma faci frumusica, pe unde este mai exact? poate iti fac o surpriza
Ai si tu mai multa grija de tine...cu statul in picioare, etc...
roxy draga de tine, stai cu burdanu in sus? ce frumos, eu de la avocado de dim am sarit acum la paine cu masline negre mari si f putin sarate. Compot de prune intre mese Sunt tare, nu?
In momentul in care merg mai mult, sau stau in picioare simt nevoia sa ma asez, am o stare generala de oboseala nu neaparat sa ma doara spatele. Dar tu ai burtica mai mare si poate din cauza asta
salo_samate invidiez ca mergi la inot, iubesc si eu aceasta disciplina sportiva, aceasta este specializarea mea
La Sibiu aveti program de inot dedicat pt gravidute? sau mergi pe cont propriu? Imi suride ideea cu intilnirea burticilor la Sibiu
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss madutza ..1 la mana- mai menajeaza-te si tu..2 la mana, please, creaza-mi si mie cont.la mine n-a mers, am primit parola,s-a deschis ceva, apoi a treb sa completez undeva cu user si parola, si nu s-a mai potrivit parola aiaintr-un cuvant dc tu mi-ai deschide contul,ar fi minunat.as vrea si eu sa vad pozele.. |
am creat un album cu numele tau. iti trimit din nou pm cu parola
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
catank spune:
madutza_bra Felicitari!
Cit de frumos, ....ma bucur pentru perechea ta! Bravo!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui catank madutza_bra Felicitari! Cit de frumos, ....ma bucur pentru perechea ta! Bravo! Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+ |
Multumesc
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
catank, cum iti mai e piciorul? te-a mai suparat? si mie imni surade Sibiul
Povestea nasterii
Poze
anaxena spune:
citat din mesajul lui catank anaxenaMultumesc mult, imi spusese si alina. Cu siguranta ca voi ajunge, abia astept. Zici ca stai toata ziua la salon?!asa ba bate un gind sa vin la tine sa ma faci frumusica, pe unde este mai exact? poate iti fac o surpriza Ai si tu mai multa grija de tine...cu statul in picioare, etc... roxy draga de tine, stai cu burdanu in sus? ce frumos, eu de la avocado de dim am sarit acum la paine cu masline negre mari si f putin sarate. Compot de prune intre mese Sunt tare, nu? In momentul in care merg mai mult, sau stau in picioare simt nevoia sa ma asez, am o stare generala de oboseala nu neaparat sa ma doara spatele. Dar tu ai burtica mai mare si poate din cauza asta salo_samate invidiez ca mergi la inot, iubesc si eu aceasta disciplina sportiva, aceasta este specializarea mea La Sibiu aveti program de inot dedicat pt gravidute? sau mergi pe cont propriu? Imi suride ideea cu intilnirea burticilor la Sibiu Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+ |
La Fortuna in spate,salon Pink
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
catank spune:
madutza_bra piciorul a trecut de m, nu, nici nu m-a mai suparat. Multumesc pentru intrebare.
Ce spune baiatul tau despre mindruta din burtica lui mami?
dinora 2 frumosi
anaxena spune:
madutza felicitari pt 100% fetita!!!te-ai gandit la nume?
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
catank spune:
anaxena tu aranjezi fetele sau doar esti sefa
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui anaxena madutza felicitari pt 100% fetita!!!te-ai gandit la nume? Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
ohoooo, pai numele pt fetita il stiam dinainte de casatorie: Catalina Ioana
Catank, Cristinelu' nu intelege mare lucru, i-am spus ca e bebe mic la mami in burtica, si ii face mai-mai bebe, dar cateodata cand il intreb unde e bebe, arata burtica lui , adik i se pare normal sa fie cate un bebe in ficare burtica, de ce sa fie numai la mami .
Povestea nasterii
Poze