Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)
Raspunsuri - Pagina 6
ceamica spune:
Bine ai venit pe lume fratior de Vladi ! Felicitari Aniast !
Felicitari delfinasei iepurica ! Yaia ce ai cumparat cadou frumoasei ?
Carpatina , Nana , SabinaY o imbratisare calda si din partea noastra. Pupam puiutii suparati !
Slippers, Luy , Cecilia multumim ptr poze! Luy vreau si eu sa salvez cateva poze .
Ca tot sunt la poze , eu am blocat link-ul cu pozele de la petrecere
Trimit pe email
noi azi am fost la viza (somaj) . La intoarcere in autobuz , Sebastian a pus ochii pe o domnisoara de vreo 17 ani care se iubea cu prietenul ei. A trecut la fapte: a inceput s-o mangaie pe mana. Cand fata s-a intors spre el a mangaiat-o pe obraz . Le-a atras atentia amandurora .
Cand a vazut asta , a inceput sa se umfle in pene si bineinteles ca a patit-o : si-a prins mana in usa , el mai putin ca a mea a facut deschizatura mai mare.
suntem bine !
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Celia Yaia, felicitari pisicutei-iepurite! |
Multumim!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Andrei a fost mutat si el la grupa mijlocie si daca pana acum, cand era intrebat daca mergem la gradi, zicea dadada fara oprire si nu se mai misca de langa usa, acum da din cap nununu si isi face de lucru. Il iau si-i spun ca mergem cu masina, ca adora sa mearga cu masina, se bucura cand vede gradinita, dar cand intram ocolim intrarea pe care o stia el la gr mica, si mergem la gr noua, deja nu mai e vesel si nu mai tzopaie, sta sa il dezbrac si se duce resemnat la Hulda. Exact asta e cuvantul, resemnat, imi face cu mana din mers si nu se mai uita la mine. Cand il iau la pranz tzopaie de bucurie, imi prinde fatza in manutele lui si striga cat poate si incontinuu mamamamamama. |
Nana, acum e momentul sa-i reamintesti lui Andrei ca e baiat mare, ca de asta a fost mutat la grupa de baieti mari, unde sunt jucarii pentru baieti mari, nu pentru bebelusi, ca esti mandra de el ce frumos a crescut si ce curajos e el. Si e momentul acum si sa-i spui ca trebuie sa lase locul unui bebelus care creste la mami in burtica, ca sa mearga si el la gradinita de bebei cand vine vremea.
Yaia spune:
citat din mesajul lui ceamica Felicitari delfinasei iepurica ! Yaia ce ai cumparat cadou frumoasei ? |
Multumim!
Nimic. Nu-mi amintesc sa-i fi cumparat nici lui Tudor la primul dinte. Iar de jucarii nu mai avem loc si daca mai cumpar vreo jucarie, cred ca se face loc in casa prin plecarea mea fortata. (I-am luat un arici de plus de Sf. Alexandru, acum 1 saptamana.)
Sper sa va fie bine mainile!
Yaia spune:
Inca una si ma duc...dupa Tudor!
Vazut Vladi in miniatura, bravo Aniast!
Eu evit sa il pacalesc pe Tudor cu 'stai aici ca vine mami repede', desi stiu ca nu o voi face. Vreau sa aiba intotdeauna incerdere in mine si sa nu simta ca-l pacalesc, sa invete sa spuna intotdeauna adevarul. Prefer sa planga dezamagit ca-l las acolo, decat sa il dezamagesc neintorcandu-ma repede.
Si lui myral mai voiam sa-i spun sa aiba grija cat lasa pe umerii Isabelei. E inca un copil si sa nu ajunga sa aiba resentimente pentru munca care ii revine in familie (jucat cu sora mai mica, adus biberonul etc.)
alinkav spune:
La multi ani Cristian Matei, Cristian Mihai si Yanis Luca!!!!!!
Multe bucurii, noroc si sanatate!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
mandarinutza spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi:
Rares, de mami Pinacolada
Miruna de mami prisi
Gheorghe de mami Sabina
Eliza de mami Ramonaiani
Raisa-Maria de mami Si_Bv
Cristian Mihai de mami ANDREEA11
Yanis de mami Annisia
Cristian Matei de mami Cecilia L
Andreea, bun venit pe lume micutului si tie refacere rapida!
Poze
crishtina spune:
Sa spun si eu cate aveam pe suflet ca tot nu imi ajunge timpul de nimic:)
Carpatina, curaj mult in continuare. Nu te pot incuraja prea mult pt ca de saptamana viitoare sunt si eu pe bancutza...si mai ca stau de pe acum, asa tare ma stresez.Chiar daca al meu e baiat stiu sigur ca o sa planga. Ioana deja are vechime...sigur se obishnuieste mai repede!
Luy, felicitari pt petrecerea organizata. Ma uimesc cand vad cat esti de activa si in forma la 36 sapt. Sa fie Suri sanatoasa si tu o mamica fericita pt amandoua!
Roxana, am vazut pozele de la petrecere si copiii tai. Au crescut asa mari!! Alexandra e mai matura la fatza, si Andrei un inaaalt! Foarte frumosi. Sa fiti sanatosi cu totii!
Aniast, felicitari pt baietelul fara nume:) Sa fiti sanatosi cu totii si refacere rapida!
Adimercedes, multumesc inca o data pt sfaturi. ca intotdeauna stii multe si esti f calculata. Tot respectul de la mine.
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)
carpatina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Mie imi place Suri! E exotic si imi aduce aminte de copilul lui Tom Cruise si Katie Holmes. Parca are nume asemanator, nu? |
Ce-i soro, nu mai merge Google? Cum asemanator? Se numeste chiar Suri..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Va pe amandoua si sper sa pleci curand de pe bancutza, nu de alta dar a venit toamna si vin ploile urate si frigul cel nesuferit! |
Io am investit corespunzator in bancuta... si mi-am facut copertina. De luni dau drumul si la cafenea... ca se anunta clientela nu gluma
Oare lui Andrei ce nu-i place la grupa noua daca zici ca e tot cu Hulda?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)