Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)
Raspunsuri - Pagina 7
rodicamaries spune:
Suntem in plin sezon de petreceri, yuhuuuu
Daca in urma cu trei ani bucuria acelui moment era presarat cu durere, acuma avem doar bucuria si rezultatul acelor momente.
La multi ani
cu intarziere, pentru sarbatoritii de ieri:
Rares, de mami Pinacolada
Miruna de mami prisi
Gheorghe de mami Sabina
Eliza de mami Ramonaiani
Raisa-Maria de mami Si_Bv
si celor de azi:
Cristian Mihai de mami ANDREEA11
Yanis de mami Annisia
Cristian Matei de mami Cecilia
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Io am investit corespunzator in bancuta... si mi-am facut copertina. De luni dau drumul si la cafenea... ca se anunta clientela nu gluma Oare lui Andrei ce nu-i place la grupa noua daca zici ca e tot cu Hulda? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Hulda zice ca e dezorientat, ca sunt copii noi, ca nu mai sunt camerele pe care le stia el, cu jucariile respective, astia fiind mai mari majoritatea timpului de joaca este la masa, si din cauza asta, la inceput mergea mai mult in 4 labe, ca sa nu se loveasca de mobilier sau sa-l dea copiii gramada jos. El are inca probleme cu echilibrul.
Cred ca era rutina lui, de zi cu zi, il duceam, se ducea direct la masa, pe scaunelul lui , etc.
Ar cam trebui sa se termine perioada asta de acomodare cu gr mijlocie, si sa inceapa sa se vada progrese, zice Hulda, ca ceilalti facand mai multe decat el, ea spera ca o sa inceapa si el sa faca la fel.
Eu mereu vb cu el, si sunt convinsa ca fiecare mama face asta, mai ales cand intervine o schimbare in programul lui, majora din pctul lui de vedere, insa efectiv imi da ignore cand ajungem acolo. Sper sa treaca repede si sa fie la fel de vesel cum era la gr mica. cand efectiv abia il tineam sa-l dezbrac, ca el asa se ducea inauntru.
Mamica fluturasului Andrei si 16+
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Am vazut pozele de la petrecere, tare frumoase, ne pare rau ca nu am putut ajunge.
Uram si noi "LA MULTI ANI!" pt. toti papanashii si dulcetzelele noastre dragi, sa va fie viata frumoasa si plina de impliniri si petreceri frumoase.
Uram de asemeanea bun venit pe lume piticului de mami curajoasa Aniast. Sa-ti traiasca mamico!
Noi suntem bine, ne pregatim intensiv de gradinita, de luni eu sigur sunt pe bancuta, deja mi se strange inima numai la gandul asta, cred ca Adelina e mai curajoasa decat mine.
Va pupam!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)
prisi spune:
buna seara ,
in primul rand multumim pentru urarile pt Miru si felicitam si noi sarbatoritii de ieri si de azi
Rares, de mami Pinacolada
Gheorghe de mami Sabina
Eliza de mami Ramonaiani
Raisa-Maria de mami Si_Bv
Cristian Mihai de mami ANDREEA11
Yanis de mami Annisia
Cristian Matei de mami Cecilia
sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii
ii uram si noi bun venit lui bb frate de Vladi , sa fie sanatos si papacios iar pt Andreea refacere rapida
felicitari si pt iepurica Alexiasi multa sanatate motatelor de la Cluj
Multumim Luizei pentru organizare si implicare a fost o petrecere foarte frumoasa si ma bucur ca am reusit sa ajungem si noi (boleroul daca e verzuliu e al Andrei de mami Alinaclau), cat despre jucarii, Miru a "sustras" un dinozaur din plastic albastru si nu l-am gasit decat acasa si vrem sa il inapoiem
prisi spune:
azi am fost si noi la dr pentru adeverinta de gradinita, de luni cred ca intaresc randurile pe bancuta, sper sa fie una rezistenta ca am ceva mai multe kile, Miru a fost f vorbareata desi am fost la o dr noua pe care nu cunostea si au stat de vorba despre cum o doare pe ea seara rasfatul si trebuie sa planga, era sa lesine de ras doctorita
azi am fost si eu la un control la dr, momentan e totul bine, vroiam sa ma asigur ca e totul ok cu colul meu, ca am facut kilometri in fiecare zi in vacanta si am exagerat putin, dar bine ca e totul ok
in seara asta am executatsi ciorba de sfecla rosie cu afumatura,a papat si fata mea un bol si a zis ca e delicioasa in ultimul timp a facut mosturi la mancare dar azi a papat mai bine, inca nu ma stresez prea tare cu asta
azi ii explicam de gradinita cum o sa plecam dimineata toti 3 eu cu tati la serviciu si ea la gradisi ca o sa fie multi copii cu car sa se joace si ca la masa de pranz trebuie sa se comporte frumos , si raspunsul ei a fost :bine nu mai mergem la gradinita
Marta si Miruna
19+
Sabina spune:
noutatile.
vrea sa ma treaca pe alt tratament, cu un medicament care se numeste Rituximab.
Sa nu credeti ca in Ro nu se stie de el. ba da, si inca foarte bine, numai ca nu este aprobat de casa de sigurari pt anemii hemolitice si mai mult, nu e aprobat in Romania pentru anemie hemolitica, desi in alte parti se foloseste. La noi se foloseste doar in cancer limfatic, langa citostatice.
Asa ca f mari noutati nu am aflat.
Curele sunt in nr de 4 si sunt perfuzabile, deci trebuie sa le fac in internare.
Acum cautam solutii sa vedem cum obtinem gratuitate sau discount...pt ca o singura injectie costa 2200 de euroi. Eu am nevoie de 4 perfuzii.
Tratamentul se poate incepe lejer peste cateva saptamani. Si e posibil sa trebuiasca sa staU la Viena cand il fac. (adica 4 saptamani), avand in vedere ca in Ro nu mi-l face nimeni.
Am discutat f multe, ar eu va spun concluziile concluziilor:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
betty78 spune:
Doamnelor, ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine cu o informatie, macar cele care va reamintiti macar. Nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez, dar Eghi nu da semne ca ar vrea sa se ridice in picioare. Are deja peste 10 luni si jumatate, nu merge de-a busilea si nici nu se ridica in picioare. Cei drept facem fizioterapie pentru ca s-a nascut cu un tal valg sever, dar nu pot sa nu ma ingrijorez cand vad ca e chiar singurul copil care nu se ridica...
In toate graficele imi arata ca trebuie sa se ridice, iar el nimic
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Sabina multa sanatate draga mea! Oare de ce nu ma mira ce povestesti tu acolo? Ca doar ce naiba mai este compensat in tara asta?
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinkav La multi ani Cristian Matei, Cristian Mihai si Yanis Luca!!!!!! Multe bucurii, noroc si sanatate!!!! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandarinutza La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi: Rares, de mami Pinacolada Miruna de mami prisi Gheorghe de mami Sabina Eliza de mami Ramonaiani Raisa-Maria de mami Si_Bv Cristian Mihai de mami ANDREEA11 Yanis de mami Annisia Cristian Matei de mami Cecilia L Andreea, bun venit pe lume micutului si tie refacere rapida! Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 Poze |
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)