Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)
Raspunsuri - Pagina 5
babylina spune:
Si Bogdan are momente de nervozitate Cand nu ii convine ceva danseaza dansul nemultumitului .
trebuie sa ii pregatesc si eu chartul cu abtibilduri ca deja devenim cam obraznicut.
Inca nu si-a desfacut cadoul de la petrecere. Ia cutia se uita, dar cand sa il desfac, zice," nuu, lasa asa nu deschide .
Zilele astea trebuie sa mergem la un control la ochi. De catva timp am observat un fel de tic la el. Clipeste din ochi . AM fost la o doctorita dar nu a avut rabdare cu el sa stea sa se uite si mi-a dat niste picaturi dar vad ca nu a cedat.
Asa ca deja caut alt medic sa ii faca inca un control. Pediatra a zis ca este tic din cauza intarcatului, dar din cate vad eu il deranjeaza ceva.
Sper sa fie totusi un tic dar trebuie sa fiu sigura.
cecilia L spune:
Multumim pentru urari: Adimercedes, Luy, Babylina, slippers, Celia, mirell76 si Carpatina, sper ca nu am uitat pe nimeni
Vreau sa urez sarbatoritilor de azi sa creasca mari si sanatosi, la fel de frumosi si destepti.
La multi ani Raisa de mami mada Ele07
La multi ani Ana Alexandra de mami anc_tamas
La multi ani Cristian Mihai de mami Andrea11
La multi ani Yanis Luca de mami Annisia
va invit la:
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
La multi ani
Raisa de Mada Ele07
Ana Alexandra de anca_tamas
Cristian Mihai, zis Cris de ANDREEA11
Yanis Luca, fost Bananis de Annisia
Cristian Matei, fan Thomas si Alba ca Zapada de Cecilia L!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ceamica spune:
La multi ani Cristi de mami Cecilia
La multi ani Yanis de mami Anissia . Mami era sa nu te recunosc in ultimele poze. E ceva schimbat la tine , nu-mi dau seama ce. Ai un alt aer , nu are legatura cu fardul de zi . Mi-au placut combinatiile
La multi ani Cristi de mami andreea11
Petrecere frumoasa va doresc !
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, felicitari iepuritei, ce repede i-au iesit dintisorii! |
Multumim! Si lui Tudor i-au iesit la fel de repede, pe la 5 luni si ceva.
Sanatate fetelor, lasa ca de virusi scapati, dar afectiunea ramane si creste daca e incurajata!
cecilia L spune:
citat din mesajul lui Yaia La multi ani Raisa de Mada Ele07 Ana Alexandra de anca_tamas Cristian Mihai, zis Cris de ANDREEA11 Yanis Luca, fost Bananis de Annisia Cristian Matei, fan Thomas si Alba ca Zapada de Cecilia L! Tot ce e mai bun pe lume! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
cecilia L spune:
citat din mesajul lui ceamica La multi ani Cristi de mami Cecilia La multi ani Yanis de mami Anissia . Mami era sa nu te recunosc in ultimele poze. E ceva schimbat la tine , nu-mi dau seama ce. Ai un alt aer , nu are legatura cu fardul de zi . Mi-au placut combinatiile La multi ani Cristi de mami andreea11 Petrecere frumoasa va doresc ! Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Yaia spune:
citat din mesajul lui adimercedes Yaia, felicitari pt iepurire. La multi si puternici inainte ;) Spor cu diversificarea!!! |
Multumim!
Tu mai poti? Ca am impresia ca esti intr-o continua miscare si nu ai nici macar 5 minute ragaz!
Yaia spune:
citat din mesajul lui luy Sper sa nu facem si noi asa, ca nici pana acum nu am ales nume pentru Suri |
Mie imi place Suri! E exotic si imi aduce aminte de copilul lui Tom Cruise si Katie Holmes. Parca are nume asemanator, nu?
cecilia L spune:
Andreea, inca o data felicitari pentru noul membru al familie,sa fie papacios si sanatos, seamana mult cu Vladi, cel putin asa cred eu.
Doamna C, ma bucur ca trandafirasul a cooperat fff bine si ai eliberat locul pe bancuta , cu cat cresc o sa se desprinda de noi, tot mai independenti si apoi sa vezi ce mai pe la colturi.
Eu nu pot sa cred ca au trecut 3 ani de cand mi-am tinut prima data comoara in brate(la 22.50), ma uit la el si nu-mi dau seama cand/cum au trecut, parca ieri s-a nascut....
Gata, fug la treaba, la 5 sedinta la gradi, apoi alta serie de musafiri.....