Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)
Raspunsuri - Pagina 4
Celia spune:
Andreea, felicitari si refacerea usoara!
Bine ai venit, bebe mic! Sa fii sanatos si papacios!
luy spune:
Mi-am amintit ceva : cine a uitat la petrecere un pulover roz Zara tip bolero ?
L-am gasit in sala - am sa vi-l inapoiez odata cu DVD-ul.
Ana, am uitat sa-ti dau CD-urile - tot asa, o sa ti le returnez impreuna cu DVD-ul. ( edit : acum am vazut ca ai postat si tu ... gand la gand )
Mandarinutza, cu parere de rau, dar n-am gasit poneiul. Poate l-a luat vreun copil din greseala si l-a gasit mamica acasa ?...
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 36+ cu la purtator
Celia spune:
Yaia, felicitari pisicutei-iepurite!
Gabriela, sanatate multa fetitelor-dulci!
Erina, sa aveti un concediu asa cum va doriti! Felicitari Dariei pentru cooperare!
mirella76 spune:
Buna dimineata!!!
In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor mai vechi sau mai noi; sa ne traiti scumpii nostri si sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi si la fel si mamelor voastre:
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia de mami Myral
Bogdan de mami Babylina
Erika de mami Devylla
David de mami Andreeaiosif
Andrei Serban de mami Rox
Vlad de mami Slippers76
Matteo de mami Piccaflor
Gabriel Alexandru, de mami Adrianaolimpia
Vladi de mami Aniast72
Andreea Cristina de mami Georgi_ana25
Maria Teodora de mami Bikmaria
Ana-Maria de mami Magdaz
Rare, de mami Pinacolada
Miruna de mami Prisi
Gheorghe de mami Sabina
Eliza de mami Ramonaiani
Raisa-Maria de mami Si_Bv
Cristian Mihai de mami ANDREEA11
Yanis de mami Annisia
Cristian Matei de mami Cecilia L
Sper ca nu am uitat pe nimeni;flo]scuze daca am facut-o.
Bun venit pe lume si mititelului printisor;sa ai o viata plina de impliniri si presarata cu trandafiri
si toate mamicile care au facut asa dulceturi si papanasi ca tare frumosi copii avem.
Asa cum le spuneam si mamicilor de la petrecere eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi; daca au fost perioade in care va citeam in ultimul timp nici asta nu am mai reusit.
Multumesc Luy pentru mesaj caci daca nu erai tu ratam petrecerea de anul asta cu siguranta.
Poate daca incepe Albert gradi ma mai linistesc si eu; ca tare greu a fost anul acesta. De cand Miruna a inceput sa mearga de-a binelea a inceput nebunia; fiind doi copii cu varsta atat de apropiata nu am reusit sa le facem fata nici eu nici sotul.Ei se culca ultimii seara si se trezesc primiisi tot noi suntem cei obositi si epuizati.
Gata cu felicitarile si gata si cu vaicarelile ca m-am intins cat o placinta. Promit sa revin si cu poze noi.si o zi buna tuturor.
MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
carpatina spune:
La multi ani Raisa de mami Mada Ele07!
La multi ani Ana Alexandra de mami anca_tamas!
La multi ani Cristian Mihai de mami ANDREEA11!
La multi ani Yanis Luca de mami Annisia!
La multi ani Cristian Matei de mami Cecilia L!
Sanatate, impliniri, noroc si numai bucurii!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Adimercedes.... noi la scoala nu avem voie cu obiecte personale... doar pentru somn e acceptat plusul preferat (Ioana nu are nevoie de el la somn, asa ca orice "personaj" care vine cu noi la scoala ramane in scaunul dim masina sa o astepte (ca e prea mic pentru scoala )
Eu raman cu ea in clasa cateva minute dimineata, desi nu-i prea uzual.. majoritatea celorlalti parinti se "despart" de copii la usa... nu mai urla cand plec - poate si unde s-a "obisnuit" cu locul si cu madam... dar tot trebeuie sa o ia madam in brate.. poate in primare (peste 3 ani) sa scapam de asta... ca in maternelle nu prea vad sa se intample (asa cum nu s-a intamplat nici in 2 ani de cresa)...
=====================
carpatina spune:
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru incurajari!
=====================
Happiness_4_us spune:
Adi, .
Carpatina, eu inteleg perfect! Copiii sunt atat de diferiti si reactioneaza atat de diferit la aceleasi chestii.
Andrei a fost mutat si el la grupa mijlocie si daca pana acum, cand era intrebat daca mergem la gradi, zicea dadada fara oprire si nu se mai misca de langa usa, acum da din cap nununu si isi face de lucru. Il iau si-i spun ca mergem cu masina, ca adora sa mearga cu masina, se bucura cand vede gradinita, dar cand intram ocolim intrarea pe care o stia el la gr mica, si mergem la gr noua, deja nu mai e vesel si nu mai tzopaie, sta sa il dezbrac si se duce resemnat la Hulda. Exact asta e cuvantul, resemnat, imi face cu mana din mers si nu se mai uita la mine. Cand il iau la pranz tzopaie de bucurie, imi prinde fatza in manutele lui si striga cat poate si incontinuu mamamamamama.
Va pe amandoua si sper sa pleci curand de pe bancutza, nu de alta dar a venit toamna si vin ploile urate si frigul cel nesuferit!
Mamica fluturasului Andrei si 15+
Happiness_4_us spune:
Andreea, ma bucur ca totul a decurs perfect si bb s-a nascut cu bine si e sanatos!
Sper sa apuc sa povestesc si eu, la feld e frumos ca si tine, ca am avut o experienta minunata cu nasterea la Euroclinic.
Refacere rapida si cat mai mult laptic ptr bb!
Sabina, tin pumnii ptr azi!
La multi anisori sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Mamica fluturasului Andrei si 15+