Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Stefimic multumim de intrebare, azi si ieri a fost un pic mai bine au zis doamnele alea ca nu a mai urlat chiar asa dar mie mi se pare si azi un pic ragusit. Si am vazut ca incepe iarasi sa ii iasa buricul (a mai avut el o mica hernie ombilicala dar intre timp se retrasese). Cred ca pur si simplu il lasa alea sa urle de numa, nici nu vreau sa ma gandesc...

Rebiana cum te-ai acomodat cu lucrul? Cred ca tu mergi de dimineata dar ajungi pe dupa pranz acasa?

Gaby si eu zic la fel nu iti fa griji de fratele tau, bine ca i-ai zis vreo doua, asa procedez si eu, pai daca intre frati nu ne putem spune ce avem pe suflet. Nu pot sa generalizez dar am cunoscut si eu 2 barbati gay care pur si simplu aveau oroare de copii mici, nu inteleg de ce. Tu profita acolo de concediul tau ca il meriti. Si eu am auzit ca Huggies sunt foarte buni, la fel de buni ca Pampers.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna ziua, buna ziua, hop si eu dupa o luna....
Suntem foarte bine, ne-am tot plimbat prin toate partile, la parinti, prin parcuri, peste tot, am profitat de vreme. De ieri insa... ne-am lins pe bot de plimbareala, azi e un cancer afara si maxim 15 grade... asa ca stam in barlog. Un mic rezumat: Andrei are la 5 luni si o saptamana 8.300 si 65 cm. Si noi am inceput diversificarea, cam repede, ce-i drept, dar nu mai faceam fata la alaptat toata ziua, nu se mai satura si vroia la o ora, o ora si ceva sa pape din nou. Deocamdata nu mi-a refuzat nimic, fructele le mananca cu o reala placere, clipoceste din buze si face ochi mari, iar legumele le inghite dupa ce le poarta prin gura, cred ca le "mesteca" . Si sincer, lui i-a facut bine la stomacel papica, ca inainte era constipat si acuma face constiincios de vreo 2-3 ori pe zi foarte usor, fara nici un chin. Si apropo de asta, meniul de azi dimineata> pepene galben cu branzica calcica, la pranz> piure de legume (morcov, cartof dulce, pastarnac, patrunjel, dovlecel). In rest, laptic de la mami

Am citit tot, sa stiti, dar ia sa vad ce imi aduc aminte:

Ina imi pare rau de tantile alea de la cresa ca te-au demoralizat, nu le baga in seama. Ce vroiam eu sa mai adaug pe langa ce au zis fetele, sa nu te iei in gura cu ele, ca poate sunt firi mai "razbunatoare" si sa nu se reflecte asta in comportamentul lor fata de Robin. Un brat de pentru mamica destoinica
Andira felicitari pentru viza, sa stii ca daca vrei chiar pot sa iti trimit o palinca buna. Si mai pot face rost si de "sfeclomicina" cum se zice pe aici, adica rachiu din sfecla
Vladi imi pare tare rau de micutul Floricica ca se chinuie asa tare. Dintisorii inca nu dau semne? Poate si asta il supara... Sanatate multa si tie si lui
Castelana condoleante... Si eu sunt curioasa unde o sa va mutati . Pupam pe Cezar Fat Frumos ce creste intr-o luna cati altii in zece
Oana Sanatate multa si tie si lui Eric - ochi dulci
Andra e delicios Ianis cu ciuful prins
Carmen eu nu stiu ce sfat sa iti dau, eventual lasa o perioada mai lunga si ia-o de la capat sa se invete cu gusturile de acolo si sa le uite pe alea din tara...
Asteropi felicitari pentru MAMA, ai fata mare, ce sa mai vorbim
Uf, ca s-au cam terminat ideile... Daca imi mai amintesc ceva revin... Va pup . A, da, felicitari pentru dintisori tuturor iepurasilor, ca sunt tare multi in ultima vreme. Si Andrei are gingia de jos inflamata tare, sper sa pocneasca, ca e tare marait, nu plange, dar il vad ca se cam chinuie.

Gata, v-am lasat. Ma duc sa fac un peste cu mamaliguta si usturoi

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Seara buna!

Va multumim inca o data pentru urarile de luni tuturor!
Eu nu mai am timp nici sa respir, daramite sa va citesc si sa va raspund, dar sper sa ne revenim si noi curand cu toate si sa nu mai fie asa o goana continua.
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Mi-am amintit, stiu ca va era dor de socrii mei
Citez:- acuma ca e mai frig afara copilu tre sa stea cu caciula si in casa ca intra frigul pe sub usi (precizez ca nu stau intr-o coliba, am chiar termopane si centrala)
- daca se uita la tine cand mananci, da-i sa molfaie o felie de paine proaspata ca e moale si o sa ii placa

POZE

Mergi la inceput

S-a trimis mesajul inainte sa termin. Are niste pui cumparati de o saptamana, foarte mari, umflati pe la vreo ferma. Da' cand incep sa_i dau carnita lu' Andrei taie ea unul ca doar is de la tzara puii si sunt buni (ce conteaza ca sunt la tara de o saptamana, nu?) Ioi, si lista continua, dar mi-e o foame de lup. Pa, pa

POZE

Mergi la inceput

Am pus de mamaliguta si m-am intors sa umplu pagina

off topic!! Stiti pe cineva care stie pe cineva care a auzit de la cineva de un apartament de inchiriat in Gent, Belgia? Ma intereseaza pentru perioada 1.10.2010 - 31.01.2011. Toate apartamentele pe care le-am gasit se inchiriaza pe minim un an sau au o chirie de doar 1800 euro!!!! Ina, ceva idei ai pentru mine? Parca vad ca ajung sa stau la vreo pensiune, hotel, ceva...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Michelle nu stiu asa direct pe cineva dar ma uit pe ceva site-uri. te tin la curent cu ce gasesc.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

fetelor ziceti si voi chestie... astia nu au marca Pampers. Au unii Dodot si Huggies! ce sa iau???

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Buna!

Huggies am folosit la Ioana, si au fost buni. De Dodot nu am auzit.

Avem si poze de azi, dar tb sa le descarc din tel/ ap. foto.
Revin imediat cu pozele, dupa ce pap ceva.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Azi a fost muuult mai bine si cred ca am descoperit si cauza circului de aseara. Cred ca a fost o durere de burtica in combinatie perfecta cu oboseala. Noi stam afara cam pana la 21.00 si pana la 22.00 este in pat. Insa de cand s-a lasat frigul nu mai rezista pana la 22.00.

Rebi,
ieri a fost ingrozitor de frig si chiar m-am distrat de discutiile despre caciuli dar pentru ca noi am fost cu circul aseara, nu am mai intervenit. Am cumparat una de la un magazin de langa parc, batea vantul de se invarteau frunzele in parc, asa ca o mini tornada
Asa stiam si eu cu dintisorii de aceea nu ma gandeam sa fie de la asta

Sanzi, pupam fetele frumoase.

A, si sa nu uit, Vladi thnx de ideea cu perele. Azi a facut kk de doua ori si a si papat supica.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Gata si pozele!
Aici sunt!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput