Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
stefimic spune:
DENISA am vazut pozicile cu minunea voatra, a crescut asa de mult si mi se pare ca este toata numai un zambet.
astept sa ne povestesti despre botez.
apropo de diversificare, am introdus si noi iaurtelul si cerealele, si am facut 3 mese solide pe zi, de supt bine bine mai suge sera, dimineata si cand adoarme la pranz, in rest doar asa ca de sete.
legat de sterilizat vasele ei, nu fac asta decat cu bineroanele in sterilizator, dar deocamdata nu este cazul decat la cele pentru apa, restul le spal cu detergent cum zicea si ANDRA.
CHILD felicitari petru dintisor si pentru jumatatea de anisor.
ELA felicitari si voua pentru minunatul cuvintel.
sanatate multa.
NAFI si fruntea sus, sunt momente si momente dar tu esti o mamica grazava si asa vei ramane mereu.
INA sper ca a fost totul bine la cresa ca daca nu vin eu si le zic doua la cocoanele alea.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
papushicata spune:
Buna fetele,
Dupa cum vad iepurasi nostri prefera mai mult lapticul.....nomal e mult mai bun...ufff.
Noi azi am fost la pediatru si avem 7.5 kg mare...tinand cont ca aveam la nastere 2.4 kg cred ca evoluam binisor..Chiar mi/a spus pediatru ca daca nu am succes cu papa sa incerc sa pun putina sare....asa sa/i mai dea gust, dar nu stiu ...acum vom vedea ...azi a papt un pic mai mult ..doar ca e tot constipat.
Refuza apa, ceai , se stramba asa de frumos, ca nu mai pot face nimic .
Si noi am avut o noapte cam agitata, am dormit putin si a vrut tot timpul sa suga , nazdravanul.
Cristiana . mami de ingeras David Nicholas 20.03.2010
oanaiacovita spune:
Ah, ca ce-am uitat.
Carmennnn mai aveam un pic si raguseam de cat te-am strigat. Am vrut sa iti trimit si sms, dar nu a vrut sa se trimita si pace. Off, imi pare rau de Sofia ca nu mai papa. Cu dezalintatul se rezolva cu timpul, si noi am patit asa cand am fost plecati. Incet incet isi revine. Cu papa e mai greu. Ia-o usor. Si noi avem probleme si nu am schimbat legumele. Am luat-o de la capat, cu incetisorul.
Rebiana cum e la scoala?
Eu la chestii cu avorturi nu ma uit si pace. Am o oroare si pur si simplu nu rezist.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Rebiana cum e la scoala? Eu la chestii cu avorturi nu ma uit si pace. Am o oroare si pur si simplu nu rezist. |
Eu asemenea... zic pas!! Brrr!
La scoala e ok, deocamdata, pentru ca suntem in perioada de pregatire/organizare/amenajare/pavazare si alte cele. Programul e deosebit de lejer, plus ca marea parte a treburilor de inceput le pregatisem din vara, astfel ca acum mi-e mai simplu. Eu-s mama organizarilor perfecte (in masura in care acest cuvant descrie un standard cat mai ridicat). Sa vedem cum va fi dupa 13 sept incolo......
Pup Ericu'! Sa va treaca amandurora pardalnica aia de raceala!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
elba spune:
citat din mesajul lui andira Elba - era prea multa liniste pe forum? |
De ce se trezeste Nati plangand noaptea?
Filip se mai trezeste asa in timpul zilei si nu stiu de ce.Mi-e asa mila de el.
mamica lui Filip(30.04.2010)
andira spune:
Elba - e un subiect lung si sensibil asta cu Nati, nu intru acum in detalii, sper ca nu te superi .
Iar motivele pentru care se trezeste Filip sunt cu siguranta diferite, sunt vreo 4 ani diferenta intre ei .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
elba spune:
Andira bineinteles ca nu ma supar.
pt Nati si aveti grija de voi.
mamica lui Filip(30.04.2010)
GabyHila spune:
Rebiana tot la tine ma gandesc. Sunt in Castellon si se pare ca marea majoritatea a romanilor de aici sunt damboviteni. Cei care au barul din blocul unde stau eu sunt din Fieni.
Sunt sigura ca in alte circumstante m'as fi simtit bine si 3 saptamani dar anu asta fratimeo e ingrozitor. Si ca sa va intregesc povestea, e gay:) deci oricum are zero toleranta pentru femei. ma rog:) m-am hotarat ca o sa ma doare un metru in spate de ce zice si imi vad de treaba!!
fetelor ziceti si voi chestie... astia nu au marca Pampers. Au unii Dodot si Huggies! ce sa iau???
nafi spune:
citat din mesajul lui GabyHila Rebiana tot la tine ma gandesc. Sunt in Castellon si se pare ca marea majoritatea a romanilor de aici sunt damboviteni. Cei care au barul din blocul unde stau eu sunt din Fieni. Sunt sigura ca in alte circumstante m'as fi simtit bine si 3 saptamani dar anu asta fratimeo e ingrozitor. Si ca sa va intregesc povestea, e gay:) deci oricum are zero toleranta pentru femei. ma rog:) m-am hotarat ca o sa ma doare un metru in spate de ce zice si imi vad de treaba!! fetelor ziceti si voi chestie... astia nu au marca Pampers. Au unii Dodot si Huggies! ce sa iau??? Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
Eu am folosit Huggies si mi s-au parut f ok. Pampers nu mai folosesc caci am patit-o de multe ori sa iasa kk prin laterale
Acum am gasit unele ce se numesc Toujours si sunt super.
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)