Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

- daca se uita la tine cand mananci, da-i sa molfaie o felie de paine proaspata ca e moale si o sa ii placa

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Paine nu, dar piure din cartofi i-am dat, chiar azi, ca tot se uita la noi.
A mancat un sfert de lingurita, si ce m deschidea gura (ba chiar molfoia, aveai impresia ca mesteca pana a inghitit) cred ca m vroia, dar sa o luam incet cum zicea Vladi.
Nu, nu am inceput diversificarea, la 5 luni jum incepem (adica la sf lunii).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ileana, ma bucur ca e ok Kira.
Rebiana, intrebai de vremea din Tgv. Eu stau in Moreni, aici a fost placut, in jur de 22-23 grade. Bine, noi nu stam pana tarziu afara, maxim pana la 19.30, ca sa avem timp si de baita. Seara sigur e mai frig.
Am uitat sa-ti spun ca avem ceva in comun, am vazut ca esti invatatoare, eu am terminat Pedagogic, dar nu am profesat decat un an educatoare. Apoi m-am reprofilat. Ai facut liceul la Targoviste? Poate am fost colege
Ina, multumim pt carte. Am citit capitolul 7, nu-mi vine sa cred ce bine se potriveste cu ce face Mara acum. Super!!
Ioanact, am admirat 2 fetite frumoase

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oanaiacovita multumim pt pps-ul cu Doctorat de pe Gmail, f frumos!
sanzi merci!
Ma uit imediat si pe materialul trimis de Ina despre Cartea lui Hetty fan de Rijt, cele 2 capitole. Multumim pt ele!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutam si noi gasca in viteza

vladi - si eu tot la LM exclusiv pt cateva zile ma gandeam.
Ce caut eu in lista aia ????? Eu sunt mama dezorganizarii .
Ce crezi ca facem noi acum? Luam cina
Mai devreme nu am reusit sa gatesc pt ca la 8 m-am trezit ca ar trebui sa mancam, pana sa decongelat, pana s-a culcat bebeluna, pana s-a facut mancarea.......

Andira- tipa aia era din US, discursul il tinea in AU

Nafi - e normal sa te simti epuizata cand esti atatea zile singura.
Eu recunosc ca intr-un fel mi-e mai bine singura: nu haine aruncate, nu firimituri pe masa si pe jos, nu o mie de scule prin casa.
Dar pe de alta parte e bine sa ai cu cine vb seara sau sa tina copilul pt cateva minute macar . Are Maya un talent fix cand bag eu pompa sau fac ceva important se trezeste ea sau isi pierde rabdarea. Asa ca las totul balta si ma duc la ea. De multe ori ajung sa pompezi sani la o ora difrenta unul de celalalt si uite asa se desincronizeaza

Ina- cum sunteti ? A fost mai bine azi ?

kossir - welcome back . Suntem bine , nu mai avem cucui

Michelle - eheheh mereu m-au amuzat postarile tale .

alina - frumoase foc fetele

Cred incepe sa dea si Maya semne ca e pregatita pt papica solida.
a inceput sa ia vigantolul si protectisul cu lingurita. pana acum le-a scuipat de zor . Acum nu le mai impinge cu limba si a invatat sa inghita, ba chiar isi baga singura lingurita in gura , mai mult pe gat.
E atenta la noi cand mancam si cateodata mesteca si ea cand ne vede pe noi ca mestecam.
Intr-o zi s-a infipt cu gura intr-o piersica din care mancam eu.
Mama ce soc a avut , ce s-a strambat. Se uita asa cu o fata crispata la taica su de parca ii zicea " ai vazut mai tati ce mi-a facut. Si eu care avem incredere in ea"

Gata , fug la pompat dus si somn.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna fetele :*

N-am mai intrat demult..am stat vreo 3 zile pe la mama, m-am refacut, acum ma obosesc iarasi cu diverse activitati in loc sa dorm langa fii-mea :D

Sa va povestesc din aventurile de la bunici, adica de la ai mei.

1. cainele alor mei a mancat un pampers plin de cacutza tocmai ce-o schimbasem pe Bumbi si nu stiu cum a facut de l-am gasit desfacut apoi, iar cainele galben p ela bot...hahahaaa, sper ca nu mancati la ora asta :D
2. in prima seara i-a facut mama baita fetei, a intrat in dus la ea si a zis ca sa nu-si mai ude tricoul...si evident ca fata mea s-a mufat instant cand a dat de tzitzi :))))) saraca maica-mea a ramas masca, nu mai puteam de ras amandoua, iar bumbi lasase buza de plans...

In alta dezordine de idei, duminic aplecam la mare, abia asteeeeeept!
Vin si ai mei, again, ceea ce ne bucura nespus, ca vom mai putea sa mai petrecem si noi putin timp impreuna

Ups, ma cheama datoria in scurt timp, au inceput sa curga tzitzi...

Aaa, sa nu uit, Ilinca mea a crescut 6 cm luna asta, are 70cm si 6,700kg, adica a luat 700grame, ceea ce e f bine. Incepem si nou de la 6 luni incolo diversificarea, desi si ea ar testa tot ce mancam noi si iubest elingurita de-a dreptul.

Pup toata gasca :* Sper sa mai am timp maine s aintru, daca nu, cand ne intoarcem din vacanta

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata.

A fost o decizie buna sa opresc mancarea. Bebe a fost mult mai linistit, a facut kk de 2 ori...A mai avut vreo 3 accese de plans pe toata ziua, dar dupa ce i-am dat cu dentinox s-a calmat. Am avut o nopte linistita, tot cu sculare o data la 4 pt 3 masuri de laptic. Cred ca pot spune ca si-a scos masa de la ora 1, ca saptamana asta numai la 4 s-a sculat.
Aseara am inaugurat si saculetul de dormit. A fost super super...nu l-a incomodat deloc la intoarcerile pe care le face noaptea. Azi sper sa ajung sa ii mai iau unul. Am pus o poza sa vedeti saculetul nostru cu..bineinteles ...iepurasi pe el

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor!

LA MULTI ANI MIHAELAGROSAN! SA FII SANATOASA ALATURI DE PRINTESELE TALE FRUMOASE!

NAFI, cum te mai simti? sa treaca raceala.

STANUCEL bine ai venit!

VLADI, BRIZA, imi pare rau ca va confruntati cu probleme la diversificare, eu n-am ajuns inca acolo asa ca nu stiu ce sfat sa dau dar va doresc sa va linistiti cat mai repede

La noi cand au dat dintisorii a fost superagitata, stiti ca va scriam ca m-a apucat depresia...nervisori, nedormit cum trebuie, balosit la greu, iar gingiile erau inflamate si la mana se simteau asa brobonate.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, iar m-a lasat memoria.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare si de la noi, am intrat si aseara am scris ceva dar s-a sters si de nervi am iesit.

OANA sper ca sunteti mai bine, tu spuneai ca tusiti?

MICHELL chiar mi-era dor de tine si de ai tai socri.

bravo BUMBITZA pentru progresul destul de mare.
si haioase tare intamplarile de la bunici, saraca ILINCA.

BRIZA ma bucur ca va simtiti mai bine si chiar cred ca este o idee buna ceea ce faci.

CARMEN nici nu stii cat de mult ma bucur ca ai scris, am crezut ca ati patit ceva de cand am vb la tel si ai zis ca vii in CRAIOVA si nu ai mai dat niciun semn.
sper ca SOPHIA sa primeasca mai bine fructele si legumele de acolo si s-ar putea sa ai dreptate cu schimbatul de gust.

am vazut pozele cu piticile mici de la CONSTANTA si sunt tare dragute si intr-adevar IOANA a crescut mult.

in rest suntem mai binisor, numai ca aseara ne-a speriat STEFI rau de tot, nu mai vrea sa ia antibioticul si a inceput sa vomite si la un moment dat nu mai putea sa respire si facea destul de urat si aveai impresia ca si-a inghitit limba, am crezut ca innebunesc.

acum sunt binisor, noi plecam la bunici si acolo nu avemnet asa ca pe maine sear.
ca pup si zile minunate sa aveti.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! MIHAELA!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale impreuna cu tati.

la multe lunite iepurasilor de astazi.

bine aTI venit STANUCEL si GAZZICA.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mihaela din toata inima iti doresc la multi ani si numai bine!

Stefimic imi pare rau sa aud de sperietura voastra! Imi dau seama cat de groaznic a fost. Nu stiu dc va amintiti ca eu la 5 zile de la nastere, noaptea, am chemat salvarea ca bebe tipase pana nu mai respira..si eu atunci habar nu aveam de apeneea plansului . In 5 min a venit SMURDUL, dar mi s-a parut ca trecuse ore..eram inebunita, mai ales ca il vedeam si asa vanat...A trebuit sa iau distonocalm apoi, ca nu ma mai opream din plans si din tremurat.
Si acum cand ii dadeam mancare pasata, daca cumva tusea putin..imediat imi sarea inima ca se ineaca. Eu am o reala problema cu frica de inec cu mancare (a patit sotul o faza urata acum cativa ani cand s-a inecat cu mancare, si eram doar eu cu el si nu stiam ce sa ii mai fac, si de atunci am ramas marcata rau)

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput