Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle_sf spune:
Neata si de la noi! Intru rapid ca s-a trezit soricelul si tre sa ii pregatesc fructele. Azi vom servi mar cu pruna.
Urez si eu La multi ani Mihaelei si La multe lunite David Andrei
Am o noua ocupatie, caut pe net retete mai speciale, miercuri e hram aici in sat si va fi primul nostru hram ca familie asezata la casa ei asa ca vreau sa fac impresie super buna, sigur vom avea o tona de musafiri... Mai indata fugaresc baietii la plimbare sa apuc sa fac curatenie calumea.
Va pup, o zi minunata sa aveti!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
carmickey spune:
buna fetelor,
bine v-am gasit...
briza marii imi pare rau ca ai patit asa cu bebe...bine ca este mai bine acum...eu i-am dat cereale in lapte doar o masura la 180 ml pe operioada scurta,acum nu ii mai dau nimic...
vreau si eu sa intreb pe cineva....bebelusul vostru a patit sa aiba bubite pe la tample? arata ca niste cosuri,s-au intepaturi de tantar,dar cand pun mana pe ele sunt ca si cosuri...avem asa de doua zile sa ii dau cu ceva crema??
ma inspaimanta...sunt trei pe tampla...:(
multumesc frumos...
wekeend placut si sanatate tuturor mamicilor si bebeilor...
Delia13 spune:
Na-m intrat de ceva vreme, dar azi e zi mare si tre sa facem cinste. Acum 6 lunite la ora 10:15 min a venit pe lumea comoara vietii mele, David Andrei.
TORT PT TOATA LUMEA SI SUCULET.
MIHAELA LA MULTI ANI!
Acum vesti despre noi nu prea bune. Eu sunt racita, tusesc , imi curge nasu, sunt ragusita.Iau antibiotic. David are rosu in gat, tuseste si el si pediatra mi-a dat tot antibiotic.
De 3 sapt se trezeste noaptea la 2,3 ore sa manance,el care de la o luna jum. nu mi se mai trezise noaptea. Mi-a zis pediatra sa-i dau cereale cu lapte inainte de culcare, i-am luat de la millupa, VIse placute, dar inca nu i-am dat, acum ca e bolnavior nu trebuie sa-i introduc ceva nou. Luna asta a luat 300g. in total are 7600g.
Va pup, nu mai pot sta, pregatesc un tortulet, mi-a dat o prietena o reteta ff simpla de tort cu mere.
oanaiacovita spune:
Neata.
Intru scurt ca tre sa iesim la cumparaturi.
Suntem mai bine, eu in schimb am facut o reactie adversa la pastilele de tuse. Mai facusem in trecut la Tusinforte si acum la Eurespal. Se manifesta ca o tahicardie serioasa. Dar am mancat acum, beut cafea si is mai bine.
Briza de unde ai luat saculetul? Ca tare fain e.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Am uitat.
MIHAELA, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ina_3040 spune:
Michelle m-am uitat pe viteza si ti-am trimis mesaj privat cu niste site-uri. nu m-am uitat sa vad ce oferte sunt ca pret , dar cine stie poate gasesti ceva. ma mai uit weekendul asta si mai trimit ce gasesc. din pacate nu cunoastem pe nimeni la Ghent...noi suntem langa Bruxelles.
Bafta si keep in touch!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Neata. A fost o decizie buna sa opresc mancarea. Bebe a fost mult mai linistit, a facut kk de 2 ori...A mai avut vreo 3 accese de plans pe toata ziua, dar dupa ce i-am dat cu dentinox s-a calmat. Am avut o nopte linistita, tot cu sculare o data la 4 pt 3 masuri de laptic. Cred ca pot spune ca si-a scos masa de la ora 1, ca saptamana asta numai la 4 s-a sculat. Aseara am inaugurat si saculetul de dormit. A fost super super...nu l-a incomodat deloc la intoarcerile pe care le face noaptea. Azi sper sa ajung sa ii mai iau unul. Am pus o poza sa vedeti saculetul nostru cu..bineinteles ...iepurasi pe el Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
cum vad saculetul de dormit??? ma chinui si nu reusesc sa vad si eu saculetul...:(
briza_marii spune:
Delia petrecere frumoasa si sa va traisca micul voinic! Si nu in ultimul rand, multa sanatate si tie si lui David
Ai ma,Oana, de la pastile de tuse?!! Ce chestie! Bine ca te simti mai bine. Saculetul e din Cora, de la Licurici si e si f ieftin 30lei. Pacat ca nu au si cu maneci, ca as fi luat si pt iarna. Asta e asa, un pic matlasat si pe interior are captuseala de aia pufoasa de se lipeste de corp si tine cald - nu stiu cum ii zice, arata ca polarul
Stanucel si Eric mai are asa, cate una doua, dar el le face pe spate. Eu il dau seara la baita cu bepantene sau cu mixtura mentolata si pana a doua zi trec. Uite, aici este saculetul http://brizamarii.sunphoto.ro/5_luni/20995235
Azi dimineata am vazut cat e de bun bepantenul asta. Zilele trecute am pus la inmuiat in Vanish toate baveticile ca era patate rau de la fructe. Le-am frecat apoi si le-am si spalat de mana.(Eu am o problema cu mainile ca sunt f sensibile. Nu pot sa spal cu nici o solutie fara sa pun manusi (gen dero, cif, clor..etc), noroc ca Fairy e ok si pot spala vasele, ca inebuneam sa pun manusi de fiecare data.) Si acum de amarata ce eram ca bebe vomita si era agitat, am uitat sa pun manusi. Nu va zic in ce hal aratau degetele mele, de la vanishul ala si dero, s-au crapat, s-a asprit pielea, sangerau...Si aseara m-am gandit eu sa ma ung cu bepantene..pana dimineata eram ca noua!!.
Fug la frecat de gresie si faianta ca bebe e cu sotul
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)