Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiacovita spune:
Adriana ma bucur ca ai iesit din barlog. Deja la cresa, Nick?Ui ce baiat mare ai. Daca tine vremea cu noi, abia astept sa ne vedem. Vad ca da semne de incalzire cat de cat.
Child uitasem ca si voi v-ati crestinat. Cum a fost? Vrem pozeeeee....
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Yaia si tie felicitari pentru iepurica. |
Multumim!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carmickey spune:
Ioanact....gata...am vazut poze cu fetitele tale..si cu alte fete de aici din forum...ai o fetita tare grasuta,ma refer la Justina de 4 lunite...sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de fetitele tale...
mersi mult....
http://bebelina.sunphoto.ro
ioanaa28 spune:
RAMYYYY, ZICI CA LALEXANDRA E LA BLAJ????vezi daca citesc pe diagonala....trimite-mi cat poti de repede pe PM nr ei de tel...
multu' !!!
Brienutza !!
greenfrog spune:
Ioanact,Oana,Dianami am vazut si eu pozele cu iepurasii! Foarte frumosi, au crescut toti mult si sunt tare ghidusi!
noi azi mergem sa facem vaccinul de 6 luni.
ioanaa28 spune:
Dragelor...speram sa scriu mai des dar acum m-or apucat activitatile de sezon, pus chestii pe iarna, de n0am timp nici sa vorbesc cu mine insami
Iar ajutorul soacrei e in visele mele... sunt obosita franta, nu mai reusesc in timpul zilei sa ma odihnesc, Alex vrea sa doarma doar cu mine, asa ca fac naveta intre camerele lor, Ovi se trezesta de 2, 3 ori pe noapte...vorba Oanei, secsy rau..
in schimb , din partea soacrei nervi, si nasul in oala mea, si la propriu si la figurat, asa ca relatia cu sotul scartaie iar ca doar e mamica acasa....
naspa...ieri i-am dat lui Ovi si la amiaz si seara LP in completare, ca in conditiile astea a scazut productia simtitor...
revin cu diversificarea la noi...cand am timp...
Oh, sa nu uit, sanatate multa iepurici si mamici !!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui GabyHila Rebiana tot la tine ma gandesc. Sunt in Castellon si se pare ca marea majoritatea a romanilor de aici sunt damboviteni. Cei care au barul din blocul unde stau eu sunt din Fieni. |
Sa stii ca-s multi damboviteni in Castellon; am si eu rude acolo ;)) insa nu am fost niciodata dat fiind faptul ca mama locuieste in Valencia. Poate anul viitor vizitez locatia!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
andra_s spune:
citat din mesajul lui CoriMami Pun si eu 2 filmulete, in care ma maimutzaresc de zor ca sa distrez copilul:) http://www.youtube.com/watch?v=o2WInQuCTpg -Petala 3 septembrie http://www.youtube.com/watch?v=GlQVe5Tn2pw - Petala 3 septembrie Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
petala este minunata, iar tu cori, tu esti fenomenala, fata trebuia sa te faci actrita de teatru, ca interpretezi asa de frumos, sau macar sa asiguri ceva dublaje pt desene animate ... faina voce si intonatie
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Ina_3040 Rebiana cum te-ai acomodat cu lucrul? Cred ca tu mergi de dimineata dar ajungi pe dupa pranz acasa? |
Ina, la serviciu e ok si eu stau fara griji in ceea ce o priveste pe Mara stiind ca ea sta cu tatal meu. Zilnic sunt la pranz acasa. Mai multe griji imi construiesc stiind ca va merge Luca la gradi, la program prelungit.
Sper ca d-nele de la cresa unde il lasi pe Robin sa-si aminteasca motivele care le-au indemnat sa imbratiseze meseria pe care-o au, sa inteleaga ca un bebelus are nevoie de afectiune si caldura, de zambete si tonuri vocale calde... Am avut copii de clasa I care aveau lacrimi in ochi, in prima zi de scoala, pentru ca nu vroiau sa plece de langa parinti, asa ca un bebelus are toate motivele din lume sa nu-si doreasca sa ne piarda din ochi. Offff, ce m-a intristat sa citesc cum au spus "doamnele" ca a decurs prima lui zi la cresa! :((
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui sanzi Am uitat sa-ti spun ca avem ceva in comun, am vazut ca esti invatatoare, eu am terminat Pedagogic, dar nu am profesat decat un an educatoare. Apoi m-am reprofilat. Ai facut liceul la Targoviste? Poate am fost colege |
Sanzi, am terminat liceul pedagogic in 1998, la Ploiesti. De-atunci ingros randurile bugetarilor desi dupa terminarea facultatii, la finalul fiecarui an scolar spuneam ca-i ultimul si ca plec din invatamant Mno, iata-ma-s tot aici!