Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mi-am adunat fortele sa citesc tot-tot si am reusit!

Cu scuze pentru intarziere, urez: La multi ani MIHAELA!!
BRIZA tare dulce-i Ericu’ tau!!
CORINA, Eva ta dulce e-o minune! Ce topaie, se invarte si tipa ea! Mi-a placut bouncer-ul si pe post de leagan.
VLADI imi pare asa rau ca Floricica e inca racit si constipat! Sper sa treaca toate astea ca sa-ti dea ragaz sa-ti odihnesti sufletul si cugetul! De soacra ta nici nu-mi vine sa mai zic! Ce femeie!!!! Dar de ce tot vine??
ANDIRA am citit cu sufletul la gura patania sotului! :( Doamne fereste! Bine ca lui nu i s-a intamplat nimic grav!
OANA dulce Ericu’! Foarte bine sta in fundulet!
ALINA mi-au placut tare mult pozele voastre de la intalniri!
DIANAMI ai o familie atat de frumoasa!! Am scris un comentariu, nu m-am putut abtine, sub poza cu toate florile tale! Dulceata de mure, in faza de preparare mi-a produs o pofta!!!!
CORI ai o voce placuta!! Petala e un vis de copil!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Am calcat o caruta de haine...se adunasera de vreo 2 sapt...

Puiul meu doarme de aproape 3 ore...atat de cuminte e, un ingeras, pe bune. parca a mai trait o viata, e ca un batranel, cand se trezeste sta si mediteaza vreo 20, 30 de min...se mai intinde, mai casca, nu zice nimic... Cand ma vede se bucura si rade cu toata gurita, cu ochii si cu urechile...De o vreme intinde manutele sa-l imbratisez, doar sa-mi lipesc obrazul de al lui si sta asa nemiscat...uneori daca e obosit adoarme asa... minunea mea !!

sa revin...
de vreo 5 zile am inceput si noi sa papam fructe...in primele trei zile doar suculet ca la pulpita se stramba cu mare arta, dar, a patra zi ii era tare foame, trecusera vreo 4 ore de la ultimul alaptat, asa ca a papat tot ce-i pregatisem...ieri si azi la fel...am facut combinatii din mar, morcov, piersica, avocado, clementina...
Dar nu-i pregatesc mult, vreo 30 ml, chiar daca ar mai vrea nu-i mai fac...o luam cu incetisorul...
Azi...prima supica de legume.Am pus morcov, cartof, dovlecel, ceapa (ceapa nu am blenduit-o)....mama, ce s-a mai strambat...s-a inecat, a tusit, strangea din ochi, se scutura ca de friguri...ce mai, un spectacol.Eu m-am distrat de numa'...dar perseveram !!! sa vedem zilele urmatoare cum va fi...

va las ca plange in somn, se intampla destul de des asta, asa cu suspine de ma doare sufletul cand il aud...Oare de ce? viseaza urat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna,

am vazut pozele bebelusilor vostri...sunt scmpii foccc,unul mai frumos ca altul...
vad ca ati plecat cu bebelusi in concediu,eu anul acesta nu am plecat nicaieri imi este teama zic ca este prea mica si nu ii va fi usor micutei mele deloc...mult curaj ati avut...:) bravo voua...

maine ma duc in oras sa caut sac de dormit ca a lui eric...mi-a placut tare mult..daca gasesc vreau si un bouncer...este tare bun pentru bebe...

o seara buna....:)

mama adelinei (16.04.2010)

http://bebelina.sunphoto.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

RAMYYYY, ZICI CA LALEXANDRA E LA BLAJ????vezi daca citesc pe diagonala....trimite-mi cat poti de repede pe PM nr ei de tel...
multu' !!!
Brienutza !!

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

IOANA, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

multa sanatate iepurasilor bolnaviori!
floricel, eric ursulet si eric de briza, asteropi si sper sa nu mai fie nimeni cu mucisori sau altceva

denisa, child sa va fie de bine increstinarea!

am recuperat in fuga, nu tot, mai am sa vad pozele cand imi fac timp
multumim de urari pe 2 septembrie

am pus poze aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Asturias#

nu am mers pe serpentine unde peisajul era mai frumos, pt ca mi.era sa nu o doara urechile pe silvana, erau foarte mari serpentinele, ma scobeam in nas si i.am zis lui leo sa ia curbele cu atentie , nu de alta dar era sa.mi intre degetul pana la creier, o sa pun ceva link cu peisajul de munte...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oanaiacovita am inteles cum e cu perna si stiu ca Eric are 6 luni jum.
Bumbitza ma bucur ca aveti vreme frumoasa. La noi s-a schimbat vremea, a plouat.
atb te asteptam sa ne scrii m des, cand ai timp.

In alta ordine de idei, ne ies si noua dintisorii , o mananca gingia, nu stie ce sa bage in gura ca sa roada. Se vad 2 punctulete albe, se vedeau inca de cand avea 1 luna, dar acum da sa sparga gingia.
Tb sa-i i-au Calgel sau Dentinox.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
Am venit si noi de afara, deja s-a racit,asa ca n-am mai stat...brr,parca e mult mai rece decat in alti ani pe vremea asta...sper sa se mai incalzeasca totusi

ANDIRA, am citit de patania sotului tau,bine ca a fost doar atat, fratele meu a cazut si s-a lasat cu operatie la mana pentru pus tija. Ne-am speriat rau si noi atunci, desi n-a fost prima cazatura...E greu cu motociclistii astia vezi si sotul Gabitei...

STANUCEL,bine ai venit, ti-am vazut printesa, daca vrei, acum, ca tot ai parola de la contul comun, poti pune pozele Adelinei acolo. Cum crezi tu...

Si Briana doarme de cateva nopti in sac de dormit,mi se pare chiar ok, nu se dezveleste si nu-si trage paturica pe fataceea ce pentru mine era un stres enorm noaptea.

VLADI, multa sanatate lui Floricel,off saracutul! Eu ii dau Brianei suc de prune cand vad ca da semne de constipatie, nu mult, cateva lingurite.Si multa sanatate si tie, mami! Cu socrela...stiu cum e...si a mea e ..interesanta rau, sa zicemCa urmare, sotul meu e in vizita la ea si eu sunt acasa cu Briana.

Maine merg la maica-mea sa facem zacusca, desi parca vad ca pe cand ajungem noi acolo e gata....ca asa se intampla de obicei...pana ne adunam noi cu catel si purcel...e gata treabasa-i dea Dumnezeu sanatate maica-mii si sa o tina langa noi toata viata

M-am intins prea mult, daca sta fii-mea cuminte si se joaca singura

vxc [mmmmmmmmmmm 64x4444444rdcredxxxzz

Asta a fost primul mesaj online al Brianeicred ca zice ca va pupa si ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

am pus poze aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Asturias#

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

suuuuper, hai ca nu ai fost zgarcita cu pozele de data asta! sunteti o familie tare frumoasa mi-ati placut mult de tot

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

ce tare si lui ianis ii place sa clampane la tastatura, dar nu m-am gandit niciodata sa il pun sa scrie un mesaj la iepurasi, felicitari pt idee

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Buna seara,
Am venit si noi de afara, deja s-a racit,asa ca n-am mai stat...brr,parca e mult mai rece decat in alti ani pe vremea asta...sper sa se mai incalzeasca totusi

ANDIRA, am citit de patania sotului tau,bine ca a fost doar atat, fratele meu a cazut si s-a lasat cu operatie la mana pentru pus tija. Ne-am speriat rau si noi atunci, desi n-a fost prima cazatura...E greu cu motociclistii astia vezi si sotul Gabitei...

STANUCEL,bine ai venit, ti-am vazut printesa, daca vrei, acum, ca tot ai parola de la contul comun, poti pune pozele Adelinei acolo. Cum crezi tu...

Si Briana doarme de cateva nopti in sac de dormit,mi se pare chiar ok, nu se dezveleste si nu-si trage paturica pe fataceea ce pentru mine era un stres enorm noaptea.

VLADI, multa sanatate lui Floricel,off saracutul! Eu ii dau Brianei suc de prune cand vad ca da semne de constipatie, nu mult, cateva lingurite.Si multa sanatate si tie, mami! Cu socrela...stiu cum e...si a mea e ..interesanta rau, sa zicemCa urmare, sotul meu e in vizita la ea si eu sunt acasa cu Briana.

Maine merg la maica-mea sa facem zacusca, desi parca vad ca pe cand ajungem noi acolo e gata....ca asa se intampla de obicei...pana ne adunam noi cu catel si purcel...e gata treabasa-i dea Dumnezeu sanatate maica-mii si sa o tina langa noi toata viata

M-am intins prea mult, daca sta fii-mea cuminte si se joaca singura

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

as pune poze acolo... nu stiu decat prin atasament...am vazut multe poze cu un program...dar habar-nu am...:(

http://bebelina.sunphoto.ro

Mergi la inceput