Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanact spune:
stanucel scuze, am gresit eu cand ti-am trimis PM cu parola. Da, tb cuvintele legate.
Intelegi a fost ora tarzie + oboseala.
Roxana am vazut si eu pozele..sunteti cu totii frumosi.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
sanzi spune:
Buna seara, fetele!
Vreau sa va intreb si eu ceva: am vazut ca multi iepurasi au facut vaccinul in perioada asta. Faceti schema aceea de la stat sau cealalta? Intreb pt ca eu am inceput la 2 luni cu schema de la stat, mi-a zis dra de familie ca e ok, dar la 4 si 6 luni nu i-a mai facut vaccinurile, ca nu le au, nu le primesc, nu stiu ce se intampla. Voua vi s-a intamplat sa nu aiba vaccinuri o perioada asa lunga? Sunt foarte suparata, numai in Romania se poate intampla asa ceva. In fine, problema e cum sa procedez: pot sa cumpar Infanrix daca am inceput cu Pentaxim?
Corimami, mi-au placut filmuletele, si mie si Marei . Iar ce ai zis tu cu bolile datorate diversificarii tarzii, chiar m-a ingrijorat. Eu am inceput la 6 luni, dar Mara accepta foarte greu chiar si fructele, nu stie sau nu vrea sa inghita. In ritmul asta mai dureaza cateva luni pana mananca si altceva.
Ioanact, felicitari pt dintisori!
Andira, wow, ma bucur ca nu a patit nimic sotul tau, te cred ca te-ai speriat, si sotul meu a cazut cam urat cu motorul acum 2 luni, el e ok, s-a ales cu niste julituri, dar motorul treb reparat. Sincer, eu ma bucur ca, macar deocamdata, nu mai are cu ce se plimba. Multa sanatate va doresc.
Dayanara, bine ai revenit! Super pozele.
Ioana, ce baietel cuminte ai tu acolo
Ramy, super ideea cu mesajul de la Briana. Cand or fi iepurasii nostri mai mari, parca vad ca ne iau locul pe forum.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Ioanact, felicitari pt dintisori! Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02# |
Inca nu ne-au iesit..asteptam sa iasa si-atunci va facem cinste.
Ioanact spune:
Am mai vazut si ultimile poze a lui Geo de Ellanik (eu pe astea nu le vazusem), ff tari comentariile la poze...dar cea cu tinuta lui Bundy e super..
Apropo..pe unde esti?
Ioanact spune:
sanzi noi facem vaccinul de la stat.
Deocamdata pe cel de 2 luni l-am facut.
Tb sa-l facem pe cel de 4 luni. Nu stiu daca il au sau nu.
Numai ca, daca ati inceput cu cel de la stat, continuati tot cu el.
Parerea mea!
Rebiana27 spune:
Roxi, WB! Frumoasa locatia aleasa de voi! Frumoase pozele si, evident, frumoasa familie!
Denisa, Child sa le fie de bine botezul puiutzilor vostri!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
sanzi spune:
Ioanact, asa ma gandeam si eu, ca ar trebui sa continui cu ce am inceput, dar deja l-a ratat si pe cel de 4 si pe cel de 6 luni
Cand il faceti pe cel de 4 luni?
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
Ramy77 spune:
SANZI si noi tot schema de la stat o facem,desi am primit doar vaccinul de 2 luni de la dr.de familie, cel de la 4 luni l-am cumparat si acum urmeaza, poimaine cred,cel de 6 luni, pe care nu stiu daca il are sau nu dr.,sun maine sa vad... Daca nu il are,cumparam, ca ce-om face?
Mi-am rezolvat genunchiul, m-am lovit zdravan in coltul masutei,de mi s-a umflat instantaneu...am pus punga cu gel rece...sper sa se mai traga umflatura macar,ca de durut doare ca naiba.Si sotul imi zice "ti-am zis sa nu o cumperi..."Mi-a venit sa
Cu "mesajul" Brianei a fost neintentionat, eu scriam si a ajuns si ea la tastatura si mi s-a parut amuzant sa las ce a tastat ea...n-a fost cine stie ce ideeSANZI, da, poate ne iau locul copiii pe forum
STANUCEL, pe contul gmail comun, gasesti instructiunile OANEIIACOVITA pentru folosirea programului Picassa si asa poti pune pozele. Ea ne-a ajutat,sau pe mine cel putin
DAYANARA,frumoase tare pozele, voi toti in primul rand si apoi peisajele!"Offf, ce dor imi e de concediu...la iarna mergem si noi undeva,trebuie!
Eu va urez noapte buna, merg la
child spune:
Buna fetelor, intru rapid, ca am inca musafiri si Albert ma tine in priza.
Multumim pentru felicitari, ieri a fost o zi foarte solicitanta, dar am trecut cu bine.
O sa revin cu detalii si poze, inca adun pozele de pe la toti prietenii care au fost la botez.
Am citit acum pe diagonala noutatile, nu am retinut mai nimic, am vazut ca ATB a venit de la mare, Robin de INA e bolnavior, off, imi pare rau , ROXANA a revenit din vacanta , am deschis link-ul pus de ea, dar o sa vad pozele maine.
Am citit de iepurasi bolnaviori, imi pare tare rau, chiar ma gandeam ca ar trebui si eu sa-l imbrac pe Albert mai de sezon, ca nu mai merge cu sosete si sapca.
Aaaa si am vazut-o pe ELLA si Geo vedete, pai cum se putea altfel?
Lui Albert ii creste dintisorul, deja agata bine cu el si roade tot, e nervos, cu tot cu chamomilla si dentinox si calgel.
Asteptam si celalalt dintisor, sa se mai linisteasca si el.
Am incercat azi putin dovlecel cu pastarnac, s-a scuturat cand a simtit gustul, cred ca pastarnacul era prea aromat.
Maine incerc doar dovlecel.
Va pupacim, sa aveti o noapte linistita!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
CoriMami spune:
Buna seara,
toata ziua am muncit ca Izaura, si acum sunt rapusa.
M-am asezat in pat dar spatele ma doare asa de tare, la fel si incheieturile de la maini...incat mi-am amintit ca ma laudam Ellei ca sunt ca noua, si uite ca am gresit.
Oana, Adra_S si Sanzi, multam de cuvintele bune (andra esti o draguta, nu-s un talent dar imi place sa ma maimutzaresc).
Sanzi, medicul e cel mai in masura sa iti spuna daca poti trece la schema privata. Eu nu inteleg cum unii au si altii n-au vaccinurile. Slava Domnului doctora noastra le are...Oricum nu amana mult o decizie - nu cred ca e grav sa treci la schema privata, mai grav e pt portofel...
Cat despre diversificarea tarzie, erau probleme la LM, dar nu la toti copiii, anumite cazuri-mame hranite precar in principiu. Si Petala..cand o manca ea 120 ml supa, eu dau petrecere. Dupa o saptamana de antrenament abia suntem la 40 ml.
Somn usor mamici+iepurasi!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina