Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
honeybaby spune:
Salutare !!
Gata a trecut si botezul. ce bine ca am scapat.
Nu mi-a placut. Nu stiu daca chiar a fost urat sau doar nu mi-a placut mie.
Nu am sarit la gatul nimanui desi am avut o tentativa la biserica dar atat m-au inghiontit si calcat pe pantofi incat am tacut ca-mi stricau pantofii si era prima data cand ii purtam
La local am fost prinsa cu invitatii incat la 6 cand am venit acasa sa bag pompa mi-am dat seama ca nu mancasem si nici nu bausem nimic pana la ora aia. Cei de la local erau genul lasa-ma sa te las, daca nu stateam cu gura pe ei nu faceau nimic si cum noi eram ocupati ei frecau menta
Cameramarul cu fotograful la fel. au pierdut o gramada de poze dragute
In schimb Maya a rezistat eroic de la 12 ziua pana la 10 seara. A ras a dat din maini si din picioare a dat noroc cu paharul de sampanie. Era cea mai fericta cand tinea si ea de pahar.
Toata lumea s-a mirat de ea cat de cuminte este.
Cam atat in mare.
child - sper ca la voi a fost mai bine
Ina - sanatate am vazut ca sunteti cu febra . offf.
oana dulce rau Eric
Eva - ffff energica pitica. Sunt geloasa pe body ala HM cu hello kitty. Am vrut si eu sa iau pt Maya dar nu am gasit mai mare de 62 cm
Diana - ma bucur sa va vad. Ce mare a crescut Alex. Si Andrei mi se pare ca a crescut de cand l-am vazut ultima data. parca Alex seamana mai mult u tine?
Alina - frumoase pozele voastre si fetele in fustite
Roxana - misto acolo Nu a mai incaput stokke in porbagaj?
A inceput Ivan s-o lase pe Silvana sa doarma cu el in pat ?
Andira - brrr , eu cred ca Ro nu e inca safe pt motor. Bine ca a fost echipat sotul.
Si eu mam trezit cu un scuterist lipit de roata de rezerva. Nu a patit nimic dar m-am speriat
Ramy - buba sa treaca
Cred ca am uitat o gramada... dar nu mai stau ca-mi pica ochii in gura
noapte buna
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
nibi_niki spune:
Neata
daca tot sunt prima in dimineata asta va invit la un ness cu lapte.
Sa le fie de bine iepurasilor botezati.
Am vazut toate pozele de pe contul comun.Avem niste iepurasi superbi.
Am facut ieri vaccinul.Nu a plans absolut deloc.Avem la 5 luni si 3 saptamani 7350gr si 72 cm.Nu sta inca in fundulet singurica, doar ajutata.Mi-a cazut ieri din pat direct pe gresie,dar nu a patit nimic.
Trimit si ma bag la recuperat cele 2 capitole,ca am restante.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
carmickey spune:
buna dimineata,
si noi facem vaccinul de la stat,pana acum am facut toate vaccinurile,urmeaza cel de sase luni...
ok am sa incerc sa pun poze la adresa de la contul comun...
o zi una sa aveti si fara multe treburi,daca se poate cat mai lejera...:))
mama adelinei (16.04.2010)
http://bebelina.sunphoto.ro
briza_marii spune:
Neata. Am venit sa beau o cafea pe aici ca sun t zombi rau..da' rau. Eric se trezeste de 5-6 ori pe noapte plangand. M-a terminat! Am zis ca ba de la burtica..ba ca viseaza urat..ba ca de la dintisori..dar azi noapte nu i-am mai dat nimic, nu l-am mai luat in brate..doar i-am bagat suzeta si dadeam drumul la foehn si adormea instant!! Sa se scoala ca ii pica suzeta??? Cred ca in noaptea asta i-o leg dupa metoda lu Vladi. Ca nu mai pot...am ajuns la 2 cafele pe zi..sunt nervoasa....obosita...
Merg sa citesc din urma..cat apuc sa sunt cu Eric in brate si se fataie
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
sanzi spune:
Neata! Multumim pt ness, Nibi_niki! Si eu am nevoie, Mara continua seria noptilor agitate. Aseara i-am dat completare de lapte praf, a baut 150 ml si...surpriza: s-a trezit la fel, de vreo 4 ori toata noaptea. Deci e clar, nu e din cauza ca nu ii ajunge laptele. Sau o fi avand puseu de crestere, mai poate avea la 6 luni jumate? La fiecare trezire a vrut san, nu am putut sa o pacalesc cu leganat sau suzeta.
Denisa, micuta crestina! Asta e cel mai important, ca ati increstinat-o, restul a trecut.
Corimami, ok, m-am mai linistit, eu incerc sa mananc bine, sa nu lipseasca nimic din lapte, am renuntat si la dieta pe care mi-o propusesem, pana reusesc sa o diversific pe Mara cat de cat.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
sanzi spune:
Urez si eu LA MULTE LUNITE SI ANISORI sarbatoritilor de azi:
OVIDIU de Ioanaa28, MARA de Rebiana, GEO de Ellanik, RARES de Arinaa!!!
Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
dayanara spune:
niki ce bine creste maria
ramy imi pare rau de lovitura, ai grija cand creste briana la masa aia
denisa sa va fie de bine increstinarea
ii lasam sa doarma asa pana ne culcam noi, apoi ivan se trezea singur si pleca la leo in dormitor, peste noapte mai venea si pe la mine:)
stokke incape dar nu am vrut sa.l "muncesc" pe nisip si pietris
oricum si de loola am grija, o sa pun mai tarziu poza sa vezi ce.l mai spalam :)))
rebiana, ramy, ioana, denisa, sanzi
am prins gustul plecarii, mai ales ca silvana a suportat asa bine drumul de 6 ore si avionul cand am mers in ro, asa ca acum caut bilete pt austria sau franta sa vedem:)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
greenfrog spune:
Buna dimineata,
am facut si noi vaccinul de 6 luni, mergem in continuare pe schema de la stat, nu au fost reactii adverse pana acum, prima intepatura nu a simtit-o, abia la a doua a reactionat cu cateva strigate. In schimb s-a suparat rau cand l-a pus pe cantar, s-a lovit usor cu piciorul de marginea lui si cred ca s-a speriat, a tras niste lacrimi si plansete ca la carte. Pediatra e foarte incantata de cum a evoluat, azi mergem la ecografie sa vedem cum a evoluat hidronefroza noastra. Inca nu suntem iepuras dar gingia este umflata, asteptam cu nerabdare. Avem 73 de cm, suntem deja la body-uri de 74 si mami le pregateste pe cele de 80.
azi am program de spalat hainute groase si impachetat garderoba de vara.
iliraluca spune:
Buna dimi,
Ce frumosi sunt iepurasii nostri. Roxana, ai o familie foarte frumoasa si imi place si pe unde v-ati plimbat. Si noi suntem pentru plimbari si tot asa, am vazut ca, Kira este foarte ok pe drum.
Noi inca avem putine bubite dar m-am cam convins si eu ca nu e de la mancarica. Oricum au trecut, au ramas cateva pe nasuc. Noi ieri am montat patutul de calatorie in sufragerie unde stam noi cel mai mult si Kira sta in fundulet nesprijinita si sunt foarte mandra.
toti iepurasii si sa se faca bine repede toti bolnaviorii.
Denisa, Child, felicitari pentru botez, sa va traiasca puii increstinati si sa fie sanatosi si fericiti si voi la fel.
Am mai adaugat si noi cateva poze la sfarsit, trebuie sa fac ordine la poze cand am timop.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
andra_s spune:
Neata fete cucuiete!
Eu pap un sandwich si beau o cafea cu lapte, ca in ultima perioada asa obisnuiesc, la micul dejun (luat spre pranz ) intru pe forum
Ina insanatosire grabnica lui Robin, ufff, micutul
Annya nu ne mai spui nimic de raducu????????????
Sanzi nu stiu daca ii poti face Infanrix dupa Pentaxim, intreaba dr, dar stiu ca se plangea asistenta ca pe la noi sunt copii de varsta lui Ianis - 7 luni si jumatate - care nu au facut niciun vaccin ca nu le-au primit sau au fost insuficiente noi facem infanrix-ul si cu toate astea stau cu vaccinul de 6 luni de 1 luna si ceva in frigider, ba a avut de 2 ori rosu in gat, ba bronsiolita, apoi sindrom bronho-obstructiv (o fprma f usoara) si uite asa nu am putut sa il facem, mai incercam maine ...
ramy sper sa treaca genunchiul ... si pune una bucata sot sa pupe genunchiul pana se desumfla, ca doar n-a venit degeaba acasa pup brienuca
briza si ianis se mai scoala maraind sau plangand ... de multe ori mi se pare ca nu il doare nimic ... il iau in brate, il plimb putin si adoarme la loc si pe mine ma cam dispera trezirile astea, si cand era micut si se trezea sa pape era mai bine, ca se scula de 2-3 ori la interval de 3 ore, acum in doua ore se scoala si de 5 ori intre 12 si 2 am este intervalul lui critic eu sper sa treaca "obiceiul" asta pe masura ce creste, cum au trecut si altele
va pup, fug la treaba, vreau sa fac o ciorbita de perisoare, sa coc vreo 4 kg de ardei, am si ceva haine de calcat ... sa vad ce imi iese
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!