Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
michelle_sf spune:
Buna dimi,
Ioi cata treaba am, si in loc sa ma apuc, stau pe forum. Noroc ca vine mama sa ma ajute... In primul rand, stie cineva daca e buna garnitura de morcovi caramelizati in vin ? Vreau sa fac ceva mai deosebit ca si garnitura pentru maine, si am gasit reteta asta. o fi buna?
Ina sanatate multa lui Robin, cum a racit, la cresa? de la alti copii?
Denisa sa ii fie de bine Mayei increstinarea si tie... bine ca ai scapat, nu? Unde sunt pozele?
Roxana sa stii ca a fost cam pustiu zilele astea pe aici fara tine. Nici Miria nu mai da nici un semn... Faine pozele din vacanta, imi place poza in care dorm copiii amandoi
Noi am cumparat pana acum vaccinul de la 2 si 4 luni, pentru ca doct de familie nu le avea.. Si la asta de 6 luni probabil iar vom decarta niste parale, daca tot plecam in Belgia nu putem astepta sa apara cel gratuit...
Oana ce frumos sta ericutu in fundulet... Andrei se plictiseste repede cand il tin in fund, el vrea sa il tin direct in picioare, ii place la nebunie, asa tare se entuziasmeaza...
Meniul de azi: mar copt + para + branzica; dovlecel + morcov + patrunjel + piept de pui
Ma duc la bucatarie ca mi-am tras un meniu cam bogat pentru maine, asa ca azi prestez, l-am pacalit pe tati sa vina indata acasa sa stea cu Andrei, "ca baietii" asa ca pot sa ma desfasor
V-am pupacit, o zi calda sa aveti (parca acu 2 saptamani vroiam zile racoroase, nu? Uite ca ni s-a implinit dorinta)
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
honeybaby spune:
Neata!!!
Multumim de urari: si pt cele de botez si pt cele de 5 luni
Roxana- cum ti tu la stokke
Greenfrog la 6 luni se fac iar 2 intepaturi?
Mai dar ce iepurasi lungi avem pe aici. Cred ca sunt de rasa
Niki- bine ca nu a patit nimic. eu nu vreau sa mai aud de cazaturi.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Michelle- pozele sunt inca la fotograf. La sf sapt le primim
Am facut eu odata niste morcovi , telina, pastrarnac cu vin si la cuptor alaturi de friptura. Erau ok in conditiile in care mie nu-mi plac morcovii fierti si in general mancare dulce.
Daca nu e complicata reteta incearca o cantitate mica si vezi ce iese.
Schimb capitolul ca tot sunt aici
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
sanzi spune:
Tot ma plangeam aici de vaccinuri, se pare ca au sosit in sfarsit! M-a sunat dra, maine mergem sa il facem pe cel de 4 luni, sa vad cand zice ca il recuperam si pe cel de 6. Am niste emotii...Sper sa nu o doara, mititica. Bine ca nu mai e nevoie sa-l cumpar, banii pana la urma nu contau cand vine vorba de ceva asa important, dar imi puneam probleme cu schimbarea schemei.
Denisa, la 6 luni cred ca sunt 2 intepaturi, ca se face si cel antihepatic.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
dayanara spune:
ina am citit si eu un pic din urma, educatoarele vorbesc ca proastele :) ca sa nu zic altceva, si degeaba iti spun tie ca e primul copil care face asa ca nu e adevarat! tot ce reusesc e sa te simti tu aiurea...si aici o prietena a patit la fel, bebelusa ei plangea de rupea , tot cu reflux, normal ca plange daca il lasa intins in pat, pe fetita asta, o lua in scoica educatoarea si cand manca, o lua cu ea la masa in scoica si toate bune si frumoase, nu trezea alti copii si stai linistita ca nu a plans robin cat a plans ivan deci se poate si mai rau, am putine poze cu el in care nu plangea cand era mic!
am apucat sa vad poze cu petala cu ochii aia mari frumosi!
briza pe eric ti.l fur! nu mai pot dupa el, ce par fumos are si ochii aia inchisi e superb, seamana cu un baietel mare, al unei fete de la clubul de ianuarie februarie, cris mi se pare ca are nickul si are o fetita mica acum
michelle eu tot la socru ma gandesc :))) a fost tare faza cand a venit dupa voi in concediu!
andra
despre vacanta toate bune si frumoase! noi vrem sa ne mutam acolo, dar mi.am dat seama ca eu nu pot sta la casa, asa ca.mi trebuie apartament la bloc, imi pare rau dar nu suport sa vad ganganii si acolo acum 2-3 zile mi.a intrat o libelula mare, cand am vazut.o am pus.o pe silvana in fata mea de frica :))) oricum stiam ca nu.i face nimic si ei nu are cum sa.i fie sila, nestiind ce e, si am tipat cu copilul in cap, apoi am plans juma de ora de mi se facuse rau!
de paienjeni nu va spun, nu dormeam noptile de frica! in fata jos, avem un perete sa zic asa de sticla de sus pana jos,se vede frumos peisajul, dar eu muream cand vedeam cum zboara pe afara tot felul de chestii! mama cat era libelula aia...cat avionul nu alta
la plecare l.am pus pe leo sa scoata toate lucrurile din geanta sa verifice sa nu fi intrat ceva paianjen, i.am zis sa verifice bine, daca nu vrea sa ma vada pe autostrada cum ma zbat in masina, ma dau cu capul de geam si in final sar din mers!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
sanzi spune:
Dayanara Ai fost tare cu libelula!!! Cu paienjenii te inteleg, nu stiu daca ai observat, dar la una din pozele tale din vacanta apare un paianjan pe geam. Crede-ma ca am mutat repede, nici nu m-am mai uitat la peisaj, mi-e asa frica de ei, nici desenati sau in poze nu suport sa ii vad. Am dormit o noapte la bunicul sotului la tara, erau la paienjeni...L-am pus pus sot sa omoare tot ce gaseste, apoi am inconjurat patul cu perne si am dormit chircita, cu Mara inghesuita in mine, mai sa o sufoc, nu cumva sa se suie o vietate pe ea. Brrr, cea mai urata noapte...
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#