Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s irina haideti si voi cu cinstea pt dintisor si spor la morcoveala |
Multumim si incerc sa fac zilele astea o praji ce am gasit-o pe net, dar reteta nu e prea clara. Se numeste O noapte la venetia, dar nu prea m-am lamurit cum e cu blaturile, crema si glazura, mai bine zis cum se asambleaza prajitura. Dar de indata ce e gata, va invit cu placere!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
La multe lunici iepurasilor : David Nicholas de uta_ciun, Andrei Eduard de riella_ela, Maya Rebecca de honeybaby !
La multi ani cu intarziere mamicilor : mihaelagrosan si bordeancavio !
La multi ani sarbatoritei de azi ioana_p76 !
Noi avem 2 dintori, stam putin in fundulet si putin in picioare, bineinteles ajutata in ambele pozitii.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Justina nu s-a m trezit azi noapte, s-a culcat la 22 si s-a trezit la 6:30. Asta pt ca era f obosita.
Multumim fetelor pt vizionarea pozelor si pt complimente!
Da, am reusit sa ne intalnim, ar fi fost pacat daca au venit la mare sa nu ne vedem. Vorbesc de Madalina si Ilinca.
Ilinca e o scumpete de fetita. Si-mi plac dintisorii ei, cum se vad..
Vreau sa mai completez la pozele Dianei, l-am vazut pe Alex cum sta cu capul in jos..stiu ca asta inseamna ca m vrea un fratior sau o surioara ..asa se zice..stiu ca tu ti-ai m dori , dar nu prea se m poate, si-asa cu greu ai tinut sarcina cu Alex.
Si un comentariu la pozele lui Eric al Oaneiiacovita, am vazut ca doarme pe perna
Stiu ca pana pe la 6 luni ar tb sa doarma pe saltea m tare, cum, banuiesc ca o aveti voi..
Eu, Ioanei la 2 ani jum i-am pus perna ca vazuse la noi.
Merg sa-mi fac un 3 in 1.
Mai tarziu iar vom pleca , apropo de vreme, la noi e f cald.
Urez LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de ieri: Theodor Stefan, Tudor, Tanya Ioana si Cezar!
Cat si sarbatoritilor de azi: David Nicholas, Maya Rebecca si David Eduard!
Deasemeni : LA MULTI ANI, bordeancavio (cu scuze de intarziere)!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si de toti cei dragi tie!
Si, LA MULTI ANI, ioana_p76! Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata la toata lumea, desi acum vad ca e amiaza
Multumesc fetelor pt. urarile de ziua mea. Am avut o zi minunata. Am fost plecati la tara la bunicii mei unde nu mai fusesem de 1 an. Ne-am reunit toata familia, am facut gratare, gulas. Vremea a fost minunata, am stat numai afara. Duminica dimineata a plouat, dar pe cand am iesit din biserica s-a razbunat vremea si iar am stat pe afara. Sotul a racit, mereu el racete si apoi ne da si noua. Sper ca nu totusi.
Angela a fost super rasfatata, toata ziua a stat in brate la cineva. A fost vorbareata. De cateva zile zice da-da-da-da, ta-ta-ta si e foarte incantata. Tot de cateva zile merge rama. E foarte comica. Nu sta in fundulet nici sprijinita, nu-i place.
Si ea vrea sa pape si ii place tare mult lingurita (i-am dat apa si e foarte incantata) si chiar stie sa mestece. Sper sa-i placa papica.
Nu stiu cand sa incepem. Acum are 5 luni jumate, dar ma dispera ca nu a luat decat 150 g in jumate de luna. Voi ce ziceti?
La Multi Ani David, Maya, Andrei!!!
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Ramy77 spune:
LA MULTE LUNITE! sarbatoritilor de ieri: Theodor Stefan, Tudor, Tanya Ioana si Cezar!si sarbatoritilor de azi: David Nicholas, Maya Rebecca si David Eduard!
LA MULTI ANI, Bordeancavio (cu scuzele de rigoare pentru intarziere)
multa sanatate si fericire alaturi de familie si de toti cei dragi tie!
LA MULTI ANI, Ioana_p76!
Tot cu intarziere, multumim tuturor pentru urari,nu-mi vine sa cred ca Briana are deja 7 luni, au trecut atat de repede...
Ina_3040 spune:
Neata fetele,
va salutam si noi de acasa, Robin e bolnav, a prins o raceala urata cu ceva tuse, aseara a facut febra 39 si azi dimineat a38,8 asa ca l-am dus la doctor. E ok, nu are nimic la plamani insa trebuie sa continui tratamentul cateva zile si sa il tin sub observatie sa nu mai faca febra, sau oricum nu febra mare.
La cresa nu il primeste cu febra asa ca sunt acasa cu el.
Ah, sa va zic ce mi-a zis pediatra, poate ca voi stiti deja, sa ii scot tot timpul mucisorii ca exista un risc de otita daca nu ii scoatem.
Sanatate tuturor si cand am timp ma bag sa citesc din urma.
Michelle nu te-am uitat, iti dau un mesaj cand adoarme piticul.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi, mai tarziu ca m-a apucat harnicia si am facut rocada de haine de la vara la iarna. Slabe sanse sa mai vina caldura.
Cu intarziere zic si eu La multi ani, Vio!!! Alta data sa ne tragi de maneca.
LML iepurasilor de 6: David Nicholas de uta_ciun, Andrei Eduard de riella_ela, Maya Rebecca de honeybaby!
Raluca ce m-ai distrat cu genele lui Eric daca nu il incomodeaza. Inca nu.
Ma gandeam la bubitele Kirei sa nu fie o dermatita de contact. Sa aiba alergie la ceva ce atinge.
Alina sa va fie de bine intalnirile. Frumosi iepurasi. Pernuta ii pun lui Eric pentru ca are mucisori si sa nu se inece cu ei. In rest are doar o chestie de 1 cm, care nu poate fi numita perna. Aaa. si Eric are 6 luni jumate.
Ramy felicitari pentru iepurica. Saracuta, 3 deodata. Am ras cu meniul de dimineata ca si noi am avut piersica cu 3 masuri de cereale cu biscuiti.
Yaia si tie felicitari pentru iepurica.
Miha felicitari pentru ziua frumos petrecuta. Vrem poze.
Ina imi pare rau ca Robin e bolnavior. In afara de scos mucisorii des, sa il tii pe o perna sa nu ii ajunga in gat sau la urechi. Off, pupici sa treaca repede.
In alta ordine de idei, de doua zile iepurica meu se alinta intr-un mare fel. Pe langa ce s-a vazut in poze, isi puna capusorul la mine in poale, musai cand sta langa mine sa tina o manuta pe piciorul meu, pe mana, pe orice, chiar daca il incomodeaza la joaca. Se lipeste de mine cand il iau in brate si ma ia de gat. Ma topesc toata cand face asa. Spune MA-MA dar mai ales cand e suparat. Il iubesc de mor.
Intr-o alta ordine de idei, citeam aseara in revista Mami ca nu trebuie sa ne impacientam daca bebele nostru nu face ce face cel al vecinei(la noi ce fac alti iepi), pentru ca ei au stadii de dezvoltare mai mari intr-o perioada si mai mici in alta. De asta se spune ca in fundic trebuie sa stea intre 6-9 luni. Ramy eu zic sa nu iti faci inca griji. Chiar zicea de cei prematuri ca trebuie luata in considerarea, atunci cand ne gadim la dezvoltarea lor, varsta care ar fi avut-o daca se nastea la termen.
Eu am vazut la Eric al meu o perioada de stagnare, atunci cand ma plangeam ca nu se intoarce. Atunci era o stagnare motorie, pentru ca in perioada aia a inceput sa gangureasca. Acum are o stagnare in ceea ce priveste vorbirea, dar se intoarce, sta in fundic, sta in picioruse tinut doar de maini. Deci asa trebuie sa ne gandim, analizand dezvoltarea copiilor din mai multe puncte de vedere.
Ioi cat m-am intins.
Meniu azi:
- dimineata: piersica cu cereale cu biscuiti(un mare mare succes )
- pranz: pilaf cu carnita(speram la un nou succes )
Ieri am incercat mamaliga cu branzica si iaurt. Au fost bunute 2-3 lingurite, apoi CAH.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Bumbitza spune:
ce faceti gagici? E o vreme super la mare, multumesc pt urari. Pana acum bumbi s_a comportat f bine, ii priesc aerosolii, sper s-o tinem tot asa. M_am intalnit si cu ioanact si familia ei frumoasa, superbe printesele iti vine sa le mananci. M-am bucurat ca am reusit sa ne vdm. Am intrat d p tel, merge cam greu.va puuuuup
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
oanaiacovita spune:
Am uitat, am vazut poze si filmulete: pe Eva leganandu-se de numa numa (super bouncerul), pe cei 3 pitici ai DIanei - toti 3 sunt superbi Diana, iar voi o familie deosebita, pe Petala cum sta ea in fundic.
Abia astept pozele cu Maya crestina si iar imi e dor de Roxi.
Ella de cand e vedeta nu mai da pe la noi (poate nu apari maine sa faci cinste ), Miria a disparut intr-un mare fel , multe fete nu mai dau pe la noi.
Aseara am facut greseala sa ma uit pe site-ul celor de la Aramis(cei cu hainute ieftine). Am plans de ciuda ca nu am bani sa ii iau la Eric macar cateva costumase groase de iarna. Au unele superbe.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
atb spune:
Salutare si de la noi! Imi cer scuze ca n-am mai intrat de atata timp, Oana, ms ca m-ai strigat la apel, nu n-am ramas la mare .
Doar ca piticii astia imi mananca tot timpul si energia, daca pana nu demult reuseam sa stau pana pe la 1-2 noaptea treaza si mai intram atunci pe net, acum la 12 sunt deja franta! Imi tin toata ziua netul deschis dar efectiv nu am timp sa intru. Sper totusi sa fiu putin mai lejera de saptamana viitoare fiindca de luni il duc pe Nicholas la cresa si atunci poate voi reusi sa fiu si eu la zi si cu cititul si cu scrisul.
La mare a fost superb, am prins vreme buna, apa calda, cazare f faina, ne-am relaxat cat am putut, am fost si cu soacra dupa noi plus cumnatul, cumnata si ei inca cu un bebe de 1 an si 2 luni. Am stat 10 zile si am mai fi stat inca, dar s-au racit copiii, eu mai rau decat ei , asa ca ne-am intors. Acolo n-am avut net asa ca n-am putut lua legatura cu niciuna din fetele din Ct sa ne vedem, nu-mi salvasem dinainte numerele voastre de telefon. Plus ca plecarea la Constanta a fost una asa, rapida, luata pe moment, si cum am mers cu catelu si purcelu dupa noi nu stiu daca am fi reusit sa ne vedem. Ne-am intors deja de 2 saptamani dar n-am reusit inca sa recuperez ce-ati scris intre timp. Sper macar sa apuc sa vizionez pozele noi si sa pun si eu altele.
Oana, de saptamana viitoare, dupa ce merge Nick la cresa voi fi mai libera si putem sa ne vedem si dimineata daca vrei.
Child, voi ati mai fost la Cluj?
Pup toata gasca, inclusiv pe fetele noi, am vazut ca au mai aparut 2 mamici de iepurasi!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)