Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

[red]Madutza sau cine se ocupa , va rog treceti-ma si pe mine pe lista, eu tot vorbesc aici, dar pe lista nu-s...
[b]DN: 04.06.1975
FET: 20.07.2010
DPN: 09.04.2011

Va pupacesc

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Te-am trecut. FET inseamna "fetus embrio transfer", nu?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally ea intotdeauna a fost ffff precoce, stia la 2 ani poezii scurte si stie mai multe pe engleza, dar acum am ramas impresionata ce repede a prins de la gradi si cel mai important e ca vad deja rezultate, adik se ocupa de ei.

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

intrebare: pana unde a ajuns uterul la 15 sapt?? e doar in fata , intre pubis si pana sub buric sau si spre lateral?

cred ca este doar in fata...nu stiu unde pe lateral te referi , dar uite aici un site cu marimea bebelusului, la 15 sapt este cat un mar : http://www.babycenter.com/slideshow-baby-size

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

mai putin si apare andreea cu vesti.....

eu astept sa imi faca prietena mea langosi cu branza....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ally ea intotdeauna a fost ffff precoce, stia la 2 ani poezii scurte si stie mai multe pe engleza, dar acum am ramas impresionata ce repede a prins de la gradi si cel mai important e ca vad deja rezultate, adik se ocupa de ei.

bravo lor, este gradinita de stat, sau particulara?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

mada lateral ma refer la mijlocul drumului dintre buric si "aripioare"

Mergi la inceput

mada e particulara.

Mergi la inceput

ati vazut ca la odiseea dinaintea noastra, ianuarie-februarie nr de baietei este dubla fata de fetite??? oare la noi o sa fie invers????
m-am tot uitat pe site-uri "straineze" si acolo am gasit ca din sapt 17-18 se intra in luna a 5-a..... voi ce stiti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Bai fetelor, mai usor cu fuga, nu va e mila de un suflet batran si obosit ca mine . Ma tot poticnesc, incerc sa va prind dar pana mai citesc io un pic hop mai apare o pajina . Si cum spuneam ...is batrana , am neuronu' obosit si lent citesc si apoi uit ce si cui vroiam sa raspund ! Lectina, va rog!

Imi e si greu tare cu timpul , s-a strans munca valuri cat am lipsit si acu deja am intrat asa in paine de nici nu zici ca am fost in vacanta. Ce vacanta, neica? Care cand? Parca am fost acu' o mie de ani. Imi plange sufletul dupa o zi de leneveala
Pe modelul mie mi se intampla toate m-am trezit ca la gradi unde am inscris-o pe mandra nu apare ca inscrisa si maine trebuia sa o duc acolo . N-am avut cu cine sa ma lamuresc ca ... na , maine daca incepe gradi normal ca miss directoare e in concediu . Pana pe 6 sept.
Noroc ca am inscris-o si la o a doua gradi, mai mult de rezerva asa si zilele astea m-am fugarit sa-i completez dosarul pt acolo iar maine dimineata suntem asteptati la prima zi de gradinareala .

Madutza am vazut ca ai intrebat de mine dara pana sa ajung io la zi ... m-am expirat ...Tre sa-mi intru in mana, da?

Yasmi, zi si mie ce vraji ai facut cupilului sa-i placa la gradi, sa nu mai vrea acasa? Am neshteeeee emotii , maine o inrolez si io pe asta mica . Sper sa nu ma sune in juma de ora sa vin sa o iau de acolo .

Ah, fetelor, ca ma intrebati de poze - apai normal ca nici asta n-avea cum sa mearga brici, nu ? . Nush fratilor ce au facut astia cu webshots-ul, nu pot accesa albumele mele, pot adauga poze noi dar nu pot vedea apoi albumul . Pare a fi un fel de reclama pe deasupra dar nu vad cum sa o inchid. Cine mai are cont pe webshots are astfel de probleme? Imi e ciuda ca am si o multime de poze acolo si nu pot umbla la ele de fel din cauza peliculei aleia pe care nu o pot inchide nici cum .

Si daca mai aveti indoieli ca sunt un fel de Stan Patitul va povestesc printre altele cum m-am dixtrat io azi . Ma rog, printre multe drumuri, fuga pe la gradi , fuga sa fac piata , nu de alta , sa nu ma fac de rusine in fatza cupilui la ora pranzului ... si asa ajungem noi in dreptul pietii, cand omu' meu , lumina vietii mele, soarele meu , imi spune : "hai, fugi tu inainte, ca eu caut un loc de parcare pe aici prin apropiere si vin dupa tine".Era si f aglomerat si am zis ca pana face el mii de manevre sa gaseasca un loc de parcare ma descurc cu cumparaturile. Ma duc gospodina bubulina sa iau ce-mi mai trebuia : un marar, un patrunjel , o buca' de dovlecel si ma indrept ca o zana cu maretele cumparaturi in mana catre . Si ia mashina de unde nu-i. Cu capshoru' meu cel blond, ca o ciupercutza rasarita in ploaie ... ma uit stanga, dreapta... nici urma de mashina noastra . Na, ce-mi zic io , hai sa nu stau ca MUUUU in mijlocu' drumului, fac vreo 2 pashi si-i gasesc io . O iau catinel asa prin ploaie, ma taia de acum un frig de ziceai ca am aterizat la Polu' Nord dar nu, refuzam sa arat pe fatza ca sunt ogarjita si fuckin' mad ca nu-mi gasesc omu' . M-am tot uitat , incoa', incolo, NIK .
Inutil sa precizez ca imi uitasem telefonul acasa , ca doar ... sunt io ... Picasso , aia care nu raspunde niciodata la tel sau sms .
Uite asa m-am fatzait io vreo 15 min , m-am murat toata , de acu ma urmarea un cersator sa-i dau si lui un ban , io si ala ce mai mergeam de nebuni prin ploaie . Candddddd tadaaaa apare dragostea vietii mele , si-mi zice vaiiii dar tu chiar nu m-ai vazut ? Na, ce sa fac? Nu m-am putut ascunde, i-am marturisit ca-s Mary Poppins si asa-mi place mie sa merg de nebuna pe strada, prin ploaie , numa ca fara umbrela.
Si mai si zice " pai io te-am vazut ca ai iesit din piata, dar atunci a vrut Andra sa faca kk-pishu si n-am avut cum sa vin dupa tine. Dar te-am urmarit cu mashina! " Ufff, macar stau linistita, am aflat ca sotzu pune nevoile copilului mai presus de orice . Vedeti ce face proasta comunicare? O spalare gratis in ploaie

Mai vroiam sa zic ce casalau au astia mai Strumpfi . Esti sigura ca locuiesc acolo? . Imi vine sa rad, ca prostu' de ce-si aminteste , aratau mai demult la cum niste omuleti, prin Muntenia, isi facusera ditai vilanele, ditai casoiale cu nush cate jdemii de dormitoare si ei dormeau in casa veche, batraneasca. Poate asa mentin ei de fapt frumusetea aia de proprietate si casa . E super tare acolo . Benga , benga!
Sa va fie de bine iesirea si inmanarea vestilor!

Mai, io dau send, ca pana ma scarpin io voi mai bagati un capitol si ma trezesc cu usa-n freza!

Va pe toate si sper sa fiti toate in super forma, fara greuturi, probleme, hematoame si alte problemutze, da?
Imi pare rau ca n-apuc sa va scriu la fiecare in parte dar am un peshte ce ma asteapta sa-l mangai , sa=i bag vreo 2 roshii si ciumperci intre coaste si sa-l arunc in flacarile cuptorului.
Io de citit incerc sa va citesc cu scrisu e mai greu ... ca vedeti , odata ce m-apuc nu mai termin

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Roxy felicitari ptr piersicutza sa creasca mare si sa stea cuminte acolo pana la termen
Yasmi ce emotionant ai simtit miscarile bebelinei
Felicitari ptr scumpica de Yasmi sa o manance mama de isteata si cuminte ce e ea- multi

S-a intamplat minunea
14+

Mergi la inceput